forum.gif
Iespēja interesanti pastrādāt studijā un arī nopelnīt ar foto.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Iespēja interesanti pastrādāt studijā un arī nopelnīt ar foto.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.10.10 19:28
 citēt
Ir gan garkājaina modele ar slaidām kājām gan varu sabildēt
tel 28376644 Artūrs.
Publicēts: 16.10.10 19:31
 citēt
viecha:Piedodiet,ka neizlasīju par ko te cepiens,bet tepat forumā blakus spīd Kombuļu Inese,kas to vien grib lai šo fočē.Un ne tikai kājas...vai tad neder?

:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 16.10.10 19:36
 citēt
ak34:Portreti,
Pārcenties reklamējot ieguvumus. Būtu uzrakstījis ko un pa cik - nebūtu tāds spams. Bet salīdzinot ar imgfoto vismaz naudu piedāvā. Publicēta bilde presā ar vārdu :) pilnīgi nav ko piebilst par tādu godu :)

Tu tiešām domā, ka daudziem tas nav kairinātājs, ja nopublicē nosaukumu presē?:D:D:D
Tajā gadījumā ES NEPELNĪJU NEKO...nu nevajag vienmēr domāt par cilvēkiem to sliktāko, būtu tur bizness, būtu arī naudu piedāvājis;) Es saprotu, ka grūti to aptvert, bet ilgtermiņā ir samērā izdevīgi jēdzīgiem cilvēkiem(ar ko domāju to angļu kungu ,ne sevi:D) palīdzīt vnk tāpat...kaut vai tam fočētājam pēc tam gadītos būt Londonā, viņš varētu aiziet ciemos pie tā angļa uz visīti, da hrenviņzin kā var atgdīties...ko kam no kāda dzīvē vajag vajadzēt...:) Bet te jāpiekrīt Lunim - plebeju valsts:) Sūkā ledu, bildē saulrietus, bet ja vagag ko konkrētu, tā paļci vejerom - bez štukas nekustēšos...:D
Publicēts: 16.10.10 19:51
 citēt
chukmasoff:Ir gan garkājaina modele ar slaidām kājām gan varu sabildēt
tel 28376644 Artūrs.

Ņemšu vērā, bet ir aizdoma, ka tās, no oho.lv, var izrādīties ne tādas kājas, kā man liekas, ka vajadzētu! Atsūti uz privāto linkus uz viņu bildēm draugos vai dajebkur citur, inboksā, kaut vai!
Publicēts: 16.10.10 19:52
 citēt
Laumonis:
viecha:Piedodiet,ka neizlasīju par ko te cepiens,bet tepat forumā blakus spīd Kombuļu Inese,kas to vien grib lai šo fočē.Un ne tikai kājas...vai tad neder?

:face-grin::face-grin::face-grin:

Savu humorpilno dzirkstošo saraksti ar Laumoni variet turpināt nākošajā topikā! ;)
Publicēts: 16.10.10 19:54
 citēt
Offtopiks- savulaik reiz fotogrāfēju vienai amerikāņu apakšveļas kompānijai par 15 Ls vai tuvu tam. Un zini, nekad neesmu nožēlojis, ka "par maz paprasīju" vai tamlīdzīgi! Nekad!
Publicēts: 16.10.10 20:09 labots
 citēt
Da labi es Tev uzbildēšu par kvartu...:D Kādā krāsā vajag? Tik nesaki, ka vajag tieši tās zeķu bikses...uz pakas tā pat nevarēs pateikt kāds ražojums...:)
Publicēts: 16.10.10 20:23 labots
 citēt
imgfoto:Da labi es Tev uzbildēšu par kvartu...:D Kādā krāsā vajag? Tik nesaki, ka vajag tieši tās zeķu bikses...uz pakas tā pat nevarēs pateikt kāds ražojums...:)

Varēs vai nevarēs, bet vajadzēs tieši tās! Tāds nosacījums. Arī ar atšķirīgiem deniem būs jāfočē vēlāk katram sava bilde!

