Lietoju nedaudz advancētāko versiju(yn 465 ar TTL)( www.dealextreme.com... ) Šī arī būs laba- mīnuss- nav TTL, bet kā off camera flash ļoti labi darbosies(ar trigeri).
pateicoties valūtas kursam, par latu lētāk sanāks te(piegāde apr brīvu): www.dealextreme.com...
Vēl diezgan liels mīnuss ir tas, ka nav zoom, bet man kā galīgam amatierim ir galīgi vienalga pagaidām. Par SB600 cenu šitādas var 6 nopirkt+vēl lētus trigerus ar lietussargiem.
pedrissimo:Tagad katrs lielīsies ar to, kas viņam ir? NU man NAV, nu, nav un viss tādu līdzekļu pašlaik, es padomu jautāju, nevis gudru d!@#$u ...
Tu nu gan esi viens jocīgs tipiņš, man ir po, kas ir tev un citiem. Tu prasi citu domas par to ķīnieti, es tev pastāstīju kā man bija un tas arī viss. Tas ka lietoju tagad Nikon zipeni - man bija loģisks iznakums(pievilku jostu bet nopirku mantu). --- SKOPAIS MAKSĀ DIVREIZ,DIVREIZ----
Un vispār es ieteiktu pielikt vēl 30Ls un par 55Ls nopirkt jaunu Metz (Vācu ražojuma) zipeni, būs daudz labāka par kaut kādu kreiso zipeni un būs vietējā garantija. Ja kas, Flera.lv ir Metz pa pillam.
YN-460 II arī lietoju kā otru ar trigeri nav ne vainas jāteic ātrāka par pirmo versiju, cena bija ja nemaldos 28 ls. Iesākumam ņemt var. P.s Nepārproti atkal neviens te nelielās, cilvēki dalās domās un iespaidos!
yn460 lietoju jau labu laiku. Tā kā esmu iesācējs, tad automatiskā režima trūkumu uzskatu tieši par bonusu. Lēts un labs variants, lai apgūtu darbības principus un fotografēšanas paņēmienus.
a tam ka nav auto rezhims, bet tikai M nav nekada vaina. es pat damai vienai iedevu aizvakarkaukadu paaarty sabildeet. a shii no tiem aparaatiem vispar neko nesaprot, uz atro izstastiju kas un ka un normalas bildes sanaca, ne pardedzinats ne neizgaismots.
Ir, un cik man dažreiz ģimenes vai kolēģu saietos vajag, kalpo ideāli un elementāri vienkārša darbībā. Biju aizņēmies SB-600. Nepatika tas bateriju rijējs, YN 465 daudz ekonomiskāka un TTL darbojas super precīzi. Nekad jau gan nevar zināt, vai 600 slikta gadījās un ar 465 noveicās, bet stāstu par SAVU pieredzi, nevispārinu. Tik 50Ls no 200Ls atšķiras, un man labāk patīk lētās rezultāts. Starp citu, SB-600 nebija tas, kas YN-465 nāk komplektā- baltais difuzors un iebūvētā atstarotāja plāksnīte.
TWIN:
Starp citu, SB-600 nebija tas, kas YN-465 nāk komplektā- baltais difuzors un iebūvētā atstarotāja plāksnīte.
Nu tu gan samuldejies par to komplektāciju, gan iebuvēts atstarotājs ir gan difuzors!
Balto, uzmaucamo difuzoru, protams, var dabūt, nopirkt papildus, bet baltā atstarotāja plāksnīte nav iebūvēta...ir 800 un 900-ajā, bet ne SB-600....vai nu Tu neesi lietojis SB-600, vai manējai baltais atstarotājs bija izplēsts...
Nu tu gan samuldejies par to komplektāciju, gan iebuvēts atstarotājs ir gan difuzors!
Balto, uzmaucamo difuzoru, protams, var dabūt, nopirkt papildus, bet baltā atstarotāja plāksnīte nav iebūvēta...ir 800 un 900-ajā, bet ne SB-600....vai nu Tu neesi lietojis SB-600, vai manējai baltais atstarotājs bija izplēsts...
Tev pašaim laikam bija SB-600 (ražots krievijā vai nu nekad nav bijis),palasi zemāk linkā norādīto specifikāciju un paskaties bildes, kā izskatās SB-600!!!
Tev pašaim laikam bija SB-600 (ražots krievijā vai nu nekad nav bijis),palasi zemāk linkā norādīto specifikāciju un paskaties bildes, kā izskatās SB-600!!!
Speciāli priekš "kurliem un akliem", var apskatīties YN-465 komplektāciju, un tad vēlreiz var iet uz to nikonusa un apskatīties, kas trūkst.... Ja atkal sekos: _Bet SB-600 vienalga labāka(jo 4x dārgāka un ar uzrakstu Nikon + vēl šādas tādas fīčas)....tad varu teikt, ka ne par to ir runa, bet par to, ka nav ko muldēt par austeru garšu, ja ne reizes neesi provējis....un neesi Tu provējis ne SB-600 ne YN 465.
Ar angļu valodu, tev gan tā grūtāk: *Supplied accessories may differ depending on country or area. - vispār nozīmē, kad komplektā iekļautie papildloriņi var būt dažādi, atkarībā no valts un reģiona - ???
Muldēt tu gan pats māki labi un arī redzes pārbaude tev sen nav bijusi, ja jau pats neredzi, ka SB-600 ir iebūvēts difuzors.
Diez vai "kurliem un akliem" tavi teksti noder, nu ja nu vienīgi kurlajiem, aklais tā pat nevarēs izlasīt
Tev taisnība to Chinatown pakaļdarinājumu (YN xxx) gan neesmu pat rokās turējis, bet līdzīgu sūū gan un man konkrēti nenoveicās jo jau 2 dienā viņš nosprāga. Katrā gadījumā ar savu 800-to esmu apmierināts un par citas iegādi neesmu domājis.
Noteikti, ka tā YN xxx varētu būt pietiekoša piegaismošanai un izmantošanai kā papildus zibens, bet nevis kā pamata zibspuldzes, lai aizvietotu iebūvēto.
Nu ja iebūvēto difuzoru sauc par plāksnīti, tad man ir skaidrs viens, ka skolotāji tiešām ir tāli no tehniskām lietām. Bet ne jau par to šai topikā ir runa!!!
Nu, tad paklausies, skolnieciņ.....tur zibspuldzei augšpusē ir tāda caurspīdīga plāksnīte, kuru var izvilkt un nolaist priekšā zibspuldzei. To sauc par difuzoru, mans mīļais bērns. Gaisma tam iet cauri un izkliedējas. Blakus šai plāksnītei (lai kā Tev nepatiktos to tā saukt), ir otra balta un necaurspīdīga plāksnīte, ko es saucu par atstarotāju, bet Tev jau ziķerim ir uzreiz divi difuzori izvelkami ....tik kā Tu tos atšķir? Ha, bet runa jau te sākās ar to, ka kīnīzerim ir abas divas, bet SB-600 tikai caurspīdīgais difuzors. Par cik Tu proti angliski, tad vari apskatīties, ar ko atšķiras Diffuser un reflector. www.digital-photography-school.com...
Vari jau atkal sākt man par optiku stāstīt, bet tādam vecam skolotājam, kā man grūti sākt reflektoru par difuzoru saukt....un reflektors latviskāk tomēr ir atstarotājs....kaut arī atkarībā no virsmas struktūras, var veikt difuzoram līdzīgu darbu.