forum.gif
Priekšmetu fotografēšana, lai nebūtu izteikti atspīdumi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Priekšmetu fotografēšana, lai nebūtu izteikti atspīdumi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.10.10 07:31
 citēt
Gabiz,

Paldies par linkiem, šitādus skatoties ne viena vien kapija izdzerta :face-wink:

Lai vispār sāktu nojaust ko/kur/kā šie ir ok, bet tā pa īsto sāc nojaust TIKAI kad pats ko līdzīgu sāc veidot, kaut vai pamēģinot 1/1 ko šie tur jūtūbē dara, sākumam ir ok, bet kad nonāk līdz niansēm, tad labs risinajums ir pajautāt JUMS :grimace::grimace: ...un tad atpakaļ atkal mēģināt :face-wink:

Starp citu, interesants jautājums sāk nomākt sirdi :beaten:

Jūs Nikonisti, kādā progā Jūs apstrādājat savus negatīvos digi failus?

Vācot info pa netplašumiem, esmu secinājis, ka CS3/CS4, jeb pareizāk ACD, kas pie viņiem pielipināta, nav tas labākais draugs NEF failiem, un labāk izmantot NX2 visu saregulēt, un tad tikai, ja ir vēlēšanās sūtīt kādā tiff formātā uz shopu, kāda jūsu pieredze?
Publicēts: 13.10.10 12:00
 citēt
powers:

Vācot info pa netplašumiem, esmu secinājis, ka CS3/CS4, jeb pareizāk ACD, kas pie viņiem pielipināta, nav tas labākais draugs NEF failiem, un labāk izmantot NX2 visu saregulēt, un tad tikai, ja ir vēlēšanās sūtīt kādā tiff formātā uz shopu, kāda jūsu pieredze?

Вообщем есть такая программа как Lightroom, и по цене доступна и для сырых цыфронегативов то что доктор прописал.
Publicēts: 13.10.10 12:05
 citēt
es kaadreiz lietoju NX, bet esmu tomeer palikusi pie shopa camera raw
Publicēts: 13.10.10 14:30
 citēt
dansiga:es kaadreiz lietoju NX, bet esmu tomeer palikusi pie shopa camera raw
vienmēr gribas ko stiprāku, vecais vairs nereibina
Publicēts: 13.10.10 15:15 labots
 citēt
Tikko vienu mākslas grāmatu pārvilku ar ringa adapteri un vienu 1/4 600w monobloku.
Šķiet, ka rezultāts labs.
Tāpat arī varētu antikvārus priekšmetus bezēnu bezbliku metodē bildēt.
Ne?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas