vadskaitlis (jauda) mineets abu modelju nosaukumos, kas sanaak --> nosaukums m/ISO 100 @ 105 mm
atshkjieras arii energjijas pateerinsh, 580 saudziigaaka, repektiivi iekaartas vadiiba. 430 nav masters 430 var darboties no 580aas 580 uz pilnaa sensora darbojas korekti, izgaismo labi, arii platajaa galaa.
Vispār zibspuldze ir diezgan specifiska lieta. Ir man gan 420ex, gan 580ex. 580 ir daudz labāka un ērtāk lietojama, strādā ātrāk un arī mehāniski ir daudz labāk uztaisīta. lietoju abas zibspuldzes diezgan reti. it īpaši pēc gaišo stiklu nopirkšanas. Mazās zibspuldzes labi reportāžām noder, gaišā laikā piegaismošanai un makro bildēm. Pagājušajā gadā vairāk bilžu ar walimex studijas zibspuldzi nobildēju nekā ar Canona mazajām.
Tanīs retajās reizēs, kad uz tusiņiem eju un fotoaparātu līdzi paķeru labāk izvēlos gaišos fixus nevis zibspuldzi.
veel jau jaaskatas ko un kaados apstaakljos iisti vajag ap/iz gaismot ? ja pietiek ar 43 tad taa, ja vajag lielaaku jaudu tad 58. ja zibenei vienkaarshi cels jaudu uz augshu, tad protams efekts buus, bet ne tiks laps, kaa, ja vinja ir defaultaaa ar lielaku vadskaitli.
Pilnībā piekrītu arvim ka vairums, vienkārši uzliks un tikai bliezīs, pašam man ir 430Ex esmu ļoti apmierināts un pagaidām ar divām zipenēm bliezt nav bijusi tik liela vajadzība, mani pilnībā apmierina jauda, protams nebūtu slikti ja būtu 580 bet tas nav primārais, kā jau AK34 teica 580 ir salīdzinoši stipri ērtāka navigācija pa menu, kad daudz jāstrādā ar manuālajiem parametriem es domāju tad tas ir svarīgi, kā arī profesionālāk nostrādāta, nu kā lai saka nejūtos neko baigi zaudējis ka iegādājos 430 -to