forum.gif
kā lai sajūdz zieni SAULUTE ar triggeri
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / kā lai sajūdz zieni SAULUTE ar triggeri
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.10.10 21:35 labots
 citēt
Dabuju Leišu vēsturisko zipeni SAULUTE ar barošanu 220V un gribu sajūgt ar foķi, palaižot ar trigera palaidēju uz uztvērēju inpulsu bet zipsnis nenotiek, bet zipsnim pašam saliekot uz īso kontaktu darbojas, liekas tā vien ka trigeram vaidzīgi kontakti ne eletroniskais impulss, uzliekot intreses pēc uz zenīta foķika vis mirgo ka vaig.

Esu palaidis krievu zipeni FOTON caur trigeri bet ar šo man nesanāk.
Vai kāds ir eksperimentējis
Publicēts: 19.10.10 22:08 labots
 citēt
Вопрос на засыпку: Tas trigeris pēc ši mēģinājuma vēl vispār kādu blici palaiž?
Publicēts: 19.10.10 22:09
 citēt
nekas ar saulīti tev nesanāks... tur jāliek shēmele ar optronu + papildus barošana. tā ka... Trigri nenosvilināji ar 300V?
Publicēts: 20.10.10 01:08
 citēt
gasimas palaidēji tos 200 V parasti tura.
Publicēts: 20.10.10 09:44
 citēt
potencimetrs, pretestība, kondensātors - rezultātā sanāk stroboskops. Šhēm vienkārša, detaļas sameklēt grūtāk, var no veca radioaparāta.:face-glasses:
Publicēts: 20.10.10 12:53
 citēt
www.camerapedia.org... , tads viņš izkatās
jap trigeri strāda uzliekot canon zipeni, es ar testeri pamēriju uz salutes galiem viņai 110 V
principa jauzliek magnetiskais palaidējiņs
Publicēts: 20.10.10 13:28
 citēt
Ja ar "magnetiskais palaidējiņš" tiek domāts relejs,tad tas būs kas nebijis zibspuldžu sinhronizācijas jomā :)
Publicēts: 20.10.10 15:22
 citēt
60uz5komats6:Ja ar "magnetiskais palaidējiņš" tiek domāts relejs,tad tas būs kas nebijis zibspuldžu sinhronizācijas jomā :)

nu uz 1sek ekspozīciju vajadzētu trāpīt :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):