forum.gif
bilžu gudrā palielināšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / bilžu gudrā palielināšana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.10.10 17:35 labots
 citēt
lai palielinātu attēlu mēs parsvarā izmantojam šopa image -> resize, un tad vēl labākajā gadījumā izvēlames Resample Image : Bicubic Smoother (best for enlargement)

varbūt kāds lieto īpašu softu bilžu palieināšanai, kur tas palielināšansa algoritms ir gudrāks ?
varbūt kāds ir zalīdzinājis tāda veida softus un var ieteikt labāko uz doto mirkli ?

vai kāda ir pieredze šajā jautājuma ?
Publicēts: 22.10.10 17:36
 citēt
esmu kaut kad pasen vienu lietojis, |-|aiduks bija ieteicis. Nu, tā neko bija... Tiesa, bilde bija vairāk grafiska.
Nosaukumu uz sitiena neatceros, bet rezultats bija labaks neka shopaa.
Publicēts: 22.10.10 17:44
 citēt
Te kaut ko vienubrīd runāja par genuine fractals. Jebkurā gadījumā es pats esmu diezgan skeptisks pret šāda veida palielināšanu. Var jau būt, ka efekts tiek iegūts izmantojot kaut kādu kontrolētu ap-semplingu. Bet tāpat- ja vizuālo datu nav, tad var radīt tikai ilūziju.
Publicēts: 22.10.10 17:47
 citēt
Šai jautājumā labāk ar labu tipogrāfiju speciem pakomunicēt ne ar bildētājiem , tie kas ražo gala produktu tie uzreiz redz kas labs kas ne īpaši. Softu ir vesela kaudze bet cik tā esmu runājis ar drukātājiem LABU ir tikai 2-3 nebūt ne lēti. Tāpēc konkrēti ko rekomendēt atturēšos.
Publicēts: 22.10.10 19:14
 citēt
Alien Skin Blow Up II
Publicēts: 22.10.10 19:51
 citēt
Alien Skin Blow Up II nau slikts, bet tomēr nau panaceja, jo ar jeb kuru progu vaiPS palielinot tā pat ir tikai interpolācioja , un tur cik nu algoritms labi nostrādā. Priekš tipenes tur ar rezolūciju darbība notiek un tur ne ko palielināt nevajag , jo brendmauerim ne viens 300DPI neliek.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):