Ja būtu pofig, nemeklētu fotogrāfu, paņemtu kaut ko no stokiem.
Publicēts: 16.10.10 20:26
 citēt
135L:Offtopiks- savulaik reiz fotogrāfēju vienai amerikāņu apakšveļas kompānijai par 15 Ls vai tuvu tam. Un zini, nekad neesmu nožēlojis, ka "par maz paprasīju" vai tamlīdzīgi! Nekad!

liidziiigu shedevru ? : www.portreti.lv...
Publicēts: 16.10.10 20:45
 citēt
imgfoto:
ak34:Portreti,
Pārcenties reklamējot ieguvumus. Būtu uzrakstījis ko un pa cik - nebūtu tāds spams. Bet salīdzinot ar imgfoto vismaz naudu piedāvā. Publicēta bilde presā ar vārdu :) pilnīgi nav ko piebilst par tādu godu :)

Tu tiešām domā, ka daudziem tas nav kairinātājs, ja nopublicē nosaukumu presē?:D:D:D
Tajā gadījumā ES NEPELNĪJU NEKO...nu nevajag vienmēr domāt par cilvēkiem to sliktāko, būtu tur bizness, būtu arī naudu piedāvājis;) Es saprotu, ka grūti to aptvert, bet ilgtermiņā ir samērā izdevīgi jēdzīgiem cilvēkiem(ar ko domāju to angļu kungu ,ne sevi:D) palīdzīt vnk tāpat...kaut vai tam fočētājam pēc tam gadītos būt Londonā, viņš varētu aiziet ciemos pie tā angļa uz visīti, da hrenviņzin kā var atgdīties...ko kam no kāda dzīvē vajag vajadzēt...:) Bet te jāpiekrīt Lunim - plebeju valsts:) Sūkā ledu, bildē saulrietus, bet ja vagag ko konkrētu, tā paļci vejerom - bez štukas nekustēšos...:D

Zini, uz to var dažādi paskatīties. Varbūt tieši otrādi plebeju valsts, ja paskatās no manas puses - tikko tiek pie špakteles - tā celtniks, kā pie dslr - tā fotogrāfs.

Par laimi varu atļauties bildēt tikai to ko gribu. Nav arī problēmu kādā mirstošā avīželē vai žurčikā dabūt bildi iekšā ar visu vārdu. Un domāju, ka jebkuram fotogrāfam tā nav problēma - tādēļ nav jāiet bildēt kaut kādi Seski, kuri ar nevienu neinteresē. Tā ka labāk bildēju saullēktus un putniņus nevis kaut kādus nevienam nevajadzīgus politiķus vai auto tirgotājus, kuri pat LETA nesūta savus fotogrāfus bildēt ;)
Publicēts: 16.10.10 20:54
 citēt
Pag... kas ir Viktors?
Publicēts: 16.10.10 21:03
 citēt
Eltons:Pag... kas ir Viktors?

Daildirsejs!:face-wink:
Publicēts: 16.10.10 21:14 labots
 citēt
ak34:

Zini, uz to var dažādi paskatīties. Varbūt tieši otrādi plebeju valsts, ja paskatās no manas puses - tikko tiek pie špakteles - tā celtniks, kā pie dslr - tā fotogrāfs.

Oi vecīt man reiz bija ļoti cienijams biznesa partneris , reāli čirta kārtīgus robus kantora budžetā ar krisdams uz klientu piedāvājumiem "Me nemaksāsim bet varēsi piedalīties VIP tusā dalot vizītkartes" un strādāja! Kad tikām no šā vaļā sadalot biznesu mēs visi parējie kartīgi pirtī to nosvinējām , reāli nenormāli godkārīgs un slavaskārs eksemplārs :):) Nu patreiz jau kur tie gadi kā USA par busa šoferi šancē a bija BAIGI perspektīvs tikai pataloģiski slavaskārs , tik bij piemirsis ka LAIKS iet uz priekšu bet mācīties jaunas tehnoloģijas negribēja ne sitams TĀPAT krutāks par visiem:):) :face-wink::face-grin: Jā šis baigi ticēja visādiem pareģiem , šā muterei kāda bij izzīlējusi ka "Dēls kļūs slavens USA" , tas šim bija nenormāls sapnis , aizbrauca aplauzās par foto un tika par Bussa šoferi kopā ar kaut kādiem melnajiem , reiz busā kaut kādam tantukam sļikti palicis uz ŠIS šo laicīgi aizveda uz slimnīcu SLAVENS kļuva 5min , viss DZĪVES IZDEVĀS sapnis piepildīja . slavens USA :face-grin::face-wink:
Publicēts: 16.10.10 21:58 labots
 citēt

