forum.gif
par ebay(ju)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / par ebay(ju)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.10.10 19:28
 citēt
Varbūt kādam ir pieredz šai ziņā....
Tātad ebajā esmu jau gadus diezgan daudz, bet tagad novinnēju vienu objektīvu par kuru man ir jāmaksā... bet lieta tāda, ka jāmaksā pa taisno uz privāto kontu nevis caur paypal... vai tas ir droši un vai tā ir bijis arī kādam no Jums ? itkā palasīju atsauksmes par pārdevēju, liekas viss kārtībā 100% pozitīvi, bet bišķ kautkā raustos...
Publicēts: 24.10.10 19:34
 citēt
Un kas viņam ir ar darījumu skaitu? Vai tie ir daudz? No kurienes pārdevējs?
Bija nepatīkams atgadījums ar pārdevēju no Grieķijas...:anger:
Publicēts: 24.10.10 19:36
 citēt
šos jautājumus vajadzētu uzdot pašam ebjam.
Publicēts: 24.10.10 19:36
 citēt
423 darījumi,dzīvo vācijā, tirgo kopš 2009 gada janvāra negatīvu atsauksmju nava ! Tirgo viskautko, netikai fototehniku !
Publicēts: 24.10.10 19:37
 citēt
Gabiz:šos jautājumus vajadzētu uzdot pašam ebjam.
Gabiz:šos jautājumus vajadzētu uzdot pašam ebjam.

aha, es ar tāpatās domāju
Publicēts: 24.10.10 19:45
 citēt
maksashjanas veids ir noradits izsolee.
esmu juz vaaciju skaitijis vairakas reizes, paipala shiem nepatiik. tiesa, katru reizi zinams stress, jo pasta sutijumi no turienes nak ljooooti ilgi...
Publicēts: 24.10.10 21:30
 citēt
vienīgais mīnuss - papildus izmaksas par pārskaitījumu...
Publicēts: 24.10.10 21:38
 citēt
TWIN:vienīgais mīnuss - papildus izmaksas par pārskaitījumu...

