Tātad manam kit objektīvam nāca abi vāciņi nikon, aizmugurē skrūvējams kur arii nikon virsuu. Toties iegaadaajot objektiivu tepat LV prieksheejais vaacinsh ok, bet aizmuguree kautkaada mistiska plastmasa, kura izskatas homemade balta un iekshpusee ar skraapeejumiem un apskatot objektiivu jau iekshaa bij putekliits viens liels divi mazi, skrobis, ka leecu pretii njemeemu pati bet viirs.Vnk jautaajums vai perkot jaunu objektiivu un sanjemt shaadu pretii ir normaali?
Bebiite:Tātad manam kit objektīvam nāca abi vāciņi nikon, aizmugurē skrūvējams kur arii nikon virsuu. Toties iegaadaajot objektiivu tepat LV prieksheejais vaacinsh ok, bet aizmuguree kautkaada mistiska plastmasa, kura izskatas homemade balta un iekshpusee ar skraapeejumiem un apskatot objektiivu jau iekshaa bij putekliits viens liels divi mazi, skrobis, ka leecu pretii njemeemu pati bet viirs.Vnk jautaajums vai perkot jaunu objektiivu un sanjemt shaadu pretii ir normaali?
Normāli ir uzticēties vīriešiem kuri saprot visu no visas tehnikas.
Bebiite:Tātad manam kit objektīvam nāca abi vāciņi nikon, aizmugurē skrūvējams kur arii nikon virsuu. Toties iegaadaajot objektiivu tepat LV prieksheejais vaacinsh ok, bet aizmuguree kautkaada mistiska plastmasa, kura izskatas homemade balta un iekshpusee ar skraapeejumiem un apskatot objektiivu jau iekshaa bij putekliits viens liels divi mazi, skrobis, ka leecu pretii njemeemu pati bet viirs.Vnk jautaajums vai perkot jaunu objektiivu un sanjemt shaadu pretii ir normaali?
Normāli ir uzticēties vīriešiem kuri saprot visu no visas tehnikas.
taadi veel nav izmirushi?Man liekas peedeejie eksemplaari ir mana sencha vecumaa
labi taatad pie teemas aizmuguree tatad arii jaabut orginaalajam vaacinjam ar nikon, nevis baltai platmasai ja?Vismaz turpmaak zinaashu akadu veikalu nerekomendeet citiem un pati arii pa gabalu tureeshos.
vaacinjsh tur nje pri chem. Ari jaunos stiklos gadaas puteklji. Arii 85/1.2 un tamliidziigos pusotru štuku maksājošos stiklos. Bildēs tos neredz. Lunis ga teicās vienu saskatījis, bet tas bija ar 1Ds Mark III....
versatile:vaacinjsh tur nje pri chem. Ari jaunos stiklos gadaas puteklji. Arii 85/1.2 un tamliidziigos pusotru štuku maksājošos stiklos. Bildēs tos neredz. Lunis ga teicās vienu saskatījis, bet tas bija ar 1Ds Mark III....
puteklu jautaajums tad atbildeets, saprotu ka tie tur ne vaacinja peec, bet vai orginaali objektiivi tirgojaas ar kaadiem no name vaacinjiem, kuriem iekspusee ir asas malas?Tas vaacinjsh neskruuveejas, bet vnk uzmaucas.
a tas ir nikon stikls, vai sigma-shmigma? vel var but ka ir bijis paredzets tirgoshanai komplekta ar kameru, bet tirgonis izkomplekteejis. lidzigi ka lauku viekalos, reti kad, ja alum 4pakaam ir akcija, tas 4 pakas bus noperkamas... izkomplektee un tirgo pa pudelem
versatile:a tas ir nikon stikls, vai sigma-shmigma? vel var but ka ir bijis paredzets tirgoshanai komplekta ar kameru, bet tirgonis izkomplekteejis. lidzigi ka lauku viekalos, reti kad, ja alum 4pakaam ir akcija, tas 4 pakas bus noperkamas... izkomplektee un tirgo pa pudelem
nikon 50mm... vnk vakar uzskreju virsuu vienam pazinjam un tas taa diivani man uzjautaaja par sho faktu, lidz tam nebiju pati iedomaajusies....
ak jaa un par akciju runa nekaada nebija... taatad orginaals komplekts kurs pardodas par pilnu cenu ir ar melno vaacinju pareizi?Ja nav taatad appisa un nekas ka man vajdzeja steidzigi vinjiem bij japasaka kads stikls pieejams nevis japaljaujas uz to, ka ganjau pirceejs nezinas.
Kad pirku d40 kitu, objektīvam bija tāds draņķa vāciņš. Iepakojums nebija taisīts vaļā, domāju lētajiem kitiem lieto šos prastos. D100 body vāciņš(virsū rakstīts "nikon") arī man bija tāds kā gurķu burkām kādreiz lika , no puscaurspīdīga polietilēna. Aparāts bija made in Japan, pirkts Vācijā. Tikai nesaprotu kāpēc tādi satraukumi?
Pirku jaunu Nikon 50 f/1.8 - tam ar bija tipa balts pudeļkorķis. Tamron 90 macro gan bija nopietns aizbāznis, bet tas jau ar maksāja krietni dārgāk nekā pats lētākais Nikon objektīvs.
versatile:vaacinjsh tur nje pri chem. Ari jaunos stiklos gadaas puteklji. Arii 85/1.2 un tamliidziigos pusotru štuku maksājošos stiklos. Bildēs tos neredz. Lunis ga teicās vienu saskatījis, bet tas bija ar 1Ds Mark III....