Brīva vieta tukša nestāv (čatistu paruna)

Bija tāds Andža, bija tāds Norča...kā jūs domājiet- bez fotoblog (erfoto) pps ng veidīgie var iztikt? :D Nē- viņus vajag pabarot, viņiem vajag ēst!!! :) Troļļi, karoč, tādi...
Publicēts: 16.10.10 22:03
 citēt
Lunis:SLAVENS kļuva 5min , viss DZĪVES IZDEVĀS sapnis piepildīja . slavens USA :face-grin::face-wink:

Nu, iedo linku!

P.S. Labi izfantazēji! Šodien šmīgā? :)
Publicēts: 16.10.10 22:41
 citēt
nu ok, varu savas sievas kājas sabildēt par 25 Ls, tikai baidos vai tās kājas būs gana labas..

P.S. Man te viens jautājums, pieņemsim pieteiksies kādi 4-6 foto-kāju pārīši, pēc kāda kritērija tiks izvēlēts fotogrāfs? Pēc bildēšanas spējām jeb pēc līdzpaņemto kājiņu smukuma?
Publicēts: 17.10.10 00:13
 citēt
Ak dies, nu labi, atspringstiet, čata džedaji, Andža, Norča utml, nevajag jau tāpēc steigšus pārslēgt nikus uz f0foto! un lai spēks ir ar jums! :)

Viss ir kulē, un arī Tavas sievas kājās, Gabiz, ir spēks! Sargi viņu, taupi un turi!

Fotogrāfs mīļā miera labad vai nu netiks izvēlēts, vai arī ņemts ar niku Zaul/scroll up...kā viņam tagad niks? Čukmāaaasovs ffs? Vai vecais, labais Riķikoffs, (kurš nu točna nav Fjodors! ;) /piemiedz ar aci!/ Vairāk jau arī neviens no čata spēcīgajiem nav pieteicies...

Būs nākošnedēļ paraugi (kā vajadzētu), būs modeļu paraugi (ja būs) un pirmoreiz mēģināšu iet šo fotoblogčatiņa ceļu ar kolēģa meklējumiem...vai arī otro...vai trešo...nē, iepriekšējās reizēs aplauzos...vai tiešām man atkal pašam? Viss pašam būs jāfočē...!!!!!????:( Vai tiešām nav skaidrs, ka man NEGRIBAS fočēt tās kājas!!!??? Ir žanri, kuri man patīk, bet... tā nav reklāma, tā nav arī viss, kas saistās ar standarta druku, webu, šmebu, kājām....noriebies!!!! Vienveidīgi, garlaicīgi, klasiski...nav radoši, nav interesanti...!

P.S. Paredzu, ka tūdaļ pieslēgsies Lunis un parādīs kādu ar 16mm uz FF fočētu tikko sasniegušu 21gadību meiču no Ogres, un proklamēs, ka tas ir radošums, ar pārsātinātā sarkanā kanāla seju platleņķī...:(

