forum.gif
Foto pakalpojumu reklāmas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Foto pakalpojumu reklāmas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.10.10 16:13
 citēt
kāds var pamest kādu saitu kur kko tādu var redzēt ?
:super_man:
Publicēts: 11.10.10 16:16
 citēt
ss.lv
Publicēts: 11.10.10 16:18
 citēt
es domāju vizuālas
Publicēts: 11.10.10 16:25
 citēt
Domā šitādas ? www.zviedzha.lv
Publicēts: 11.10.10 17:13
 citēt
Если нету личного знакомства у заказчиков, вся рекламма по фото услугам безсмысленна.Это проверенно в течении 10 лет. Из рекламмы у меня были только 2-3 клиента.
Publicēts: 11.10.10 17:18
 citēt
Lunis:Domā šitādas ? [url=http://www.zviedzha.lv/

nē]http://www.zviedzha.lv/
nē[/url] tas jau ir saits es domāju vizuāla reklāma, kā plakats kautkas tāds
Publicēts: 11.10.10 17:19
 citēt
chukmasoff:Если нету личного знакомства у заказчиков, вся рекламма по фото услугам безсмысленна.Это проверенно в течении 10 лет. Из рекламмы у меня были только 2-3 клиента.

Tas ir Latvijā
Publicēts: 11.10.10 17:35
 citēt
werwolf:
chukmasoff:Если нету личного знакомства у заказчиков, вся рекламма по фото услугам безсмысленна.Это проверенно в течении 10 лет. Из рекламмы у меня были только 2-3 клиента.

Tas ir Latvijā

А с иностранными клиентами вообще только по рекомендации. Как раз рекламма была на местную аудиторию расчитана, и все равно не пошло, в принцыпе по части изза большой конкуренции и дэмпингистов.
Publicēts: 11.10.10 18:07
 citēt
werwolf:

Tas ir Latvijā

Klausies ko tev Arturs saka pilnīgu taisnību. NORMĀLS klients nemeklē neko pa netu viņš griezās pie konkrēta speciālizēta kantora un tas to izvēlās savu partrenru partneru partneru lokā. Lietas kur ir BZINESS neņem neko nezināmi nepārbaudītu vai bez papīriem. Tā var "Stūra beķerejas" pasūtijumu dabūt vai vietā kur "Draugs virtuvē strādā" visas lietas kur cipari ir KAUT CIK ievērības cienīgi arītāji tiek izvelēti no ATLASĪTU @ IETEIKTU izpildītāju puses izsskatot kauulkulācijas un tāmēs konkursa kārtībā. Man partberiem speciāla apakšņodaļa ar šito nodarbojās ar pieteikumu izskatīšanu piedalīsānos tenderos un kontaktiem ar PASŪTĪTĀJU , par "Individuālu" biznesu šai jomā var nesapņot makimali "Lēti gabaldarbo" mūsu "Kaziņas , tussi" stilā par niecīgu samaksu ar nsacijumu ja tev tur buss gana draugu un labas komunikācijas spējas:):)
Publicēts: 11.10.10 19:10
 citēt
chukmasoff: изза

Rakstās atsevišķi. "из за" Bet nu es jau latvietis, krievu tik tā pārzinu, virspusēji...
Publicēts: 11.10.10 19:11
 citēt
Lunis:NORMĀLS klients nemeklē neko pa netu viņš griezās pie konkrēta speciālizēta kantora

Prātiņ, nāc mājās! Ko, tu domā, visi klienti ir ahūni tik izglītoti, ka zin minhauzenu un viņa "kantori"!? Ne jau visi lasa fotoblogu...:face-kiss:
Publicēts: 11.10.10 20:15
 citēt
135L:
Lunis:NORMĀLS klients nemeklē neko pa netu viņš griezās pie konkrēta speciālizēta kantora

Prātiņ, nāc mājās! Ko, tu domā, visi klienti ir ahūni tik izglītoti, ka zin minhauzenu un viņa "kantori"!? Ne jau visi lasa fotoblogu...:face-kiss:

на счет из за или изза, ну извините опечатка :face-grin:

А что касаетса серезных клиентов то они очень далеки от блога, интернета и рекламы, но знают что значит качество и сколько это стоит. Обычно по рекомендации мне предлогают работу, заключаем договор и работаем.Иногда перед заключением договора высылаю образцы работ.
Publicēts: 12.10.10 01:22
 citēt
nu kamon es nejautāju cik tas ir noderīgi vai nav man tikai intresējā šādi tādi paraugi uz ko uzmest aci, bet nē te sāk strīdēties cilvēki
Publicēts: 12.10.10 07:11
 citēt
Ar grūtībām spēju nojaust, ko tev vajag...kādu foto reklāmu?:)
Cilvēkus pirkt preci, pakalpojumu(foto) pamudina tie paši kairinātāji/motivācija, kas apakšbikses vai izvēlēties savu "parādes" draudzeni/draugu....vārdu sakot - apsties jebkuru labu reklāmu:) Vispirms jāsaprot sava mērķgrupa...

Vērtīgākais padoms par velti - nekad nevajag domāt, ka vairumam klientu piemīt laba gaume un veselais saprāts, tāpēc reklāmai jābūt pietiekami tupai, galvenais ir regularitāte...:D:D:D
Publicēts: 12.10.10 09:23
 citēt
Kas tur ko nesaprast- čalis grib sareklamēt sevi kā fotogrāfu, cerībā tikt pie pliku skuķīšu bildēšanas!
Publicēts: 12.10.10 11:16 labots
 citēt
imgfoto:nevajag domāt, ka vairumam klientu piemīt laba gaume un veselais saprāts, tāpēc reklāmai jābūt pietiekami tupai, galvenais ir regularitāte...:D:D:D

Ne vienmēr.
Kā piemēram, šlesera supertupā un pārlieku regulārā reklāma pat uz... kā Tu raksturoji to mērķauditoriju?... klientu nostrādāja ar pretēju efektu...
Publicēts: 13.10.10 07:25
 citēt
Eltons:
imgfoto:nevajag domāt, ka vairumam klientu piemīt laba gaume un veselais saprāts, tāpēc reklāmai jābūt pietiekami tupai, galvenais ir regularitāte...:D:D:D

Ne vienmēr.
Kā piemēram, šlesera supertupā un pārlieku regulārā reklāma pat uz... kā Tu raksturoji to mērķauditoriju?... klientu nostrādāja ar pretēju efektu...

