forum.gif
apple foto
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / apple foto
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.10.10 13:50
 citēt
Varbūt kāds šeit var ieteikt ko vienkāršu macbook bilžu skatīšanai. Vienkāršu slaidu lai var uzlikt. *.nef arī būtu jāredz.
Publicēts: 19.10.10 13:53
 citēt
Cmd + A atstarpe.
Publicēts: 19.10.10 14:39 labots
 citēt
store.apple.com...
Kas tas par zvēru?
Datoru lietos 18 gadīga meiča. Skolā prasa šopu. Bet ikdienai ir aizdomas, ka sākumā derētu ko vieglāku.
Publicēts: 19.10.10 15:04
 citēt
Aperture ir LightRoom analogs,tā pa lielam.Un absolūti nederīga bilžu apstrādei(dažiem šķiet,ka "apstrāde" ir rawu konvertēšana,asināšana un pārseivošana par maziem jepegiem- tā nav,viņus kāds ir piemānijis).Ja prasa šopu,tad šopu!Interesanti kas tā par tādu skolu,kas kategoriski pieprasa skolnieka vecākiem grohņīt ~Ls600 par šopu(sīkums ta kāds),vai arī godīgi to šopu nospert.
Publicēts: 19.10.10 15:10 labots
 citēt
60uz5komats6: kas tā par tādu skolu,kas kategoriski pieprasa skolnieka vecākiem grohņīt ~Ls600 par šopu(sīkums ta kāds),vai arī godīgi to šopu nospert.

Atkal viszinošie gudrīši izpaužas...! Te būs links ar patiesajām cenām: www.adobe.com...
Publicēts: 19.10.10 15:46
 citēt
135L:
60uz5komats6: kas tā par tādu skolu,kas kategoriski pieprasa skolnieka vecākiem grohņīt ~Ls600 par šopu(sīkums ta kāds),vai arī godīgi to šopu nospert.

Atkal viszinošie gudrīši izpaužas...! Te būs links ar patiesajām cenām: [url=http://www.adobe.com/education/students/

Atkal]http://www.adobe.com/education/students/

Atkal[/url] viszinošie gudrīši izpaužas...! :) Par "patieso cenu" Latvija un pat eiropa nav iekļauta nosūtīšas galamēŗķu sarakstā,ši problēma protams atrisināma,bet vai ir iespējams GARANTĒT,ka izglītības versijas lietotāja konfrontācijas(nu pieļausim tādu hipotētisku iespējamību) ar tiesībsargājušajām institūcijām gadijumā,āmerikā iepirktā izglītības versijas licence tiks atzīta par likumīgu Latvijā?
Publicēts: 19.10.10 16:08
 citēt
60uz5komats6:Cmd + A atstarpe.

man kaut kā nesanāk. Kurā brīdī kombinācija jāspaida? :)

Gribu vienkārši paskatīties fullscreen foto uz ābola un nesanāk :) Lightroom neizskatās tam poiemērots.
Publicēts: 19.10.10 16:10
 citēt
tādu kā Faststone derētu.
Publicēts: 19.10.10 16:31
 citēt
jons:
60uz5komats6:Cmd + A atstarpe.

man kaut kā nesanāk. Kurā brīdī kombinācija jāspaida? :)

Gribu vienkārši paskatīties fullscreen foto uz ābola un nesanāk :) Lightroom neizskatās tam poiemērots.

