Kāds sakars ar video karti? Nepirks taču priekš spēlēm... Ja runa par video, tad pietiks ar kaut kādu Black Magic Design karti, lai pareizi visu raditu.
aleksandr:Kāds sakars ar video karti? Nepirks taču priekš spēlēm... Ja runa par video, tad pietiks ar kaut kādu Black Magic Design karti, lai pareizi visu raditu.
Jā un cik ta nāks Black Magic Design uz 32 / 3840x2160 ar 4K ? iesaki gribētajam lai ir kas velk..
Piezīme par videokarti ir vietā, un tajā pašā laikā garām . 4k velk lielākā daļa pat nedārgu laikmetīgu videokaršu. Monitora oficiālā specifikācija ir uzrakstīts sūdīgi, bet tur parādās "10bit", man slinkums meklēt normālus apskatus, bet ja tas attiecās nevis uz kādu iekšejo signāla apstrādi, bet uz ieeju, tad to realizēt var tikai ar profesionālajām videokartēm // nvidia quadro, amd firepro//. - nē spēļu kartes nederēs - jā es zinu ka spēļu kartēm rakstīts ka atbalsta 10bit - nē spēļu kartes nederēs foto/video/grafikas kontekstā Ja monis ieejā pieņem 8bit signālu, tad kaudze videokaršu būs derīga.
oi, tā jau nav skramba, bet bukte! Paskatīju internetā, tas laikam tāds kā liels biroja monis, jo nebija minēts nekas par AdobeRGB. Un kā ar attēlu ap to iebuktēto stūri? Kādi efekti? teiksim, kaut kādas toņu spēles matricas liekumā. Kur šis atrodas? Ja nav tālu, varbūt jāpieslēdz pie mana vecā datora?
Fēlers diezgan bīstams. Matrica var būt atslāņojusies un VĒL pie nenozīmīgām deformācijām var notikt dehermetizācija un matricai beigas. To nevar paredzēt. Monitors var kalpot ilgi, bet var "satumst" jau rīt. Kādus 25Eir. var dot, ja patīk čakarēties. Lūžņu cena.
Tur ir dažas nelāgas sakritības- aizrādījums par videokarti. Mana varētu nepavilkt. 2.sRGB, bez Adobe RGB. 3. Tas defekts nav skrāpējums, bet deformācija ar neprognozējamām sekām. 4. prestiža firma, bet monis nav gluži bilžu apstrādei. Tas viss kopā rada nelielu jucekli ar dažādām neatbilstībām. Par videokarti varētu pārbaudīt, varb't, ka valk arī iebūvētā. Un, pie reizes, paskatīties, kā tas stūris izskatās dzīvē.