ai - juus taados kodos runaajt, ka e sneko nesaprotu ..... a pr kopibildi runajot .... nu nevar taa uz svilpienu paartraukt uzsaakto proceduuru un ja jauus nespeejaat pagaidiit .. nu tad manis tur NAV ;-pppp
dansiga:es nezinu, kas ir FE un taapeec neko nevaru domaat ;-ppppp
Jomajo, nu finlandietis taču! Auksts un ar zuti... iedomājies... Bet jums, dāmām, kokteilī sajauktu... ar lietussardziņu. M? Janvārī viena daiļa vaidaviete rīkos.
dansiga:es nezinu, kas ir FE un taapeec neko nevaru domaat ;-ppppp
Jomajo, nu finlandietis taču! Auksts un ar zuti... iedomājies... Bet jums, dāmām, kokteilī sajauktu... ar lietussardziņu. M? Janvārī viena daiļa vaidaviete rīkos.
Nu tad iedomājies- zuši kā reiz no kūpinātavas, pāris stundas noturēti lai ievelkas, un tad ar auksto Somieti kopā... Pilnīgs sekss...
dansiga:man luudzu nekokteilii un bez lietussradzinja;-pp;-) Nu - peec 5.11 var ari ipie manis pieskriet;-)
O! Man patīk dāmas, kas bauda tīru mantu. Paldies par uzaicinājumu. Būs jādomā kādu šādu piektdienas vakaru... It kā pāris kvartālus varētu pat naktī mājās vilkties kājām...
dansiga:Uldis, tu to seksu Eltonam piedaavaa?!?!?!?!?!?!;-)))))
Nu šajā konkrētajā izpratnē jā. Redzi, zuši kopā ar aukstu Finlandiju nav dabūjami visu gadu...
Jā, jā... Ja man prasītu: ko tu mīli vairāk- seksu vai Jauno gadu, es atbildētu: Jauno gadu, protams. Ja jautātu: kāpēc? Tad es teiktu: a Jaunais gads biežāk gadās.