forum.gif
Fotokonkurss rudens kadriem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Fotokonkurss rudens kadriem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.10.10 09:17
 citēt
Sveiceini!

Uzgāju šādu laba brīvdienu noskaņojuma fotokonkursu:
NycomedLatvija - aicinām - piedalies mūsu fotokonkursā un saņem balvas! www.draugiem.lv...
Publicēts: 20.10.10 09:39
 citēt
oo...lietusargs nodereetu! :D
Publicēts: 20.10.10 09:40
 citēt
Galvenā balva lietussargs? Vai ar zelta rokturi? Ideju zagļi un nekas vairāk, tāds lūk ir mans viedoklis.:anger:
Publicēts: 20.10.10 10:13 labots
 citēt
Normāls konkurs telefonistiem ziepjutraukiem , lietussargs noder:):) Man ja kas gadus 5-6 kalpo viens iespaidīgs lietussargs ko saņemu ka balvu par dalību konkursā kurā piedalījāmies kolektīvi individuāli ERfoto kompānija un kurā Vinnēja jauns studentiņš , tā iepazinos ar Mr. Zavadski , i Andreis rekā izauga i lietusargss milzīgs un zvērīgi izturīgs :face-wink::face-grin: Toreiz gan bez zoņķika visiem apbalvotajiem bija viena vienreizēji exskluzīva papildus balva , varēja sev izdevīgā laikā bildēt no zaķusalas torņa paša auķsējā vaļejā laukuma tur drošības jostas troses utt NEAIMIRSTAMS iespeidss :face-wink::face-grin:
Publicēts: 20.10.10 11:55
 citēt
:D

es skatos - kādas pērles publicē blogā ļaudis. nu prieks tak! skaistas!.
tādēl - par idejām un to laupīšanu - nesasprindzinos - paskaties vienu reizi nationalgeographic un sapratīsi, ka svarīga nevis ideju zagšanas baža, bet - prieks par mirkli, kurā esi klāt!.
Publicēts: 28.10.10 00:47
 citēt
hmm kur rezultāti :what:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):