forum.gif
Pērku normālu filmu kompaktkameru
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pērku normālu filmu kompaktkameru
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.10.18 13:25
 citēt
Labprāt iegādātos jēdzīgā gala filmu kompaktkameru (automātisku/pusautomātisku).
Publicēts: 29.10.18 14:15 labots
 citēt
Kaučkur skapjos ir šāds (Yashica 35 ME) . Par cenu un darba spēju pārbaudi vēl jāparunā- sen nav lietots. :face-wink:
Bet vajadzētu būt dzīvam- vismaz Ebaja vācietis to apgalvoja. Pats neesmu lietojis.
Aparāta bilde oriģinālā (paša bildēta)

www.ebay.de...
Publicēts: 29.10.18 14:19
 citēt
Frīdi tev fotomuzejs mājās? :face-smile:
Publicēts: 29.10.18 14:29 labots
 citēt
Kas nu par muzeju.:face-smile:
Ja nodzīvosi līdz penzijai, arī daži veci "hlami" iekrāsies.:face-wink:
Bet dažus (manā uztverē) piemiņas eksemplārus gan glabāju "vēsturei" - piemēram. mana (tēva) pirmā spogulene Zenit-S, mans pirmais Canon - filmu "EOS-100".
Šogad pat ziņkāres pēc nopirku Ebajos sava (dienesta) pirmā digigrāfa "radinieku"- Olympus C-1400L- toreiz maksāja pāri tūkstotim- tagad var atļauties nopirkt pašam pa pārdesmit Eur .
Pārējie daži tiešām nevajadzīgi hlami bez atmiņu PVN, kurus žēl izmest..:face-grin:
Darbojošos (aktuālos) aparātus gan parasti cenšos pārdot un apgreidoties , kamēr vēl darba kārtībā un ir kaučkāds pieprasījums.
Publicēts: 29.10.18 15:06
 citēt
Izdomāsi cenu Yašicai?
Varētu interesēt arī man, ja pirmais pircējs negribēs.
Publicēts: 29.10.18 15:13
 citēt
Vot kur viņš bija pirms gadiem 5, kad es aiztirgoju savu Aļimpusu 35RC...
Publicēts: 29.10.18 15:19 labots
 citēt
Kungi, es meklēju kaut ko nedaudz automātiskāku, lai gan par rangefinder arī ik pa laikam aizdomājos.
Rupji ņemot ziepīti ar labu optiku, autofokusu - principā telefona aizvietotāju uz filmas.
Publicēts: 29.10.18 15:33
 citēt
Biezākie ziepji 90-tajos laikam bija Ricoh (ja neskaita Leikas un pārējos Rollejus).
Publicēts: 29.10.18 15:36
 citēt
Paskaties leišu sludekļos "jostiņaparātus":

www.skelbiu.lt...

tur ir dažas reizes vairāk kā LV un nereti cipari zem ebay.

Tas prātīgi skatīties uz deviņdesmito beigu/divtūkstošo ziepjiem - tā elektronika kas bija desmitgadi agrāk ir nejēgā lūztoša.
Publicēts: 29.10.18 15:37
 citēt
visādi bija - contax skaitās jēdzīgi, yashica t sērija ar zeiss optiku skaitās jēdzīgi, olympus mju II it kā saprātīgs
Publicēts: 29.10.18 15:45
 citēt
Vai tad Contaxim bija ziepji? Tur tik kaukādi ar maināmo optiku, liekas.
Publicēts: 29.10.18 15:46
 citēt
Schneider:Biezākie ziepji 90-tajos laikam bija Ricoh (ja neskaita Leikas un pārējos Rollejus).

Tiem jau nebija AF. Paliek no trakajiem Contax - optika jau bomba, bet simti jāatdod daudzi. Kaut gan par Riko ar kosmosu prasa.
Publicēts: 29.10.18 15:52
 citēt
Nujā, Riko laikam arī nebija ar zūmu, tik fiksi.
Publicēts: 29.10.18 22:53
 citēt
Man ir Pentax zoom105 Super, Pentax ESPIO 738G un NIKON Lite-Touch Zoom70W AF
Publicēts: 30.10.18 17:48
 citēt
Schneider:Biezākie ziepji 90-tajos laikam bija Ricoh (ja neskaita Leikas un pārējos Rollejus).

Pēc mājas revīzijas konstatēju ka viens Ricoh AF-50 ziepis varētu doties meklēt jaunas mājas. Vizuālais labs, maciņš, it kā viss strādā.
Un arī Olympus IS-2 DLX. Vizuālais labs, it kā viss strādā, kaste, lai pārbaudītu pat jaunas baterijas nopirktas. Ja nu kādam interesē tad PM
Publicēts: 30.10.18 18:25
 citēt
Aļimpusa IS sērija laikam bija ziepis viss vienā ar spoguļa skatumeklētāju?
Publicēts: 30.10.18 19:33
 citēt
Te īsumā var palasīt un arī apskatīt
camarasclassicas.blogspot.com...
Publicēts: 30.10.18 21:34
 citēt
Vienīgi to Olympusu kabatā neiebāzīsi... citādi ir labs.
Publicēts: 30.10.18 22:38
 citēt
Armands:Vienīgi to Olympusu kabatā neiebāzīsi... citādi ir labs.

Vajag lielākas kabatas piešūt, tad jau iebāzīsi :face-grin:
Publicēts: 31.10.18 08:40
 citēt
izskatās, ka beigās tikšu pie Olympus Mju II, bet ja nu kādam vēl kas ģeniāls ir aizķēries skapī, tad var pačatot...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):