Oss no Leoparda (10.5) uz augšu,atveram folderi ar bildēm vai dajebkādiem failiem nospiežam cmd+a (nu ķipa ieselektēt visu) un tad nospiežam atstarpi (nu to gaaaaaro pogu uz klavieres) ar bultiņam pāršķiram failus/bildes.Ja šitais nepatīk,tad ir taču jau sistēmā Preview.app,var skatīties ar to,šis arī RAWus konvertē,ja kas.Vēl tur aplikāciju folderī ir arī iPhoto,ja neviens no pieminētajiem trim variantiem nav gana labs,tad ar precīzu vēlmju un pretenziju sarakstu un piķi(a varbūt bez tā arī var iztikt) zobos jāmeklē interneta plašumos,kas piemērotāks.
Publicēts: 19.10.10 16:53
 citēt
Oss no Leoparda (10.5) uz augšu,atveram folderi ar bildēm vai dajebkādiem failiem nospiežam cmd+a (nu ķipa ieselektēt visu) un tad nospiežam atstarpi (nu to gaaaaaro pogu uz klavieres) ar bultiņam pāršķiram failus/bildes.Ja šitais nepatīk,tad ir taču jau sistēmā Preview.app,var skatīties ar to,šis arī RAWus konvertē,ja kas.Vēl tur aplikāciju folderī ir arī iPhoto,ja neviens no pieminētajiem trim variantiem nav gana labs,tad ar precīzu vēlmju un pretenziju sarakstu un piķi(a varbūt bez tā arī var iztikt) zobos jāmeklē interneta plašumos,kas piemērotāks.

Paldies. Šis ir gana labs.
Publicēts: 19.10.10 16:58
 citēt
135L:

Atkal viszinošie gudrīši izpaužas...! Te būs links ar patiesajām cenām: [url=http://www.adobe.com/education/students/

Latvijā]http://www.adobe.com/education/students/

Latvijā[/url] nav pieejamas studentu licences
Publicēts: 19.10.10 17:03 labots
 citēt
60uz5komats6:Aperture ir LightRoom analogs,tā pa lielam.Un absolūti nederīga bilžu apstrādei(dažiem šķiet,ka "apstrāde" ir rawu konvertēšana,asināšana un pārseivošana par maziem jepegiem- tā nav,viņus kāds ir piemānijis).Ja prasa šopu,tad šopu!Interesanti kas tā par tādu skolu,kas kategoriski pieprasa skolnieka vecākiem grohņīt ~Ls600 par šopu(sīkums ta kāds),vai arī godīgi to šopu nospert.

Ar Aperture var izdarīt diezgan daudz. Ikdienas darbam fotogrāfs var diezgan mierīgi iztikt tikai ar to. Photoshops nav īsti vajadzīgs. Bet, diez vai Aperture ir "viegla" programma. Ja vajag pašķirot bildes un vienkārši konvertēt no RAW, tad pietiek ar iPhoto. Lai paskatītos - ar Finder vai Preview
Publicēts: 19.10.10 17:18
 citēt
Izskatās ka te gudri ļaudis. Kāda kombinācija jāspiež, lai ar taustekļiem atvērtu aplikāciju. Man tas enter ieslēdz rediģ. režīmu.
Publicēts: 19.10.10 17:32
 citēt
jons:Izskatās ka te gudri ļaudis. Kāda kombinācija jāspiež, lai ar taustekļiem atvērtu aplikāciju. Man tas enter ieslēdz rediģ. režīmu.

ābols vai cmnd+O un ieliec to aplikācijas ikonu doc un ver valā vienkārši uzbraucot tai.
Publicēts: 19.10.10 17:36
 citēt
jons:Izskatās ka te gudri ļaudis. Kāda kombinācija jāspiež, lai ar taustekļiem atvērtu aplikāciju. Man tas enter ieslēdz rediģ. režīmu.

Cmd+O ,pie nosacijuma,ka info logā cmd+I (file-> Get Info) pie Open with ir uzlikta vēlamā programma un nospiesta kņope lai to attiecinātu uz visiem tāda tipa failiem.Ja pareizi sapratu jautājumu.
Publicēts: 19.10.10 18:07 labots
 citēt
60uz5komats6:
135L:

Atkal]http://www.adobe.com/education/students/

Atkal[/url] viszinošie gudrīši izpaužas...! :) Par "patieso cenu" Latvija un pat eiropa nav iekļauta nosūtīšas galamēŗķu sarakstā,ši problēma protams atrisināma,bet vai ir iespējams GARANTĒT,ka izglītības versijas lietotāja konfrontācijas(nu pieļausim tādu hipotētisku iespējamību) ar tiesībsargājušajām institūcijām gadijumā,āmerikā iepirktā izglītības versijas licence tiks atzīta par likumīgu Latvijā?

