forum.gif
radio vadāms helītis + kamera
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / radio vadāms helītis + kamera
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.10.10 10:17
 citēt
imgfoto:
Lunis:Vissmukāk laikam no Austrumeiropas no tiem lētajiem ~2500Eur bendzjas 26Cm heļie + Helicam staibilizātors , Poļi smuki laižj , kāza šitā www.youtube.com... , varētu būt neslikti :):)

Eu, bet tas Poļu vigiks uzrunā! Muzons laps sākumā it kā kaut kas tūlīt notiks, rifulis brauca, pēc tam auto...dramatiski akordi...es jau cerēju, ka saliksies purns purnā....a nekā:D
Filmas trešā daļa - RUĻĻEVOJ!!!:D:D:D:D reālākās sānslīdes starp arumiem, super rallijs:) patika kā pēc tam šoveris izbāza laukā dildo un ar to kratīja/draudēja kādam mistiskam personāžam kaut kur priekšā...:D

Tur vienā brīdī helis aizķer autiņa jumtu , tas gan bija exstrēmi , nez kāpēc montējot nebija izņemts laukā :):)
Publicēts: 26.10.10 10:36
 citēt
Every boy need a toy.
Publicēts: 26.10.10 11:00 labots
 citēt
fottto:Every boy need a toy.

Tu zini nē , ja visādi Krievi @ Leiši kautko paši čibina rotaļājoties tad brāļiem EEstiem tas ir jau rūpneciski reku www.coptercam.ee Šie pārstāv tādu jeņku kantori kā www.cfcoptercams.com kas ražo jau 100% gatavus risinājumus liec tik kameru iekšā un lido :):) Estiņi vienkārši ražo stabilizācijas elektroniku tam Jeņķu verķim un tāpēc arī visuu to sistēmu gatavu var oie šiem dabūt:):)
Publicēts: 26.10.10 11:03
 citēt
Es, veči, jūtu, ka jūs vispār neko neesat nekad profējuši nofilmēt, jo tad jūs SAPRASTU, cik grūta štelle ir stabila kamera! Uz tāda heļa bez super-pa-dārgo žiroskopiem kameru nostabilizēt vispār ir nereāli! Kas attiecas uz poļu video, es domāju, ka tas ir TIK MAZAS IZŠĶIRTSPĒJAS tāpēc, ka vēlāk ir lietota digitālā pēcapstrādes stabilizācija, kas noēd lielu daļu kadra. Attiecīgi, no FullHD klipa var cerēt dabūt ārā rezultātā SD vai ko tamlīdzīgu....
Publicēts: 26.10.10 11:14 labots
 citēt
135L:Es, veči, jūtu, ka jūs vispār neko neesat nekad profējuši nofilmēt, jo tad jūs SAPRASTU, cik grūta štelle ir stabila kamera! Uz tāda heļa bez super-pa-dārgo žiroskopiem kameru nostabilizēt vispār ir nereāli! Kas attiecas uz poļu video, es domāju, ka tas ir TIK MAZAS IZŠĶIRTSPĒJAS tāpēc, ka vēlāk ir lietota digitālā pēcapstrādes stabilizācija, kas noēd lielu daļu kadra. Attiecīgi, no FullHD klipa var cerēt dabūt ārā rezultātā SD vai ko tamlīdzīgu....

Estiņi tieši ražo tos verķu elektroniskās stabilizācijas sistēmas :):) Mazie dzeltenie jau kādu laiku kruķi tās dārgās elektroniskas pataises pa 10x mazāku cenu , tapēc ar Esti ražo dauz lētākus kā citur:face-grin: Reku vari palasīties www.coptercam.ee... Filmēšanai fočēšanai vispār VISS ir dārgs bet tas ir NOSACĪTI , ja reiz ir klients kuram nepieciešams konkrēta rakusra darbi , kurš gatavs maksāt par gala produktu IZMAKSAS ir skatāma un rēkināms lieta. Katrā ziņā šitais nav tikai LĒTĀK par jebkuru aviāciju vai jebko citu bet arī iespējas daudz daudz plašākas un neparastāk :) Šai jomā galvenā bremeze bija IEROBEŽOTAIS pielietojums un lielās "Blakus" izmaksas , ar šitiem verķiem tas atkrīt un ja ir vajadzība es to varēšu taga izmantot. Es uzreiz varu patikt ko man vaig un ko līdz šim nevarēja VENTAS RUMBU + Tiltu vienā panorāmas kadrā tas sānāk no kādu 10-20m auģstuma :):) Un man ir daudz tādu kadru un vietu kurus VAIG tikai biški virs kokiem .
Publicēts: 26.10.10 11:26
 citēt
Nu, ja man baigi vajadzētu kaut ko filmēt no helīša, sarunātu lielo heli bez problēmām. Un par velti.
Publicēts: 26.10.10 11:28
 citēt
135L:Nu, ja man baigi vajadzētu kaut ko filmēt no helīša, sarunātu lielo heli bez problēmām. Un par velti.

