tur jau ir 733 komentāri zem raksta, ko tu no mums vēlies uzzināt? izskatās, ka viņam pirksti ne no tās vietas aug. Par sesto punktu sasmējos:
Шестое разочарование наступило, когда я по привычке обклеил все надписи черной изолентой. Закрытый ярко-белый логотип Канона - отличный способ минимизировать пиздеж со случайными прохожими о том, что за фотик, скока стоит, скока мегапикселей и пр. Все говорят просто: "М, клевая камера". Тут уж ничего не поделаешь - очень большой объектив. Так вот, на вторую пятерку изолента липнет хуево, потому что корпус шершавый. Вот нахуя это было делать? Первая пятерка была гладкая, изолента по полгода держалась.
Vienīgā problēma ar ko man nācās saskarties ir "Picture style" Canonam un to saderība ar Adobe RAW, kurš tika taisīts vairāk Nikon sistēmai. Tas pogas traucēšānas sindroms ir individuālā parādība. Man traucēja tikai viena poga (tas nebija slēdzis) - DOF preview, bet es to izslēdzu.
Jā bilde viņam ir ziepīgāka tas gan Toties baltā melnā faktūru izstrādē un detalizācija ievērojami labāka kā Ds MARK III , a tas viņu padara galvas tiesu pārāku Kāzās piemēram Bačas firmas laikam joprojām nevar godīgi nopirkt Viena lieta gan man nepalika skaidra , kemeru ko testēju ar 70-200 f.2,8 Canon jauno stiklu kārtīgi SITA CIET pretgaismās ko piemēram Ds MARK III nebiju novērojis pat daudz trakākos apstākļos , ta ar nenoskaidroju KAMERAS vai jaunā stikla gļuks
Nau ne kādu problēmu, bildēju tikai RAWa un krāsu uzstādijumi pa nulēm, apstrādāju Lightrooma un nau ne vainas. Pirmā prošivka bija ne visai tik, uz ISO 200 trokšņoja, bet tagad vis izlabots.