forum.gif
kursi!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / kursi!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.10.10 13:15
 citēt
Hei!!! Kaads nezin kur es varu iziet fotokursus? Vai varbuut kaads vareetu apmaaciit?

Gribu nelielu apmaaciibu savam fochikam, filminjkamerai Cannon T70.. man nav ne jausmas ko ar vinju iesaakt! :)
Publicēts: 10.10.10 13:16 labots
 citēt
Ej pie Portreti.lv viņš te ne to vien iemācīs ar tādām acīm :D :D
Publicēts: 10.10.10 13:38
 citēt
zinu - pie manis
Publicēts: 10.10.10 13:40
 citēt
pie Māra būs lētāk? :D
Publicēts: 10.10.10 13:49 labots
 citēt
laalaalaa:man nav ne jausmas ko ar vinju iesaakt! :)
Riekstus skaldīt esi mēģinājusi? :)
Atnāk čigāns uz autoskolu un saka - tiesības jau nopirku, tagad iemāciet man braukt! :)
Publicēts: 10.10.10 14:09
 citēt
Tā ir anekdote,bet redz kur nemaz ne anekdote-pēdējā Sporta Avīzē bija pagaršs apraksts kā iet šķēpa metējam Vasiļevskim,intervija un kā pa dzīvi,traumas un tā....lai nu Vadims to neuztver par uzbraucienu.Blakus visam citam šis piemin,ka esot iepatikusies fotogrāfēšana(kas tur slikts?),esot apguvis fotomākslu divu mēnešu kursos,vēl tik atliekot iemācīties kā rīkoties ar viņam piederošu labu fotokameru.Nu koroče ko tās visas podziņas nozīmē un priekš kam domātas.Tad komplekts būšot pilns un bezmaz varēs domāt par citu karjeru.Jo pāriet uz nedaudz citu šķēpa izmetienu,tas prasa vismaz gadu treniņa...gods kam gods, pārāk nopietni gan viņš to neteica.:face-wink:
Publicēts: 10.10.10 15:54
 citēt
viecha, nuuu ... es jau arii visu laiku skandinu , ka esmu kruta maaxliniece;-)))) bet tas jau nenoziimee, ka es taa domaaju .... un visu laiku smeju par vienu dzheku, kursh mani regulaari audzina ... nu kaa es taa ... fui cik es esot iedomiiga ;-))))
Publicēts: 10.10.10 18:07
 citēt
Dr.lv foto domubiedros pilns ar kursu piedāvājumiem.
Publicēts: 10.10.10 18:09
 citēt
Nāc pie manis :)
Publicēts: 10.10.10 19:06
 citēt
Labprat pamacitu . Man pat color filminja ir , ko ielikt ieksha taja T70 , daudzreiz lietojama :face-wink:
www.mir.com.my...
Ak ja , samaksa simboliska - kafija ar balzamu :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):