Ir, ir 100% garantija, ka uz Eiropu ASV akadēmiskās licences neattiecas.:face-grin: Vajag to štruntu Eiropā pirkt. BET par prasībām lietot šopu bez iespējas to legāli iegādāties var papļāpāt ar IZM ierēdņiem... Vispār jau tas mācību iestādei jākārto.
Publicēts: 19.10.10 19:09
 citēt
Elmarss: Vajag to štruntu Eiropā pirkt. BET par prasībām lietot šopu bez iespējas to legāli iegādāties var papļāpāt ar IZM ierēdņiem... Vispār jau tas mācību iestādei jākārto.

Toreiz gan vēl latvijā kredītkartes vispār nebija, bet mūs izģērba par USA pirktām programmām, kurām nebija latvijas pavadzīmes.
Publicēts: 19.10.10 19:58
 citēt
mandariina:es priekš bilžu skatīšanās lietoju JustLooking. pagaidām visērtākais, ko esmu atradusi. bet nu tiešām tur tikai skatīties var, rotēt, piezūmēt un samazināt!
http://www.macupdate.com/info.php/id/23377/justlooking

Pamēģināju, bet mazliet traucē, ka pa palielinātu bildi nevar veikt ekskursijas ar klaviatūras palīdzību, visas pārvietošanas iespējamas tikai ar peli. :face-sad: Tādā gadījumā man ērtāks liekas Xee.
Publicēts: 19.10.10 20:24
 citēt
XnViewMP tiem kuri vēlas Faststone analogu. Raksta ka nestabils, bet patiesībā stabilāks par stabilu. RAV arī atbalsta.:face-glasses:
Publicēts: 20.10.10 12:12 labots
 citēt
Pamēģināju šo un to. Priekš vienkāršas aplūkošanas macbook baltajam normāli iet tikai os kas nāk līdz. Pārējiem visiem kaut kādas bremzes. Pieliku klāt office 2011. Exelis ar 5-10Mb failiem gandrīz nelietojams. Adobes produkti iet vēl neko. Bet nopietnam darbam 2008 gada modelis neder :) Čata un mulivides dzelzis :D
eltoro:XnViewMP tiem kuri vēlas Faststone analogu. Raksta ka nestabils, bet patiesībā stabilāks par stabilu. RAV arī atbalsta.:face-glasses:

xnview man arī gļukoja tāpēc paliku pie faststones.
Publicēts: 20.10.10 12:25
 citēt
Mac OS X Snow Leopard
Operētājsistēma (MC223Z/A) 19.99

Aperture 3
Producēšanas rīks fotogrāfiem (MC455ZU/A) 150.00

Adobe Photoshop Elements 6.0
Foto redaktos (19230231) 79.00

Adobe Photoshop CS5 MAC
Photoshop CS5 MAC (65073315) 739.00
Publicēts: 20.10.10 12:27
 citēt
Skolai ietektu
Adobe Photoshop Elements 8.0

gan jau ka pat "skolotaaji" nenojaush, ka izdaraams ir sameeraa daudz kas no taa ko piedaavaa fotošops.

vismaz skolai vajadzeetu pietikt
Publicēts: 20.10.10 15:15
 citēt
Es gan biju priecīgs, kad man sīkā atnāca no skoliņas un teica ka skolotājs lika novilkt Gimp'u!
Publicēts: 21.10.10 16:55
 citēt
flyer:
Es gan biju priecīgs, kad man sīkā atnāca no skoliņas un teica ka skolotājs lika novilkt Gimp'u!

.. tas tikai nozīmē, ka progresīvs skolotājs! Ja iemācīsies strādāt ar GIMP'u, tad arī shops aizies; otrādi gan diezi vai..
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):