forum.gif
draugiem.lv par fotoblogu :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / draugiem.lv par fotoblogu :)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.03.07 20:56
 citēt
Publicēts: 05.03.07 20:57
 citēt
fu cik rupji :lol:
Publicēts: 05.03.07 21:57
 citēt
labi texti nobīdīti :D
Publicēts: 05.03.07 22:25
 citēt
heh... bračka uzdarbojas :)
Publicēts: 06.03.07 18:42
 citēt
marina grigorenko (maariite), 4. mar 21:01
kaa var nofochet kad fons ir izpluudis bet pats galvenais(piem. cilveeks) nee??????????????:)
:):):)
luudzu ja kaads zin.... tas ir svariigi :

gandrīzvai "intel inside"
Publicēts: 06.03.07 18:48
 citēt
marina grigorenko (maariite
kaa var nofochet kad fons ir izpluudis

Jaanogaida, liidz tam, ka fons izpluust un jaafocjee tieshi tajaa briidii, kad fons ir izpluudis!
Publicēts: 06.03.07 19:18
 citēt
kaa var nofochet kad fons ir izpluudis bet pats galvenais(piem. cilveeks) nee??????????????:)

smejies, smejies, gan jau pats sākumā arī nezināji. un es arī nezināju :) vispār daudzi takš nezināja...
Publicēts: 06.03.07 19:28
 citēt
pēc kara visi gudri :mrgreen:
Publicēts: 06.03.07 19:54
 citēt

smejies, smejies, gan jau pats sākumā arī nezināji. un es arī nezināju :) vispār daudzi takš nezināja...

atšķirība ir tā ka es centos pats saprast kā kko panākt, nevis gāju un forumā raudāju lai man soli pa solim visu iebāž mutē :P
Publicēts: 06.03.07 20:02
 citēt
ā, nujā, viedi vārdi, saddog, viedi :)
Publicēts: 06.03.07 20:07
 citēt

definē vārdu "vieds" :shock:
Publicēts: 06.03.07 21:22
 citēt

definē vārdu "vieds" :shock:

"vieds" = gudrs
Publicēts: 06.03.07 21:53
 citēt
"vieds" = gudrs

Melots nav, bet "gudrs" var arii par pielasiitu teikt, nu, par kaadu duriku, kursh samaaciijies no galvas wiskauko. Nu, vieds, man domaat, mazliet plashaak un ne tikai kaa krieviski "umnij", bet arii "soobrazitjeljnij".
Publicēts: 06.03.07 23:59
 citēt
kāds var pateikt, par ko ir (nevis iet) runa?
Publicēts: 07.03.07 00:03
 citēt
vieds - varbūt varētu teikt, ka dzīvesgudrs, ar savu viedokli, kas balstīts ne tikai uz grāmatā izlasīto, bet arī uz kādiem objektīviem piedzīvotiem faktiem, secinājumiem...

vieda grāmata varētu būt tāda, kas liktu tev domāt un paplašinātu tavas apziņas apcirkņus. vieds cilvēks - arī tāpat... :) pats par viedu tu varētu mēģināt kļūt vai nu mūžu dzīvojot&mūžu mācoties, vai arī saēdoties maģiskos filosofu akmeņus :))
Publicēts: 12.03.07 20:15
 citēt
draugiem.lv ir fotoblog filiāle :D
Publicēts: 12.03.07 20:46
 citēt
Man ar nepieleca KAS par temu? Esmu bijis tai SADALJA kautkada nikulju un bez dzivibas tema isskatas.
Publicēts: 12.03.07 22:49
 citēt
martink, vai tu neesi gadiijumaa paziistams ar Shuvajevu?
Publicēts: 12.03.07 23:18
 citēt
kā Eliks zin Šuvājevu?
Publicēts: 12.03.07 23:38
 citēt
:roll:

what?
Publicēts: 12.03.07 23:46
 citēt
Esmu pabijis Šuvājeva students: "Runa neiet, jo runai nav kāju". Filozofija un retorika. :)
Publicēts: 12.03.07 23:49
 citēt
nu es shuvajevu nezinu bet man ar netiik tas texts "runa iet", burtisks paarceelums no rus.
Publicēts: 13.03.07 00:45
 citēt
:)

Labi, prieks funa piedāvāju topikā iesaistītajiem incantu citātu no drauga dienasgrāmatas (neliku blogā, jo tas tomēr nav mans teksts un arī ne drauga):

Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family, Choose a fucking big television, Choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose fixed-interest mortgage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisure wear and matching luggage. Choose a three piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing sprit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing you last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked-up brats you have spawned to replace yourself.

Lai jums radoša noskaņa!

p.s. kā vienmēr - alus/kafija tam, kurš uzminēs, no kurienes tas ir! Es nezināju :D
Publicēts: 13.03.07 00:58
 citēt
trainspotting

imdb.com...

gribu alu un kafiju !
Publicēts: 13.03.07 01:02
 citēt
trainspotting

imdb.com...

gribu alu un kafiju !

Ātri gan... :D

Nu vot, tagad man būs iemesls pašam ierasties uz kādu no fotobloga pasākumiem, lai uzsauktu aliņu! :)
Publicēts: 13.03.07 08:26
 citēt
Esmu pabijis Šuvājeva students: "Runa neiet, jo runai nav kāju". Filozofija un retorika. :)

Elik, jūsu kursam vairs netika borēts, ka ir "filosofija", nevis "filozofija"? ;)
Publicēts: 13.03.07 08:28
 citēt
Es ar to citātu uzreiz atpazinu! :) Baigi labs! ;)
Publicēts: 13.03.07 09:00
 citēt
I choose not to choose life... I choose something else.

MartinK, tu mani biedē
Publicēts: 13.03.07 09:39
 citēt
trainspotting. agha.
bez maz vai vienīgais, ko no tās filmas atceros, vēl bez mirušā bēbīša.
Publicēts: 13.03.07 13:51
 citēt
pec noskanjas butu teicis fight club, ja vien... nezinaatu fight club citaatus tik labi :D
Publicēts: 13.03.07 14:16
 citēt
... you are not a beautiful unique snowflake ...
Publicēts: 13.03.07 18:12
 citēt
... vairs netika borēts, ka ir "filosofija", nevis "filozofija"? ;)

Nu, aizmirsu, kursh fizolops atkalinjaas teica, ka pofig venjnjiki, vai ar "s" vai ar "z" bet, ka konsekventam gan jaabuutot.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):