RudeWolf:Kopā gan ar 18-105 es to aparātu pirkt neieteiktu.
105nieks man jau ir, to pagaidām sanāk arī visbiežāk izmantot. bija doma nopirkt 50mm pie D40x, tad arī atklājās problēma, ka salīdzinoši lētāki 50mm objektīvi tam neder...NIKON AF 50MM f/1.8D internetveikalos maksā ap 81latu bet NIKON 50MM f/1.4D AF Nikkor ap Ls203...
f1,4D arī nederētu uz D40,derētu tikai f/1,4 AF-S (vēl dārgāks). bet nu,es nez vai ar šādu optikas klāstu ir jēga sperties uz D7000... drīzāk pa kādiem 300ls ieķert (maz)lietotu D90 un būs gana labs upgrade. p.s. 50mm uz crop ir pietiekami šauri.. droši zini ka tieši to gribi?
shvaboc:f1,4D arī nederētu uz D40,derētu tikai f/1,4 AF-S (vēl dārgāks). bet nu,es nez vai ar šādu optikas klāstu ir jēga sperties uz D7000... drīzāk pa kādiem 300ls ieķert (maz)lietotu D90 un būs gana labs upgrade. p.s. 50mm uz crop ir pietiekami šauri.. droši zini ka tieši to gribi?
ar to drošumu ir tā kā ir! būtu daudz naudas- būtu labi, bet tagad jāmeklē optimālākais variants.
Es a ieteiktu kā shvaboc saka, pacietīgi pameklē kādu feinu D90, un paliks arī naudiņas pāri labākiem stikliem. Iesaku arī paskatīties uz 35mm tas arī izdevies tīri labs fiks
Pats savā laikā no Reaktora ņēmu 50 1.8D cena bija labāka kā citiem Nākošais fiks rindā man ir 35ais jo 50ais tomēr šad un tad ir bik par šauru.....
powers:Es a ieteiktu kā shvaboc saka, pacietīgi pameklē kādu feinu D90, un paliks arī naudiņas pāri labākiem stikliem. Iesaku arī paskatīties uz 35mm tas arī izdevies tīri labs fiks
Pats savā laikā no Reaktora ņēmu 50 1.8D cena bija labāka kā citiem Nākošais fiks rindā man ir 35ais jo 50ais tomēr šad un tad ir bik par šauru.....
Lietotu baidos pirkt, zinot cik manam 40niekam slēdzis noskrējis! + citas vainas saradušās!