P.P.S. Ja godīgi- fotoplok saks!
Publicēts: 17.10.10 00:14
 citēt
Tieši šā iemesla pēc.
Publicēts: 17.10.10 00:39
 citēt
135, nuuss, atradaas? nelasiiju visu spamu .. kad saakaas meeriishanaas ar kraninjiem , palikaas garlaiciigi ..... bet es piesakos, ja veel nav atrasts ;'-)
Publicēts: 17.10.10 01:49 labots
 citēt
Cik saprotu 25ls tas par visu sesiju ar modeli? Smejies vai? No sākuma biju domājis ka par katru seķbikšu pāra bildi vienā pozicija , nu tad ok daudz maz 150ls, normāla cena būtu, bet ja pa visu sesiju ta lai siekalzaķi bildē. a tas ka uz zeķu pakām būs manas bildes vai kāda cita man tas ir pie vienas vietas un ari meitenei tas pats. Jo ne mans ne viņas vards tur nefigures.
A no tā paša OHO un FACE , esmu bildējis meitukus priekš krievijas žurnāliem reklāmai, ta ka tur jau nau ne vainas kājām.
Un vispār neuzticos cilvēkiem kuru profils ir pliks niks ar objektīva cipariem, jvis maz parādītu ko pac prot.
Publicēts: 17.10.10 02:08
 citēt
chukmasoff. nu ja esi tik kruts, ko tad teeree lai, sheit kaut ko tasktot? tad tik bildee taalk u pelin nauu!!
Publicēts: 17.10.10 03:15
 citēt
dansiga:chukmasoff. nu ja esi tik kruts, ko tad teeree lai, sheit kaut ko tasktot? tad tik bildee taalk u pelin nauu!!

nu vienkarši izlasiju sludekli un pareķinaju ka normāla haltura paris stundās sanāk, vai ta no kabatsnaudas atteiktos ,ja tie ir 150ls. Man vispār pietiek ar 2-3 sesijam mēnesī un meistarklasēm ko pasniedzu, bet lieka haltura netraucē.
Publicēts: 17.10.10 03:31
 citēt
135L, pēc visa augstāk minētā secinājums - vai nu tu esi stūlbs, jo nezini ko dari, vai arī tu esi stūlbs, jo zini ko dari...
Piedāvājums 25 Ls par fotografēšanu vēl būtu ok, bet ja bez kit objektīva uz sesiju jāņem līdzi tavām zeķubiksēm piemērotas kājas un ne savādākas, maigi izsakoties naivi... aizej OHO, draugiem vai vienalga kur, piedāvā 25 Ls meitenei ar skaistām kājām pabildēties, palūdz studijas izīrētājiem lai uzliek tev gaismas, ja pats neproti, un sabildē viņu pac... bet pirms tam izveido vēl vienu topiku ar jautājumu, kā pareizi sabildēt zeķubikses.
Publicēts: 17.10.10 07:36
 citēt
Izrādās ir vēl cilvēki, kas nav atkoduši, kas tas tāds 135L par personāžu ir :exciting:
Publicēts: 17.10.10 07:38
 citēt
CerambyX:Izrādās ir vēl cilvēki, kas nav atkoduši, kas tas tāds 135L par personāžu ir :exciting:

Jā es arī par to brīnos...:D
Publicēts: 17.10.10 09:49
 citēt
imgfoto:
CerambyX:Izrādās ir vēl cilvēki, kas nav atkoduši, kas tas tāds 135L par personāžu ir :exciting:

Jā es arī par to brīnos...:D

dīvaini :)
Publicēts: 17.10.10 10:39
 citēt
dansiga:135, nuuss, atradaas? nelasiiju visu spamu .. kad saakaas meeriishanaas ar kraninjiem , palikaas garlaiciigi ..... bet es piesakos, ja veel nav atrasts ;'-)
Tavas kājas labi noderētu gumijas zābaku reklāmai.:super_man:
Publicēts: 17.10.10 10:47
 citēt
Tucha:
dansiga:135, nuuss, atradaas? nelasiiju visu spamu .. kad saakaas meeriishanaas ar kraninjiem , palikaas garlaiciigi ..... bet es piesakos, ja veel nav atrasts ;'-)
Tavas kājas labi noderētu gumijas zābaku reklāmai.:super_man:

A tu eis IDIOTS ... taa luuk!!!!
Publicēts: 17.10.10 10:53
 citēt
dansiga:
Tucha:avas kājas labi noderētu gumijas zābaku reklāmai.:super_man:

