forum.gif
Zemūdens fotografēšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Zemūdens fotografēšana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.10.10 12:48
 citēt
Sveiciens
Ideja pavisam vienkārša - sapulcēties baseinā un zem ūdens fotografēt iepriekš izdomātu sižetu.

Vai fotogrāfiem ir šāda tehnika un ir vēlme iesaistīties šādā projektā? Kā tas vispār notiek - ir gaisa balons, nepieciešama fototehnika, īpašas prasības gaismai?

Interesanti. Gribu īstenot
Publicēts: 20.10.10 13:09
 citēt
Diez vai šeit būs pārāk daudz cilvēkiem underwater keisi priekš spoguļamerām. Ja nu vienīgi ūdensizturīgie ziepīši gan varētu atrasties :D
Publicēts: 20.10.10 14:04
 citēt
CerambyX:Diez vai šeit būs pārāk daudz cilvēkiem underwater keisi priekš spoguļamerām. Ja nu vienīgi ūdensizturīgie ziepīši gan varētu atrasties :D

Ir ir iespējas bez kādiem keisiem fočēt zemūdens skatus un RĪGĀ :):) Tik labiem galiem jābūt :):) Bet nu šitais laikam nav tas gadijus , te taka vairāk "Mož kas sanāks paknipsēsim"
Publicēts: 20.10.10 15:22
 citēt
nu ir panasonic FT2 , var bildēt, tik vajag dzidru ūdeni.
Publicēts: 20.10.10 16:17
 citēt
Lunis:
CerambyX:Diez vai šeit būs pārāk daudz cilvēkiem underwater keisi priekš spoguļamerām. Ja nu vienīgi ūdensizturīgie ziepīši gan varētu atrasties :D

Ir ir iespējas bez kādiem keisiem fočēt zemūdens skatus un RĪGĀ :):) Tik labiem galiem jābūt :):) Bet nu šitais laikam nav tas gadijus , te taka vairāk "Mož kas sanāks paknipsēsim"

Ir iespējas, ok? Bez keisiem? Khmm

Nē, es gribu apjaust, kam ir gatavs aprīkojums un kas ir gatavs piedalīties. Baseinu mēģināšu dabūt uz saviem izdevumiem ;)
Publicēts: 20.10.10 17:11 labots
 citēt
Kondrašina unerwater projektus saskatījies?
Publicēts: 20.10.10 17:17
 citēt
Apssstījos tavu galeriju. Jā, nu, undewater kondrašinstails ir tieši tas, kas tagadiņās tev vēl pietrūkst, un tad tā būs pilnīga!!!
Publicēts: 20.10.10 17:57
 citēt
Butisks jautaums , ko pirkt kameru vai aquaboxu !
www.backscatter.com...&
Publicēts: 20.10.10 18:35
 citēt
Eltons:Kondrašina unerwater projektus saskatījies?

Andre bija vienkarshak un leetak sataisijis sisteemu. Diemzhel neatrodu rakstu par to tagad taa uz sitiena.
Publicēts: 21.10.10 01:33
 citēt
versatile:
Eltons:Kondrašina unerwater projektus saskatījies?

Andre bija vienkarshak un leetak sataisijis sisteemu. Diemzhel neatrodu rakstu par to tagad taa uz sitiena.

www.fotoblog.lv... :face-wink:
Publicēts: 06.11.10 11:37
 citēt
Vai CANON EOS 1000d var uzlikt to keisiņu?
Publicēts: 06.11.10 13:49
 citēt
foci ieģērb prezervatīvā un lieta darīta ;D bij te raksts par ziepi trojan gumijā
Publicēts: 06.11.10 14:52
 citēt
Jā... Vajadzētu noskaidrot, kuri preži tiek izgatavoti no optiskā lateksa.
Publicēts: 06.11.10 17:11
 citēt
Man ir ūdensizturīgs ziepis. Arī zibspuldzes no tā varētu palaist. Tikai tu ar savu pulciņu un baseinu man neesi vajadzīgs!
Publicēts: 06.11.10 17:29
 citēt
www.pasuti.lv... utt .............:money:
Publicēts: 06.11.10 19:34
 citēt
135L:Man ir ūdensizturīgs ziepis. Arī zibspuldzes no tā varētu palaist. Tikai tu ar savu pulciņu un baseinu man neesi vajadzīgs!

135L atkal saak savaa vecajaa stilaa vnk iekjeeziit forumaa. :/
Nikus maini cik gribi, tikums gan nemainaas ... jeb kaa bij tas sakaamvaards par to vilku.
Publicēts: 06.11.10 20:27
 citēt
alchsh:
135L:Man ir ūdensizturīgs ziepis. Arī zibspuldzes no tā varētu palaist. Tikai tu ar savu pulciņu un baseinu man neesi vajadzīgs!

135L atkal saak savaa vecajaa stilaa vnk iekjeeziit forumaa. :/
Nikus maini cik gribi, tikums gan nemainaas ... jeb kaa bij tas sakaamvaards par to vilku.

Manam tikumam nav nekādas vainas- tu labāk vispirms uz savējo paskaties tā kārtīgāk! :D
Publicēts: 07.11.10 20:34
 citēt
Zemūdens prodžekts (persiku navvv, bet tasnekastasnekas!) Taisīsi šitādu pat, tik ar persikiem? www.youtube.com...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):