Vil, a ko pac dari piektdienias vakaraa?;_) P.S> graamatinjas izlasiiji!??!
ritikoff, a es to jautaajumu atrisinaaju sev veelami - taa kaa sho auto nopirku tikai augustaa, nebiju iepazinusies, kas notiek bagaazhniekaa zem tepikjiisha un tumsaa neko nevareeju saskatiit, ne es zinaaju, kur domkrats (cik dzilji) jaabaazh (khm khm) - izraavu no gultas un izsaucu sava auto meistaru, kursh paldies dievam dziivoja apmeeram 3 kvartaalu attalumaa;-)) Bet situaacijas risinaajumu gribu zinaat!
Mans šīvakara veikums-pagaršota īsta čangaļu kandža.Bet ne jau lohu un amatierīšu krūmos darināta.Sieva bija uz klasesbiedru salidojumu un atveda kruto sertificēta speciālista ražojumu,kurš dabiski savu vārdu skaļi nereklamē,jo klientu viņam tāpat pietiek.Viens no trim spicākajiem čangaļiem,kurš zināms tikai šauram savējo lokam un āmurgalvām-lohiem tur nemaz nav ko bāzties.Tikpat nedabūs,jo produkcija tiek ražota profesionāliem pasūtītājiem ierobežotā daudzumā.Bijušais ķīmijas skolotājs savijis akadēmiskas zināšanas ar tautas tradīcijām.Kā rezultātā radies unikāls izstrādājums,kurš mierīgi var sacensties ar Eltona konīšiem.Dodos turpināt degustācijas procesu.Laikam nākamo ziņojumu varēšu sniegt tikai rīt.
Johambī! Tu cilvēks uz mirkli atraujies no kompja... a blogs jau izlogojies... par šo (ŠITO!) vajadzētu ar admiņiem parunāt, ne? Nu visādā ziņā... priekā! (skat, Uldis kā dzīfs vē-el... nav vis aizlaidies no Luņa...)
Eltons:Johambī! Tu cilvēks uz mirkli atraujies no kompja... a blogs jau izlogojies... par šo (ŠITO!) vajadzētu ar admiņiem parunāt, ne? Nu visādā ziņā... priekā! (skat, Uldis kā dzīfs vē-el... nav vis aizlaidies no Luņa...)
Eltoša,... kaut kā sen nav bijis dzēriens na bukvu Fe...
viecha:Mans šīvakara veikums-pagaršota īsta čangaļu kandža.Bet ne jau lohu un amatierīšu krūmos darināta.Sieva bija uz klasesbiedru salidojumu un atveda kruto sertificēta speciālista ražojumu,kurš dabiski savu vārdu skaļi nereklamē,jo klientu viņam tāpat pietiek.Viens no trim spicākajiem čangaļiem,kurš zināms tikai šauram savējo lokam un āmurgalvām-lohiem tur nemaz nav ko bāzties.Tikpat nedabūs,jo produkcija tiek ražota profesionāliem pasūtītājiem ierobežotā daudzumā.Bijušais ķīmijas skolotājs savijis akadēmiskas zināšanas ar tautas tradīcijām.Kā rezultātā radies unikāls izstrādājums,kurš mierīgi var sacensties ar Eltona konīšiem.Dodos turpināt degustācijas procesu.Laikam nākamo ziņojumu varēšu sniegt tikai rīt.
Oi, šovasar bija klases saiets un bija viens džeks, kurš pa Rēzeknes pusi visus gadus dzīvojies un šams bija paņēmis no mājas rezervēm mazo kanniņu (mazā - 5 l) To tik vien visi prasīja, meitenes ieskaitot... Riktīga šmakovka ir pa labo
Eltons:Johambī! Tu cilvēks uz mirkli atraujies no kompja... a blogs jau izlogojies... par šo (ŠITO!) vajadzētu ar admiņiem parunāt, ne? Nu visādā ziņā... priekā! (skat, Uldis kā dzīfs vē-el... nav vis aizlaidies no Luņa...)
Eltoša,... kaut kā sen nav bijis dzēriens na bukvu Fe...
Dikti sen... A mi tut kaņinoi balujemsa... Tas Fi tikai janvārī acīmredzot spīd.