forum.gif
jautājums par tehniku
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / jautājums par tehniku
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.10.10 00:00
 citēt
dansiga:
Eltons:Akk... nelaimīgie nikonisti... kā jūs čakarē... (nam bi vaši probļēmi)...

man jau nebija probleemas;-) tam otram bija ;-) a man bija vienalga kaads vaacinjsh ;-) Kaut gan zinot savu "pavirshiibu', tad uzskrruveejamie ir labaaki par uzmaucamiem ;-)

vovo:bad_smile:
Publicēts: 13.10.10 00:40
 citēt
Es laikam esmu pedants :D...man tie baltie, tie tīrie patīk.;D...un kad tas vāciņs vēl uz "nepareizo" pusi virsū jādabū...
Publicēts: 13.10.10 01:37 labots
 citēt
Eltons:Akk... nelaimīgie nikonisti... kā jūs čakarē... (nam bi vaši probļēmi)...

Tas tiesa, Canonam pat objektīvus baltus ražo, tas ir nopietnak par štrunta vāviņu :face-grin:.
Publicēts: 13.10.10 07:29
 citēt
135L:
RudeWolf:Kad pirku D60 + 18-55VR kitu, tad tieši tāds pats plastmasnieks līdzi gāja. Neteikšu gan, ka tas nepildītu savu funkciju.

Da bļin, pat zirgam skaidrs, ka baltā plastmasa ir Nikon defaultais vāciņš, arī uz jaunā 24...!

muļķības... uz 24-70 melnais skrūvējamais vāks stāv...:D
Publicēts: 13.10.10 07:30
 citēt
Bebiite:man tas vaacinsh gan forshs neliekas, vnk brinos, ka leetajam kit naaca normaals ... moz atskiriiba taa, ka kitu nenjeemu Latvijaa?

a shitais kaa kaadai kruuzei dibens nogriezts un skraapee...,bet laikam jau 200 lati objektiivam ir paraak mazs liimenis, lai prasiitos veel normaalu vaacinju...

Kurš 50mm nikon stikls maksā 200 Ls???? Toč šķiries!:D
Publicēts: 13.10.10 08:23
 citēt
Pat Nikon mājaslapā, pie daudziem objektīviem sadaļā iekļautie piederumi parādās vai iekļauts melnais aizmugurējais vāks, vai arī nav. Ja nav tad dod balto/caurspīdīgo korķi. Manu sākuma objektīvu 18-55 un 55-200 gadījumā tā arī ir, vienam melnais vāks, otrams lētucis. Un abi objektīvi pirkti vienā veikalā Vācijā. Domāju ar valsti, vai veikalu tam būs maz sakara. :face-wink:
Publicēts: 13.10.10 09:59
 citēt
imgfoto:

Kurš 50mm nikon stikls maksā 200 Ls???? Toč šķiries!:D

Nesapratu, tas tākā ironizējot vai tiešām jautājums. Tak 50/1.4nieks jau gadiem nemainīgi tā ap 2 sotakiem maksā... Lietots mazāk. www.discover.lv...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):