Man ir ļoti līdzīgi un deltaplānu un paraplāni utt un TO NEVAR viņi nav stabīli nelielos augštumos VEJŠ / Kustība / Ierobežojumi , izmaksas :):)
Publicēts: 26.10.10 11:58
 citēt
135L:Nu, ja man baigi vajadzētu kaut ko filmēt no helīša, sarunātu lielo heli bez problēmām. Un par velti.

esmu lidojis ar isto heli dazhadiem foto projektiem. palidot 10 min ar isto heli virs riigas var izmaksaat pat 700Ls.
Publicēts: 26.10.10 13:44
 citēt
kolegis bulgars nopietni nemas ar modelismu, helishiem, lidmashinam utt. izmaksas verkim +-1000EUR
vins pats gadiem jau perk un ieteica: www.modelhelicopters.co.uk...
Publicēts: 26.10.10 13:44
 citēt
kolegis bulgars nopietni nemas ar modelismu, helishiem, lidmashinam utt. izmaksas verkim +-1000EUR
Publicēts: 26.10.10 15:57
 citēt
Kapēc šadovs visu laiku atkārtojas?
Publicēts: 26.10.10 15:57
 citēt
Kāpēc šadovs visu laiku atkārtojas?:D
Publicēts: 26.10.10 16:08
 citēt
viņš no internet exploitera postē.
Publicēts: 26.10.10 16:10 labots
 citēt
Shadow:kolegis bulgars nopietni nemas ar modelismu, helishiem, lidmashinam utt. izmaksas verkim +-1000EUR

Helis ko vairums gaisa focētāju filmētāju "Austrumeiropā" izmanto "JR Voyager GSR 260" tur maksā 1465.79 LVL ieskaitot 17% PVN tas pašam jākrame jāpielāgo utt toties ĻOTI LĒTI uz paša darbalaika un tuninga rēķina, Cik nopētiju nopietnākus filmētājus USA un vēl šur tur izmanto pamatā vienu konkrētu ražotāja www.cfcoptercams.com pilnībā gatavu un nostrādātu risinājumu , maksā viņš daudz dārgāk un pats helis ar nav nekāds baisais lidotājs BET kautkā laikam viniem TĀĻAK / AUGSTĀK lido lielie heļi bet "Pa apakšu" šitadas sīkas blusas :):)

Reku austrumeiropas iecienītākais

maksā 1465.79 LVL

reku Jenķu veseli 3 modeļi !

Šitam viens žiroskops tā patais kas apaļaja bumbā maksā ~4000 Usd + helis :) Pats halis gan elektrisks kas nozīmē ka ilgi un augstu nelido.
Publicēts: 26.10.10 16:35
 citēt
varbūt arī esi atradis apakšējo heļa moduli, kas groza kameru ?
Publicēts: 26.10.10 16:49
 citēt
andre:varbūt arī esi atradis apakšējo heļa moduli, kas groza kameru ?

es biju uzgajis vienaa no kkadiem vecakiem linkiem... paskatishos, mosh atradishu.
Publicēts: 26.10.10 16:53 labots
 citēt
andre:varbūt arī esi atradis apakšējo heļa moduli, kas groza kameru ?

Istenībā viņi baigi kautkā neplātās ar tehniskajiem datiem :) Tas kas tai bumbā ir šitais www.youtube.com... , Tas pēdējais nav sērijas bet "Pirmssērijas" modelis , ražo tikai no šā mēneša:) Stabilizācijas moduli viņam ražo IGAUŅI , tāpēc viņi tos jeņķus ar pastāvot Eiropā:):) Tur visur figurē ka visas atbildes tikai caur "e-pastu" to cenu ~4000 USD par to bunduli viens no jeķīem minēja Pakistānas TV operātoram forumā. Bet tieši tāds Bundulis stavēja Poļiem uz tā viņu JR Voyager GSR 260 un tieši tāds Coptercam izmantots tā Nikon klipa filmēšanai! Jā tas Coptercam3 ir "Nitro" kūp kā nelabais , tie abi kas ar "E" klāt ir elektriski bet maksimālais laiks ko pavada gaisā ~5min celtspēja ~2kg. Kurpretī Poļiem tas viņu Voyager varot pacelt līdz 5Kg smagu kameru un lidot līdz pat 20-30min un 300-400m augstumā:)
Publicēts: 26.10.10 16:54
 citēt
rccam.livejournal.com... krieviem bija shitaa
Publicēts: 26.10.10 17:33 labots
 citēt
Bundulis maksā sākot no 2000, atkarībā no apgriezieniem. Kruts bundulis 2500. Un cena nav nekāds noslēpums. Ja Lunis grib pagūglēt (lai vēlāk pastāstītu atkal stāstiņu "kā viņa paziņas pirka kameras žiroskopisko stabilizāciju" pirms 4 gadiem Maskavas piepilsētā (hi-hi-hi!!!) :face-devil-grin:) iesaku meklēt pēc atslēgas vārdiem "camera gyro stabilizer"! Pirmais links būs Kenyon firmas, tie arī ir populārākie.
Publicēts: 26.10.10 17:35 labots
 citēt
andre.... www.youtube.com...

un te vēl tāda vienkārša fīča.... www.youtube.com...
Publicēts: 26.10.10 17:41
 citēt
Digitālā attēla stabilizācija pēcapstrādē- kā redziet, jākropē būtu ļoti! www.youtube.com...
Publicēts: 26.10.10 17:43 labots
 citēt
135L:Digitālā attēla stabilizācija pēcapstrādē- kā redziet, jākropē būtu ļoti! www.youtube.com...

ar digitalo attela stabilziaciju esam noņēmušies iekš stop-motion video. Čakars baiss. Ja nu tomēr ir interese, varam piedāvāt pakalpojumus. Garumā nevelkam. Prasam dārgi. Būs labākais, ko iespējams izdabūt.
Publicēts: 26.10.10 17:47 labots
 citēt
Letas kameras sistemas vertaļotiem ražo tepatās Leiši tie paši kas piritehniku uz viņiem liek reku viņu sis`tema www.myresearch.lt... reku apraksts www.myresearch.lt... reku viģiks ar to leišu stabiliz`toru esot vimeo.com...
Publicēts: 26.10.10 17:56
 citēt
versatile:
135L:Digitālā attēla stabilizācija pēcapstrādē- kā redziet, jākropē būtu ļoti! www.youtube.com...

ar digitalo attela stabilziaciju esam noņēmušies iekš stop-motion video. Čakars baiss. Ja nu tomēr ir interese, varam piedāvāt pakalpojumus. Garumā nevelkam. Prasam dārgi. Būs labākais, ko iespējams izdabūt.

Ar ko tad tur jāčakarējas? Programma visu padara pati, norādi tikai atskaites punktus! Jeb jūs ko, klonējat tur manuāli katram kadram trūkstošās daļas klāt, vai ko!? :D
Publicēts: 26.10.10 17:59 labots
 citēt
Lunis:Letas kameras sistemas vertaļotiem ražo tepatās Leiši

Ak dies, tu nejauc pinpi ar pirkstu! Šitādus soļu motorīšus ar maziņiem žiro devējiem, versus žiro stabilizatoru, kurš griežas milzu ātrumā, neļaujot tai visai drazai ne vibrēt, ne ātri kustēties!!!!! Tādus motorīšus ebajā par padsmit bakšiem var nopirkt komplektā ar to žiro devēju!
Publicēts: 26.10.10 17:59 labots
 citēt
135L:
Ar ko tad tur jāčakarējas? Programma visu padara pati, norādi tikai atskaites punktus! Jeb jūs ko, klonējat tur manuāli katram kadram trūkstošās daļas klāt, vai ko!? :D

Nē. bet process ir gana manuāls, ja rezultātu grib perfektu, HD kvalitātē un komerciali lietojamu, nevis jūtūbē ielikt.
pie kam, neesi domaajis, ka videe var vispaar nebut neviena normala piesaistes punkta? :) piem, kamera aprotee ap kustiigu un mainiigu objektu (ikdiena stopmotionaa), utt... programma nojuugsies.
Publicēts: 26.10.10 18:02
 citēt
versatile: piem, kamera aprotee ap kustiigu un mainiigu objektu (ikdiena stopmotionaa), utt... programma nojuugsies.

Gan jau ir kāda programma, kurā tu vari ar kaut kādu kursoru vai kaut kā tā renderēšanas laikā līdzēt saprast, kurš ir īstais objekts! (?) Diezgan jau advancētas tās programmas ir...
Publicēts: 26.10.10 18:04 labots
 citēt
Lunis:Letas kameras sistemas vertaļotiem ražo tepatās Leiši tie paši kas piritehniku uz viņiem liek reku viņu sis`tema www.myresearch.lt... reku apraksts

Tā nu nav žiro stabilizācija...:)
Publicēts: 26.10.10 18:05
 citēt
135L:
Lunis:Letas kameras sistemas vertaļotiem ražo tepatās Leiši

Ak dies, tu nejauc pinpi ar pirkstu! Šitādus soļu motorīšus ar maziņiem žiro devējiem, versus žiro stabilizatoru, kurš griežas milzu ātrumā, neļaujot tai visai drazai ne vibrēt, ne ātri kustēties!!!!! Tādus motorīšus ebajā par padsmit bakšiem var nopirkt komplektā ar to žiro devēju!

