Kaučkur skapjos ir šāds (Yashica 35 ME) . Par cenu un darba spēju pārbaudi vēl jāparunā- sen nav lietots. Bet vajadzētu būt dzīvam- vismaz Ebaja vācietis to apgalvoja. Pats neesmu lietojis. Aparāta bilde oriģinālā (paša bildēta)
Kas nu par muzeju. Ja nodzīvosi līdz penzijai, arī daži veci "hlami" iekrāsies. Bet dažus (manā uztverē) piemiņas eksemplārus gan glabāju "vēsturei" - piemēram. mana (tēva) pirmā spogulene Zenit-S, mans pirmais Canon - filmu "EOS-100". Šogad pat ziņkāres pēc nopirku Ebajos sava (dienesta) pirmā digigrāfa "radinieku"- Olympus C-1400L- toreiz maksāja pāri tūkstotim- tagad var atļauties nopirkt pašam pa pārdesmit Eur . Pārējie daži tiešām nevajadzīgi hlami bez atmiņu PVN, kurus žēl izmest.. Darbojošos (aktuālos) aparātus gan parasti cenšos pārdot un apgreidoties , kamēr vēl darba kārtībā un ir kaučkāds pieprasījums.
Kungi, es meklēju kaut ko nedaudz automātiskāku, lai gan par rangefinder arī ik pa laikam aizdomājos. Rupji ņemot ziepīti ar labu optiku, autofokusu - principā telefona aizvietotāju uz filmas.
Schneider:Biezākie ziepji 90-tajos laikam bija Ricoh (ja neskaita Leikas un pārējos Rollejus).
Pēc mājas revīzijas konstatēju ka viens Ricoh AF-50 ziepis varētu doties meklēt jaunas mājas. Vizuālais labs, maciņš, it kā viss strādā. Un arī Olympus IS-2 DLX. Vizuālais labs, it kā viss strādā, kaste, lai pārbaudītu pat jaunas baterijas nopirktas. Ja nu kādam interesē tad PM