A tu eis IDIOTS ... taa luuk!!!!
Kā to saprast?
Publicēts: 17.10.10 10:55
 citēt
nu tieshi taa, kaa rakstiiju .. ja jau atljaujies shaadus komentaarus ....
Publicēts: 17.10.10 11:03
 citēt
dansiga:nu tieshi taa, kaa rakstiiju .. ja jau atljaujies shaadus komentaarus ....
Ne ar to kāju esi izkāpusi no gultas!:face-glasses:
Publicēts: 17.10.10 11:31
 citēt
kā tur būs ar to iespēju, kādam, interesanti pastrādāt, nojausmas nav, bet, ka 'forumā, pamazām atgriežās interesanta lasāmviela, noliegt nevar ..... :bad_smile:
Publicēts: 17.10.10 11:48
 citēt
Trūksts huhora izjūtas. Skatos uz cienītās profila bildi. Stāv ūdenī. Topiks par kājām, kurām jāreklamē zeķes. Ūdenī zeķes nepaglābs, bet lieti noderēs gumijas zābaki. Nu riktīga pirmklastniece, lamājas uz puišiem, saukā par idiotiem.:cry:
Publicēts: 17.10.10 11:58
 citēt
Nu nesaprotu, par ko cepiens. F1 arī vienmēr ir cilvēki, kas saņem baiso piķi par to, ka brauc un vienmēr ir arī cilvēki, kas maksā baiso piķi, lai varētu braukt. Un vienmēr ir cilvēki, kas F1 skatās TV un reizēm aizbrauc uz kartinghalli. IMHO ar fotogrāfētājiem ir tieši tāpat. :D :D :D Cik noprotu, šeit cilvēks, kas sevi uzskata par amata meistaru meklē zell ar visiem no tā izrietošajiem noteikumiem, tāpēc neredzu lielu jēgu citu meistaru cepienam, jo aicinājums jau nebija viņiem. Ja viņi saviem mācekļiem apmaksā telfonu, auto un nelaimes gadījumu apdrošināšanu, tras ir tikai slavējami. :face-wink:
Publicēts: 17.10.10 13:03
 citēt
Te nu gan drusciņ iemaisīšos.Sorry.Par meistaru var sevi uzskatīt tas,kura darbu atpazīst un tā sauc bezmaz puse Latvijas iedzīvotāju.Nevis pats sevi tā dēvē un vēl 4-5 tuvākie čomaki-kolēgas(arī visi meistari).
Publicēts: 17.10.10 13:25
 citēt
viecha:Te nu gan drusciņ iemaisīšos.Sorry.Par meistaru var sevi uzskatīt tas,kura darbu atpazīst un tā sauc bezmaz puse Latvijas iedzīvotāju.Nevis pats sevi tā dēvē un vēl 4-5 tuvākie čomaki-kolēgas(arī visi meistari).

nebūs tiesa - Kurzemes pusē kuili ar sauc par meistaru - bez visas atpazīstamības.
Publicēts: 17.10.10 14:29
 citēt
135L:Seja uz paciņas redzama nebūs, tā kā model release nebūs vajadzīga.
stingri ņemot, skaitās, ka šā kā vajag. tikai pakaļkāju identitāti grūtāk, kā sejas, pierādīt.:face-wink:
Publicēts: 17.10.10 14:38 labots
 citēt
135L:

Brīva vieta tukša nestāv (čatistu paruna)

Bija tāds Andža, bija tāds Norča...kā jūs domājiet- bez fotoblog (erfoto) pps ng veidīgie var iztikt? :D Nē- viņus vajag pabarot, viņiem vajag ēst!!! :) Troļļi, karoč, tādi...

a tu? tāds pats kā tevis nosauktie
Publicēts: 17.10.10 16:37
 citēt
Tucha, nu tad buushu izkaapisi ar kreiso kajau ;-p;_)
Publicēts: 17.10.10 16:38
 citēt
dansiga:Tucha, nu tad buushu izkaapisi ar kreiso kajau ;-p;_)
Nē, ar nepareizo.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas