forum.gif
Mekleeju datorikji
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Mekleeju datorikji
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.10.10 13:13
 citēt
Labs riits shajpusee!
Taa kaa mistisku speeku ietekmee mans galda PC nosvila, mekleeju kaadu diileri, kursh vareetu sagaadaat dzelzjus par labu ciiparu..
Publicēts: 11.10.10 13:38 labots
 citēt
kadas detalas tiesi intrese?
kas nosvila?
atved lidz manim un avrbut veco uzstartesim..
Publicēts: 11.10.10 13:42
 citēt
jā, pie anonims_ čista var vest!
Publicēts: 11.10.10 13:53
 citēt
Interesee procis - kkas no AMD x3 vai x4 - skatoties peec cenas labaakaa piedaavaajuma
maatene (lai ir vismaz 1pata un 4 sata), cooleris, 2gb operatiivaa un jaa, jauns baroklis ar nenaaktu par skaadi.
Publicēts: 11.10.10 14:01
 citēt
Jonatans:Interesee procis - kkas no AMD x3 vai x4 - skatoties peec cenas labaakaa piedaavaajuma
maatene (lai ir vismaz 1pata un 4 sata), cooleris, 2gb operatiivaa un jaa, jauns baroklis ar nenaaktu par skaadi.

pm!
Publicēts: 11.10.10 14:03
 citēt
Jonatans:un jaa, jauns baroklis ar nenaaktu par skaadi.

skola maksaa daargi. Diemzhel, ne visi datorikji to pat zina.
Vienam pazinjam palidzeju ar 3x nodegushu datoru. Bija nesis uz servisu (iesk. garantijas), bija mainiita 2x maatene, cietnji, 1x videokarte. Man naacaas nomainit to visu velreiz un BEIDZOT ielikt jaunu barokli. vecajam vadi bija piekususi pie matesplates...
Publicēts: 11.10.10 14:11
 citēt
Es negaidu kad baroklis saaks briinumus taisiit, taapeec to verkji labaak regulaari mainu.
Publicēts: 11.10.10 14:12 labots
 citēt
versatile:
Jonatans:un jaa, jauns baroklis ar nenaaktu par skaadi.

skola maksaa daargi. Diemzhel, ne visi datorikji to pat zina.
Vienam pazinjam palidzeju ar 3x nodegushu datoru. Bija nesis uz servisu (iesk. garantijas), bija mainiita 2x maatene, cietnji, 1x videokarte. Man naacaas nomainit to visu velreiz un BEIDZOT ielikt jaunu barokli. vecajam vadi bija piekususi pie matesplates...

vadipiekususi pie matenes?
mainot mateni to nepamaniji?

vot gribetos ko tadu redzeet :D
nu jaa diezgan stubi ir 4x nosvilinat mateni un tad majniit tikai barokli,,, :D
bet nuuuu gruuti komentet sadu situaciju, jo parasti ja kautka sir nosvilis es mekleju kapec nevis nomainu un tad badaac velreiz.. :D
Publicēts: 11.10.10 15:24
 citēt
man baroklim ventilators ta straadaa ta ne :D kompim viena puse valjaa nosvils nosvils, tapat sen noskatiiju citu variantu sito nav vnk verts glabt.
Publicēts: 11.10.10 15:28
 citēt
anonims_:

vadipiekususi pie matenes?
mainot mateni to nepamaniji?

vot gribetos ko tadu redzeet :D
nu jaa diezgan stubi ir 4x nosvilinat mateni un tad majniit tikai barokli,,, :D

bija taa, ka tikai 3. reizee kompis nonaca pie manis, baigi karstot, zilie logi, artefakti videnei. Saaku ar razborku un nesapratu, kapec 4pin baroshanas shtekeri nevar atvienot. papeetiju tuvak, sakusis kopaa, vadi melli. Bija arii bildes.
Protams, uzliku normalu FSP mazo 400w barokliiti (sistema nebija nekada mega) un talak dzheks nav sudzejies... bet ta fishka, ka vainiiga komponente 2 iepr remontos netika nomainiita... :(
Publicēts: 11.10.10 15:29
 citēt
Bebiite:man baroklim ventilators ta straadaa ta ne :D kompim viena puse valjaa nosvils nosvils, tapat sen noskatiiju citu variantu sito nav vnk verts glabt.