Tā ir viena no lietām, par ko brīnos vēl jo projām...laikam elektorāts ir īrijā...:D
Publicēts: 13.10.10 07:39
 citēt
imgfoto:
Eltons:
Ne vienmēr.

Tā ir viena no lietām, par ko brīnos vēl jo projām...laikam elektorāts ir īrijā...:D

Brīnumu tur nav. Šlesis varēja pa ūdens virsu staigāt. BET elektorātu šim banāns vārdā dombrovskis atņēma. Latvija banānzeme un latvieši mērkaķiem rada. Tik banāni ātri jāapēd, citādi sapūst.:face-grin:
Publicēts: 13.10.10 08:11
 citēt
Vispār jau pofigs...bet laikam jau tautai kaut kāds pašsaglabāšanās instinkts ir, ja nenobalsoja par šitiem čibrikiem AŠ2...:D
Publicēts: 13.10.10 09:35
 citēt
par kasti Hennessy kaut Mepizdōpeli ar visiem ragiem uzbildēšu!:grimace:
Publicēts: 13.10.10 10:00 labots
 citēt
Bet pati orģinālāk reklāma bija PCTVL , šiem visās malās kā galvenais figurēja dzeks kārtīgs plaši zināms afērists piekam skaļāka lieta ir pavisam svaigi atmiņām Jūrmalā ar 50 ļimonu uzmeššanu Kievijas oligarham. PILNĪGI pašnāvnieku reklāma , reklamēties Krieviem lai balso pat par viņiem labi zināmu blēdi , kurš šito izštukoja tas gan ir ģenijs :):)

Ja kāds neatcerās tad PCTVL seja un lokomotīve šajās vēlēšanās bija Gints Lagzdiņš

Gints Lazdiņš medijos vairākkārt minēts saistībā ar iespējamo krāpšanas lietu pret 84 gadus veco latviešu izcelsmes Kanādas mecenātu Leopoldi Sīpoliņu. G. Lazdiņš izkrāpis vairākus īpašumus no sirmgalvjiem. Līdz 1999. gadam G. Lazdiņš tiesāts četras reizes par zādzībām. Vienu reizi viņam piespriesta arī reāla brīvības atņemšana. Tagad viņš ir 48 hektāru zemes īpašnieks, kuru kadastrālā vērtība lēšama ap 3,5 miljoniem latu.
Paziņojums par 50 miljonu eiro investīciju piesaisti projektam Kāpa Jūrmalā, iespējams, var kļūt par vienu no vērienīgākajām krāpšanas afērām Latvijā. Par investoru pasludinātais Krievijas biznesmenis Boriss Teterevs apliecinājis arī gatavību vērsties tiesībsargājošās instancēs aizdomās par krāpšanu.
Publicēts: 13.10.10 11:51
 citēt
Pieņemot likumu, kurā deputātiem vairs nebūtu imunitātes, daudz kas mainītos kandidātu sarakstos.
Publicēts: 13.10.10 12:44
 citēt
Tā kā Lazdiņš nevienam reāli konkurents nebija, neviens plašāk Luņa minētos faktus nekur neafišēja. Ja viņam būtu reālas izredzes tikt ievēlētam, drīz vien visās ziņās šie fakti uzpeldētu :D
Kāpēc tāda lokomotīve tika izvēlēta, man arī netapa skaidrs :bad_smile:
Publicēts: 13.10.10 16:46
 citēt
135L:Kas tur ko nesaprast- čalis grib sareklamēt sevi kā fotogrāfu, cerībā tikt pie pliku skuķīšu bildēšanas!

muļķības
Publicēts: 13.10.10 16:50
 citēt
nē nu vel labāk cilvēki sāk spriest par politiku tak ejiet un spriežiet par politiku mēdīju portālos
es tik tiešām uzdevu nesaprotamu jautājumu ?
ja nezin tad nesaka neko ja zin tad palīdziet
Publicēts: 13.10.10 16:51
 citēt
Bet Juurmalas Kaapa bija super veerineiiga un feina .... ekkk ..... es ar tur sa vu rocinju bishk pieliku un normaali samaksaaja ;-)
Publicēts: 13.10.10 16:53
 citēt
werwolf:nē nu vel labāk cilvēki sāk spriest par politiku tak ejiet un spriežiet par politiku mēdīju portālos

Tava problēma tā ka tu pat nesaproti par ko tieks spriests PAR REKLĀMU nevis par politiku:):)
Publicēts: 13.10.10 17:03
 citēt
werwolf:nē nu vel labāk cilvēki sāk spriest par politiku tak ejiet un spriežiet par politiku mēdīju portālos

Nu tak palasi Beigbederu kaut vai...
Publicēts: 13.10.10 18:54 labots
 citēt
werwolf:

Ja godīgi, tad uzreiz tiešām nesapratu (bet nu varbūt man vnk tā lēni pielec un tā... :D) ko Tu vēlies - vai tad ir tik grūti, atverot jaunu topiku, savu domu/vajadzību/sāpi izklāstīt drusku plašāk kā vienā teikumā?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):