nu tas nebūtu trakākais, bet vai domā tur viss droši ?
Publicēts: 24.10.10 21:50
 citēt
maisos tieši pa vācu ebaju, paipalu neesmu iekārtojis, maksāju ar pārskaitījumu. Daudz maz lielāki pārdevēji trīc par savu imidžu. Bija kāzuss - ceļā kaut kur pazuda manuālais telekonverteris. No abi pusēm paskatījāmies, neatradām. Pārdevējs izsūtija vietā citu.
par pāris štukām laikam neiepirktos.
domāju, ka katram no mums ir sava sāpju robeža, ar ko esam gatavi riskēt.
Publicēts: 24.10.10 21:51
 citēt
zini, Vācijā pāris simtu eiro ir štrunts, kuru pēc nav vērts bojāt labo slavu- 400+ eBay kā pārdevējam....
otrkārt, ja pārskaiti uz privāto bankas kontu, tad zini Vārdu, Uzvārdu, viņa bankas kontu (attiecīgi - atrodams cilvēks)
Ieraksti pārskaitījumā piezīmēs, ka samaksa par eBay izsoles nr.1234567890987...
Publicēts: 24.10.10 22:25
 citēt
blekjot ari var caur lbss.de, tad jamaksaa mazak, + pa tiem padsmit gadiem gan jau vinjiem uzkrajusies kaut kada pieredze negodpratigo pardeveju apkaroshanaa - vismaz ta pashi sludina.
vaacijas sutijumiem tikai vinjus turpmak izmantoshu...
Publicēts: 24.10.10 22:34
 citēt
paldies paldies, es jau ar parakājos pa google un secināju ka čalis tiešām i fotogrāfs jau diezgan sen,... atsauksmes ar visas ebajaa pozitiivas, taa ka domaaju maksaassu un buus OK
Publicēts: 24.10.10 22:47
 citēt
Domāju ka soms pateica viss pareizāk par to sāpju slieksni...
Publicēts: 25.10.10 03:19 labots
 citēt
Esmu dafiga pircis Vācijā , vēl pirms gadiem 3-4 praktiski 90% pārdevējiem bija tik un vienīgi privati konti , nezinu nav gadijies ka piečakarē :) Ir gadijies ka bremzīgas mājsaimnieces nevar atrast kasti kur visus notirgoto sapakot un aizstiept uz pastu caur ko nāca ~3 meneši kamēr to visu "Pa ceļam" atveda kāds austrumvācu fūrists pilnīgi pa velti , bet toties bija televižora kaste kas bija pa 1/3 pilna ar manu mantu un pa 2/3 ar "Bonusiem" veciem 50 gadu Angļu un Vācu kīno un modes žurnāliem ~ 40Kg TĀDA VEŠČA , siākā radiniece visā savā jaunajā dzīvokli sienas ar tiem izlīmēja kā ar tapetēm! A jā vasaras sākumā pirku vienu specifiskas voltāžas barošanas bloku ko atradu tikai Vācijā kaut kādā krāmu bodē JAUNU , tur bija kautkādas sīkas firmeles konts , sviestapakas izmēru bloks bija iebāzts lielā sieviešu zābaku kastē kur ietīts 2 jaunos dažādu futenes komandu zīda karogos tādos 1,5-2m :):) Paka nāca 5 nedēļas! :D :D
Publicēts: 25.10.10 09:55
 citēt
Lunis:Esmu dafiga pircis Vācijā , vēl pirms gadiem 3-4 praktiski 90% pārdevējiem bija tik un vienīgi privati konti , nezinu nav gadijies ka piečakarē :) Ir gadijies ka bremzīgas mājsaimnieces nevar atrast kasti kur visus notirgoto sapakot un aizstiept uz pastu caur ko nāca ~3 meneši kamēr to visu "Pa ceļam" atveda kāds austrumvācu fūrists pilnīgi pa velti , bet toties bija televižora kaste kas bija pa 1/3 pilna ar manu mantu un pa 2/3 ar "Bonusiem" veciem 50 gadu Angļu un Vācu kīno un modes žurnāliem ~ 40Kg TĀDA VEŠČA , siākā radiniece visā savā jaunajā dzīvokli sienas ar tiem izlīmēja kā ar tapetēm! A jā vasaras sākumā pirku vienu specifiskas voltāžas barošanas bloku ko atradu tikai Vācijā kaut kādā krāmu bodē JAUNU , tur bija kautkādas sīkas firmeles konts , sviestapakas izmēru bloks bija iebāzts lielā sieviešu zābaku kastē kur ietīts 2 jaunos dažādu futenes komandu zīda karogos tādos 1,5-2m :):) Paka nāca 5 nedēļas! :D :D

Nu, vācieši jau izcili pedanti. :face-smile:
Publicēts: 25.10.10 10:07
 citēt
man ar līdzīgi bija, paypals šim nebija un vāciets teica lai uz kontu skaitot, paskatījos-padomāju-noveicās, atnāca objektīvs ar b&w filtru un futlāri lai gan aprakstā tie nebija minēti :big_smile:
Publicēts: 25.10.10 11:04
 citēt
izskatās a peypals šiem tur nav aktuāls :) Ta tik jāmaksā un jāgaida mana Tokina... :)
Publicēts: 25.10.10 11:25
 citēt
Viņiem nepatīk peipāls, jo tas savāc kaut kādu procentu no pārskātāmās summas. Žmiedz friči.
Publicēts: 25.10.10 19:22 labots
 citēt
Es Ebay iepērkos tikai ar pārskaitījumu... bet pārskaitu tikai caur lbss.de . Tas ir daudz drošāk un bez stresa, ja kautkas noklīst, tad šie arī paši sameklē.
Publicēts: 25.10.10 19:34
 citēt
RaitisSF:Es Ebay iepērkos tikai ar pārskaitījumu... bet pārskaitu tikai caur lbss.de . Tas ir daudz drošāk un bez stresa, ja kautkas noklīst, tad šie arī paši sameklē.

neesmu tai lapaa baigi iedzillinaajies, bet kaads tur tas princips ievadi savus kartes datus, ievadi adresi ievadi paardeveeja kontu un visus datus? un ssie atved ?
Man vaacijaa tas ccalis saka ka vinnss sutiissot caur DHL, jeb tam ar to nav nekāda sakara ?
Publicēts: 25.10.10 19:44 labots
 citēt
meduspods:neesmu tai lapaa baigi iedzillinaajies, bet kaads tur tas princips ievadi savus kartes datus, ievadi adresi ievadi paardeveeja kontu un visus datus? un ssie atved ?
Man vaacijaa tas ccalis saka ka vinnss sutiissot caur DHL, jeb tam ar to nav nekāda sakara ?

