forum.gif
Karas kompis
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Karas kompis
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.10.10 11:23
 citēt
waldis:mosh tev taavideokarte kaut kaada paarkrutaa, kam it ka laikam shpanis pietruuka.. gan jua ka barokli nopirki pashu leetaako/jaudiigaako (tikai tiem jaudas noraadiitas papagailjos).

Videokarte ir Nvidia Quadro FX 3700- tērē tikai 75W. Kompis pēc datiem kopā patērē 320 w, barokli vajag 370w. Man stāvēja jaunais 600w. Tagad ieliku vecu 400W un nekaras.

Jaudā nebija tā vaina.
Publicēts: 27.10.10 12:38
 citēt
Kāds barokļa nosaukums(firma), tā ar kuru tjipa kāras kompis? Un viņš pēc svara riktīgi smags vai kā? Man laba pieredze ir bijusi ar HEC, tiesa 600W pat rokas neesmu turējis, grūti iedomāties kā tik jaudīgu var iepihnīt standarta barokļa korpusā.
Publicēts: 27.10.10 12:51 labots
 citēt
Kāds dēlis, čipsets(intel vai kāds cits) un kādas atmiņas(tips un ražotājs)?
Publicēts: 27.10.10 21:37
 citēt
fukss:Kāds barokļa nosaukums(firma), tā ar kuru tjipa kāras kompis? Un viņš pēc svara riktīgi smags vai kā? Man laba pieredze ir bijusi ar HEC, tiesa 600W pat rokas neesmu turējis, grūti iedomāties kā tik jaudīgu var iepihnīt standarta barokļa korpusā.

Chieftech. Smags.
Publicēts: 27.10.10 21:39
 citēt
fukss:Kāds dēlis, čipsets(intel vai kāds cits) un kādas atmiņas(tips un ražotājs)?

Viena mātene, ar kuru kārās intel, otra Gigabyte, abi 55, atmiņa ddr3, Kingston, i7. Tagad NEKARAS ne ar vienu no mātenēm, kad samainīju barokļus ar citu kompi.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):