Nu tās ir šeit lidzu ludz jeņku kopa ar heli www.youtube.com... bet tur ir savādāk tur izmanto gan visādas sfēras bet stabilizācija notiek gan mehāniski ar atsvaru gan elektroniski ar kautko:):) Tas kur kautkas griežās mizu ātrumā tās priekš kā lidošjoša ir par smagu:):)
Publicēts: 26.10.10 18:10 labots
 citēt
imgfoto:
Lunis:Letas kameras sistemas vertaļotiem ražo tepatās Leiši tie paši kas piritehniku uz viņiem liek reku viņu sis`tema www.myresearch.lt... reku apraksts

Tā nu nav žiro stabilizācija...:)

Ne Leišiem ir uz amortizātoriem un ar atsvaru , tapēc saku ka lēta vienkarša parikte:) Parejiem ir ar rotējošiem gredzeniem + elektroniska stabilizācija ar sensoriem:)
Publicēts: 26.10.10 18:21 labots
 citēt
135L:
Gan jau ir kāda programma, kurā tu vari ar kaut kādu kursoru vai kaut kā tā renderēšanas laikā līdzēt saprast, kurš ir īstais objekts! (?) Diezgan jau advancētas tās programmas ir...

o jaa, shitadu klientu mums pa pilnam, tb, vairak neka gribetos. Parasti pie nosauktaa cipara metas citur, un pec tam rezultatu partaisam mees...
Publicēts: 26.10.10 18:34
 citēt
Lunis: Tas kur kautkas griežās mizu ātrumā tās priekš kā lidošjoša ir par smagu:):)

Zem 2 kilo. 1,5 m helītim tas ir sīkums!
Publicēts: 26.10.10 18:56
 citēt
Publicēts: 26.10.10 19:13 labots
 citēt
rolands1:http://vimeo.com/13436874

Tas ir mēsls , vot šitais tur gan ir lapss www.youtube.com... kādu tik figņu studenti neražo www.youtube.com...
Publicēts: 27.10.10 07:17
 citēt
Principā keksi taisa žiro stabilizāciju no HDD...:)
Publicēts: 27.10.10 10:38
 citēt
imgfoto:Principā keksi taisa žiro stabilizāciju no HDD...:)

Pirms rakstīt kaut ko no gūgles vai jutūbes saskrāpētu, paņem pats rokā HDD un paskaties, cik tad viņam ir tas žiroskopiskais efekts!!! Losis! :)
Publicēts: 27.10.10 10:50 labots
 citēt
135L:

Pirms rakstīt kaut ko no gūgles vai jutūbes saskrāpētu, paņem pats rokā HDD un paskaties, cik tad viņam ir tas žiroskopiskais efekts!!! Losis! :)

hmm. man aibemam ir taada fishka kaa "airbag protection" - kompiic smuki spej paradit, kada lenkjii atrodas, utt. sajuutot straujas pamainjas, atsledz hdd... :)

btw. tie zhiroskopi ko taisa no hdd, izmanto to rotaaciju, kaada ir ieksh hdd - liidz 10 vai pat 15 t. apgr/min.
Publicēts: 27.10.10 13:20
 citēt
135L:

Vai tad es sacīju, ka kaut kas affegenna kruts sanāk? Pats losis, cik žiroskopus esi uztaisījis?:D
Publicēts: 27.10.10 18:06
 citēt
imgfoto:
135L:

Vai tad es sacīju, ka kaut kas affegenna kruts sanāk? Pats losis, cik žiroskopus esi uztaisījis?:D

To hdd variantu, vismaz esmu mēģinājis.
Publicēts: 27.10.10 18:11
 citēt
Par helīti varu patiekt sekojošas lietas- uz simulatora "aizlidoju" uzreiz. Savukārt reālajā dzīvē ar lielāko variantu, kurš var lidināt ziepi, pagaidām nesanāk ne tuvu!

Piemontēju 4 trubiņas drošībai, apmēram 1,5 metri rādiusā, no maķšerkāta daļām, tādejādi varu mācīties diezgan droši. Nebūtu to trubu, helis apgāztos pat nepacēlies, un viss tur būtu lupatās!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas