350 ir 50 tuukstoshi kadru, kaut gan tauta staasta ka kritiskaa robezha ir puse, ja paaries paari tad jau kaadu laiku veel ies
puse no 50k? es savejo aizdzinu liidz ~40...
Nu kad runaajos ar vienu canon paarstaavi tad jamais teica ka viss ir atkariigs no veiksmes, ir sleedzhi kas nobirst peec 1000 kadriem a ir kas noiet 100 tūkstošus. Katrā ziņā garantētais resurss ir 50 tūkstoši.
pedejaa laika lai ari cik smiekliigi censhos taupiit sleedzha resursu! + atbriivojos no kkadaam liekaam CF dump! takaa vnk japadomaa vai ir veerts tereeet sleedzha resursu pirms kadra uznjemshanas lai peec tam to bildi taa pat izmestu misenee!
Ar kamerām ir tāpat kā ar mašīnām... :lol: Ja negribi nest uz servisu tad jāpārdod pēc pirmiem 100 000 sņimkiem, :lol: ja gribi riskēt tad jāpārdod pēc 200 000, vēlākais 300 000 Patiesībā īsti nezinu, ja man neviļ atmiņa, pats neatceros kur lasiju, tad manam Nikonam slēdzis ir paredzēts uz 10 000 000 klikšķiem, nu tas laikam ir aptuvenais.... kaut ko tādu esmu no Nikona izlasijis... varbūt arī kļūdos... jo tas bijis 1/2 gadu atpakaļ, varbūt vairāk...
kaa var buut ti maz??? 100000???? iedomaajies ka vienaa pasaakumaa tu uznjem 2000 bildes, tad sanaak ka peec 10 taadiem pasaakumiem olympusi jau mirst?? :lol: savukaart peec 50 nomirst canons?? kaut kas nereaals, es ar savu fochiiti jau esmu sapurpinaajis vairaak par 100000, nekas vinjam nemirst... 100000 tas ir pa maz prieksh digitaalaas kameras... bet ko var zinaat, saka jau ka canonam tas shutter mehanisms taad svaajsh ir...