LBSS Tu vari naudu pārskaitīt uz Latvijas kontu, viņi pēc tam norēķināsies ar pārdevēju(līdz 300 Ls ir 5% komisija). Papēti sīkāk viņu lapu - tur viss ir sīki uzrakstīts.
LBSS izdevīgi izmantot, ja negribas maksāt starpvalstu bankas komisiju(ja pārdevējam nav PayPal) vai arī, ja pārdevējs nepiedāvā sūtīšanu ārpus Vācijas(vai arī tā ir neadekvāti dārga).
Protams, ja sūtīsi caur LBSS, nāksies nedaudz samaksāt arī par sūtīšanu DE-LV, bet tas cipars(atkarīgs no pakas izmēra) būs mazāks nekā pasta tarifi(friči parasti sūtīšanu uz LV vērtē savos 15 - 20 EUR).
Publicēts: 25.10.10 19:50
 citēt
nav baigi laika iedziļināties... mani i divi mazi bērni... :) bet tā ātrumā rēķinot neko baigi jau es nevinnēju, ja maksāju pa taisno no savas ibankas ta komisija ir tikai Ls 5.. (mazāk nekā Lbss) ok sūtīšana no DE uz LV 17 eur, manuprāt adekvāts cipars objektīva sūtīšanai...
Tas lbss pats arī veic to sūtījumu vešanu? VAi tas būs ātrāk nekā caur DHL, vai drošāk ?
Es to kantori visu dienu nevaru sazvanīt... :)
Publicēts: 25.10.10 20:00 labots
 citēt
ar LBSS ir pozitīvi vēl tas ja tu gluži nedzīvo Vacija:) Fričiem sevišķi uz grāmatām un visādām antikvārām lietām ir niķis ka diezgan regulāri netirgo ārpus Vacijas , nevis tāpēc ka BAIL bet principā negrib tirgot svešim ārā no valsts , tā man vismaz onkuls skaidroja. Tad nu dažreiz kad ir tas kas netirgo arpus Vācijas ta LBSS man ir noderējis kā "Vacija" Wupertāles adrese , visu smuki nokarto un cena ir kā iekšzemes paastam + LBSS Piegāde uz Latviju ta gan ir lēta bet man ir gadījies arī pailgāk pagaidīt.
Publicēts: 25.10.10 20:11 labots
 citēt
meduspods:nav baigi laika iedziļināties... mani i divi mazi bērni... :) bet tā ātrumā rēķinot neko baigi jau es nevinnēju, ja maksāju pa taisno no savas ibankas ta komisija ir tikai Ls 5.. (mazāk nekā Lbss) ok sūtīšana no DE uz LV 17 eur, manuprāt adekvāts cipars objektīva sūtīšanai...
Tas lbss pats arī veic to sūtījumu vešanu? VAi tas būs ātrāk nekā caur DHL, vai drošāk ?
Es to kantori visu dienu nevaru sazvanīt... :)

Kā jau teicu, vairāk orientēts uz precēm, kuras ārpus DE pārdevējs nesūta.
Jā, Tev taisnība, tagad taču komisija bankai ir 5Ls(nebiju kaut kā sekojis līdzi), bet agrāk bija tie paši 15 Ls.

Jā, viņi ved ar fūri, bet sūtīt ar LBSS nebūs ātrāk, ja salīdzina ar DHL.
Viņus vairāk varētu ieteikt kā papildus drošibu, ja jau ir esošas problēmas ar Latvijas Pastu(ir daudzi, kam pakas LV pazūd).
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):