ieinvestee labaa baroklii. noderes nakamajam kompim. par 30ls var dabut pat ljooooti sakarigus.
Publicēts: 11.10.10 16:17
 citēt
versatile:
Bebiite:man baroklim ventilators ta straadaa ta ne :D kompim viena puse valjaa nosvils nosvils, tapat sen noskatiiju citu variantu sito nav vnk verts glabt.

ieinvestee labaa baroklii. noderes nakamajam kompim. par 30ls var dabut pat ljooooti sakarigus.

esoshais bij pa 50 lvl arii itkaa ljooti sakariigs nostraadaaja veselu gadu :haha::beaten:
Publicēts: 11.10.10 16:20
 citēt
tas gan vairāk izklausās pēc kāda elkor pārdevēja,kas pamanījās noname iesmērēt...
Publicēts: 11.10.10 16:48
 citēt
shvaboc:tas gan vairāk izklausās pēc kāda elkor pārdevēja,kas pamanījās noname iesmērēt...

metaleks bij taads tagad dateks... kad visiem saaks pienaakt garantijas laiks HWZ kaads nsoaukums bus pectam :haha:
Publicēts: 11.10.10 19:34
 citēt
meklē chukmasoff!
Publicēts: 11.10.10 21:08
 citēt
varētu jau arī mēģināt vest pie manis, mo6 to pašu veco atgriezt ierindā. Bet nu ar tām detaļām kā ir tā ir.
Publicēts: 11.10.10 21:28
 citēt
Veco reanimeet vienkaarshi nav jeegas, pa to pashu naudu jau kkas jeedziigaaks sanaak. :D
Publicēts: 11.10.10 22:24
 citēt
Jonatans:Veco reanimeet vienkaarshi nav jeegas, pa to pashu naudu jau kkas jeedziigaaks sanaak. :D
nu, aplasīt jau vaig, izņemot tīkla vadus, tiem tendence iekrāties!:grimace::grimace:
Publicēts: 11.10.10 22:48
 citēt
nu pus kompis jau ir - korpus, DVD-RW dazji, 7HDD, visaadi lorinji kaa piem karshu lasiitaaji, cooleri, vadi..
Publicēts: 11.10.10 22:50
 citēt
ja jau par pc ta pc...problēma:

Viss strādā labi, kad datoru ieslēdz pirmo reizi. Pēc normāla shutdown'a viss it kā izslēdzas, apstājas, bet pārs ventilatori, kas iesprausti mobo turpina griezties (iespējams nedaudz lēnāk nekā, kad ir ieslēgts) un neapstājas. Slēdzot pc iekšā viss it kā sāk strādāt normāli (ventilatori griežas, gaismiņas priecē), bet monitors neko nerāda. Datoru atkal var palaist, ja izslēdz un ieslēdz PSU - viss palaižas un strādā labi, uztaisot shutdown - tas pats.

Pats saprotu, ka visticamāk PSU vai mobo iet uz beigām, bet ieraugot šo topiku nolēmu pie "reanimatoriem" pakonsultēties :) Cita barokļa ko piespraust pārbaudīt nav.

P.S. kad ieslēgts PSU viņš ir sācis nedaudz sīkt.

P.P.S. PC samērā nesen savākts no jaunām komponentēm ~ pirms 6-7 mēnešiem.
Publicēts: 11.10.10 22:58
 citēt
IMHO varianti jau nav daudz:
1. baroklis.
2. maatene.

Uzvedinosh jautaajums - upsis ir? ;)
Publicēts: 12.10.10 00:30
 citēt
chiekurs:jā, pie anonims_ čista var vest!

ahahahhaa :D:D:D
Publicēts: 12.10.10 10:31
 citēt
Janbo:
chiekurs:jā, pie anonims_ čista var vest!

Paskaidro savu ahahahhaa, citaadi mums tavu gudro domu nesaprast..
Publicēts: 12.10.10 12:05
 citēt
Jonatans:IMHO varianti jau nav daudz:
1. baroklis.
2. maatene.

Uzvedinosh jautaajums - upsis ir? ;)

A vot nav, un nekad tāds nav bijis :/
Publicēts: 12.10.10 12:59 labots
 citēt
Jonatans:
Janbo:

Paskaidro savu ahahahhaa, citaadi mums tavu gudro domu nesaprast..

arii intresee!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):