Salīdzinoši ar pasaules meistariem, protams, ļoti zemu un mazā amplitūdā, bet nekad nebūtu domājis, ka Sīkais (vai kās cits no mūsējiem) vispār uz to būs kādreiz spējīgs...kaut gan trenējās jau sen. Malacis!
latviesu ne latviesu, bet ka jau latviesu = daudzus gadus atpakal no pasaules www.youtube.com... ja ar so salidzinam, tad pie tada skatitaju daudzuma ar 2-o piegajienu tads setas limenis vien ir Bet, lai puikas nemas, vismaz kads kaut ko data...
Vish:135L vai tiesam... pec izpildijuma un kvalitates tas ir ka pirmais Mike Metzger back flip, mazins un bailigs... bet tas nebija vakar!
Ceru, ka pēc šī salīdzinājuma tu pats saprati, AR KO tu salīdzini Mārtiņu, vai ne!? Ar vienu no pasaules TOP frīstailistiem. Un backflip, arī pasaulē, starp citu, nemaz tik sen netaisa...
Protams, ūdenī vai porolonos pat es verētu uzgriezt tādu, tā nav problēma, bet piezemēt uz zemes ar veselu mugurkaulu (sprandu)- vot, tur ir mežonīgs riska faktors, un attiecīgi, līmenis!
nav jau runa ar ko salidzini vai neee, Tu saki ka AH augstais limenis... es tev piemreru iedevu un Tu tapat saki ka AH augstais limenis, vnk vajag nodalit - neviens no tiem dzekiem neriske tikai martins...?
Lidzigi ka rallija - caune piem konkretu likumu pilna gaze izbrauc, bet apaksejais gals ne tikai atmetas, bet ari bremze... tad sakam, ka vini ari ir baigie sportisi, vai tomer makenit sudigaki... un rezultats to parada.
Es saku - forsi, ka LV ir dzeki kas nemas, es nezinaju, ka ieks LV moto freestyle vispar ka "suga" ir, bet tapec teikt ka mums ziniet baigais limenis utt ir mazliet PARAGRI...! Ko saki?
Es saku ja jus saviem varoniem visu laiku tadus sudus liesiet uz galvas, tad driz sports ar it ka latviesiem nebus vairs latvija sastopams.. Visi brauks tur kur vinus ciena, nevis te kur tautiesi rada tadu forsu ateiksmi!
Martins tam trikam gatavojas, bija pie Torresa Spanija lai kko sasniegt un paradit ka Latvisi ari spej, bet jus tikai setas limeni...