ritikoff:Nu ja, Profi Nilss zem vina kidas bildes...
Konkursa rezultati zinami jau ieprieks
Normals piektdienas vakars, vismaz man
atslābsti. Pievērsies vienīgajam, kas ir tavas intereses vērts - sev PS zinu, ka man galerijā nav pliku babuļu ar ļuļķiem graustos vot jāprovē pievienoties elitei nākotnē...
Eltons: Tieši tā! Un šī inde ir jāiznīcina! Izdzerot visu. Pašlaik iznīcinu Krievijas labāko koņjaku ar zvaigznes simbolu pudeles stiklā... Priekā!
Vai nu elle tikko sasala vai arī pūcei aste uzziedēja, bet vienalga neticu, ka Eltons lietu savā ķermenī kaut ko kas ir saistīts ar Krievzemi. Nu neticu!
Eltons: Tieši tā! Un šī inde ir jāiznīcina! Izdzerot visu. Pašlaik iznīcinu Krievijas labāko koņjaku ar zvaigznes simbolu pudeles stiklā... Priekā!
Vai nu elle tikko sasala vai arī pūcei aste uzziedēja, bet vienalga neticu, ka Eltons lietu savā ķermenī kaut ko kas ir saistīts ar Krievzemi. Nu neticu!
viss sliktais ir jāiznīdē līdz ar sakni un tieši to bidrs Eltons, organisma netaupot, pašaizliedzīgi dara
tie, kuri dzer, šādus jautājumus neuzdod. Kuri nedzer gan vēlas parunāt par to, bet sarunas uzstādījums velk uz tolkšovu par seksu ar mūķenēm un baznīckungu. Starp citu es nesen lasīju pētījumu - visilgāk sirdsproblēmas nepiemeklējot mērenus iedzērājus, nedzērājiem ejot sliktāk....