Tas bija pilnīgi jauns 50mm Canon dārgais ap štuku maksājošais pamatnieks ar putekļiem uz lecas iekša Es viņu uz ši punkta pamata atdevu atpakaļ noliktavā un dabūju kāroto Canon EF 16-35/2.8L II
man tas vaacinsh gan forshs neliekas, vnk brinos, ka leetajam kit naaca normaals ... moz atskiriiba taa, ka kitu nenjeemu Latvijaa?
a shitais kaa kaadai kruuzei dibens nogriezts un skraapee...,bet laikam jau 200 lati objektiivam ir paraak mazs liimenis, lai prasiitos veel normaalu vaacinju...
negatIvs:ne tas brends izvēlēts........., ar tādiem VĀCIŅIEM, normālas bildes neuztaisīt ..............................
Vai, nu tak atvaino, ka man ir taada nepopulaara lieta kaa kvalitaates prasiibas un neiecietietiiba pret izkomplekteeshanas bumu, ka naakas pirkt atseviski to, kam reaali jau buutu jaabut.
es paskatījos savam nikonam... smuks akurāts melns ar uzrakstu un vēl iekšpusē made in thailand. Pirku pirms 2 ned. Vācijā. Acīmredzot nikon sācis haltūrēt, ja atļaujas tādu paviršību. Es nedomāju, ka tas lētuma risinājums sniedz pircējam baudu. tasni otrādi- cilvēks par savu naudu vēlas gūt gandarījumu par pirkumu. tāpat kā nopērkot apģērbu, es nevēlos šķībi nošūtu vīli vai pogu, kura nokrīt piemērot.
oms:es paskatījos savam nikonam... smuks akurāts melns ar uzrakstu un vēl iekšpusē made in thailand. Pirku pirms 2 ned. Vācijā. Acīmredzot nikon sācis haltūrēt, ja atļaujas tādu paviršību. Es nedomāju, ka tas lētuma risinājums sniedz pircējam baudu. tasni otrādi- cilvēks par savu naudu vēlas gūt gandarījumu par pirkumu. tāpat kā nopērkot apģērbu, es nevēlos šķībi nošūtu vīli vai pogu, kura nokrīt piemērot.
Tiesi taa beidzot viens sapraatiigs komentaars.Man arii ir made in thailand kita objektiivs 18-105 un viss bij kaa vajag(no ASV).Loti iespeejams, ka ir izdalits, kuras valstis var pavirshoties un kuraas nee, palasot komentaarus viss kljuust skaidrs.
anonims_:DA NEZINU, ES BILDEJUA R NONEMTIEM VACINIEM UN PROBLEMU NAV!
uzdaavini kaadam fotosomu savu, vins tev pretii dos kaadu skolas somu , bildeet tak vareesi , suuds ka tehnika tur kuuljaasies un skraapeesies kaa taa dara ar baltajiem vaacinjiem... bet bildeet tacu vari!
Es arī palielīšos, man tagad visi objektīvi ir made in Japan ar normāliem vāciņiem. Nepatīkami jau ir, ka jāpērk atsevišķi. Bet maksā viņš apmeram 8$, nav mirstama vaina.
fukss:Es arī palielīšos, man tagad visi objektīvi ir made in Japan ar normāliem vāciņiem. Nepatīkami jau ir, ka jāpērk atsevišķi. Bet maksā viņš apmeram 8$, nav mirstama vaina.
principa vaina, ja nu driiz saak defaultaa dot nevis nikon kakla siksnu, bet caurspiidiigu no kruushtura lenceem veidojumu ?
fukss:Es arī palielīšos, man tagad visi objektīvi ir made in Japan ar normāliem vāciņiem. Nepatīkami jau ir, ka jāpērk atsevišķi. Bet maksā viņš apmeram 8$, nav mirstama vaina.
principa vaina, ja nu driiz saak defaultaa dot nevis nikon kakla siksnu, bet caurspiidiigu no kruushtura lenceem veidojumu ?
Šis objektīvs bija nopirkts pie mums. Tiešām 50mm f1.4 (AF) varetu būt ar tādu baltu - iet no ražotāja. Parbaudīju citus Nikon objektīvus, daziem 50mm f1.8 ar tāds vaciņš, arī 18-55 VR, un 35 f2.0.
Labprāt iemainītu kādu savu melno pret balto...man arī baltais nāca 50 f1.8 līdzi...vieglāk noņemt, uzlikt, kad ātri un ar vienu roku turot kameru, ar otru objektīvu mainot....BET, nu jā mājās un uz plaukta labāk tos melnos ar Nikon uzrakstu turēt...
TWIN:Labprāt iemainītu kādu savu melno pret balto...man arī baltais nāca 50 f1.8 līdzi...vieglāk noņemt, uzlikt, kad ātri un ar vienu roku turot kameru, ar otru objektīvu mainot....BET, nu jā mājās un uz plaukta labāk tos melnos ar Nikon uzrakstu turēt...
mans 50nieks NIkon arii bija ar taadu baltu vaacinju ... un iemaniiju pret nikon melno tikai taapec, ka viens ieraudziija man shito un briesmiigi veeleejaas ieguut iipashumaa to balto briinumu ;-)
Eltons:Akk... nelaimīgie nikonisti... kā jūs čakarē... (nam bi vaši probļēmi)...
man jau nebija probleemas;-) tam otram bija ;-) a man bija vienalga kaads vaacinjsh ;-) Kaut gan zinot savu "pavirshiibu', tad uzskrruveejamie ir labaaki par uzmaucamiem ;-)