forum.gif
liela apaļa telpa
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / liela apaļa telpa
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.10.10 14:35
 citēt
HELP!

vai kāds nezin lielu apaļu telpu - padomju laika celtnē, lai izskatās pēc veca zinātniska, militāra vai ķip tavo vadības centra???

nezinu kur... varbūt kādā HES vai rūpnīcā, vai tornī utt???

jāuzfilmē pāris kadri - protam par nomas maksu, zolīdi ar papīriem utt
Publicēts: 25.10.10 14:38
 citēt
Šito Salaspils AESu jau nonesa?
Uzzvani Līgatnes patvertnei... A cik izdemolēts der? Gaiļezera nedabeigtais dzemdību nams tak apaļš kā muca...
Publicēts: 25.10.10 14:59
 citēt
Salaspilī to jau demontēja sen atpakaļ , vot nezinu vai vadības telpa gadienā nav saglabājusies .
Publicēts: 25.10.10 15:06
 citēt
:face-wink:
Publicēts: 25.10.10 15:10
 citēt
versatile:Šito Salaspils AESu jau nonesa?
Uzzvani Līgatnes patvertnei... A cik izdemolēts der? Gaiļezera nedabeigtais dzemdību nams tak apaļš kā muca...

nu galīgi pliki mūri bez logiem nederētu... kartona paneļus ar lampiņām jau var sataisīt, bet ja viss jāmodelē no jauna, tad labāk kincenes paviljonā
Publicēts: 25.10.10 15:24
 citēt
Man liekas ka kobalta centrs Salaspilī ir kā reizi, apaļš padomijas laika, nedaudz radiācija jau ir tai telpā bet tas taču sīkums :D nekož taču :D :D
Publicēts: 25.10.10 15:29
 citēt
Maris:
versatile:Šito Salaspils AESu jau nonesa?

nu galīgi pliki mūri bez logiem nederētu... kartona paneļus ar lampiņām jau var sataisīt, bet ja viss jāmodelē no jauna, tad labāk kincenes paviljonā

mok Baldones observatorija der?

vēl jau pilna LV ar sabrukušām un pusnobrukušām vēja dzirnavām....
Publicēts: 25.10.10 15:43
 citēt
n ja... vējdzirnavas neies cauri - apaļas telpas jau ir - tepat Jelgavā ir 2stāvīga auditorija, bet vajadzētu padomiskas industrijas, zinātnes vai militārisma piesitienu tai štellei
Publicēts: 25.10.10 15:47
 citēt

kurs mekle tas ari atrod.
Publicēts: 25.10.10 15:52
 citēt
vai arī muld tukšu
Publicēts: 25.10.10 16:49
 citēt
bradajumi.lv mok tur galerijās vai forumā kko var atrast
Publicēts: 25.10.10 17:12
 citēt
zo:bradajumi.lv mok tur galerijās vai forumā kko var atrast

tur toč var uzdot jautājumu, gan jau kāds zinās
Publicēts: 25.10.10 17:30
 citēt
Maris:vai arī muld tukšu

muld tuksu tu, es gan zinu vietu, bet apsaubu tavas spejas piedavat saimniekam kko lai vins piekristu...

neka personiga, vienkarsi tava COPY & PASTE maniera uzpeldeja, un tadiem cilvekiem ir tendzence piebradat tadas vietas...

un es nebrinisos ja bradajumi.lv zinataji tevi ari palugs meklet citur :)
Publicēts: 25.10.10 17:34 labots
 citēt
Līgatnes bunkurā nav nekas apaļš un liels, kā arī tehnika arhajiski smieklīga.
Bet Džūkstes ielas elektrosadale, ja nav jau modernizēta, cik atceros, bija līdzīgām prasībām atbilstoša.
Tikai ar piekļuvi nezinu kā.
Tad uz Citadeles ielas Lattelekom operatoru zāle kā kosmosa CUP izskatās.
Publicēts: 25.10.10 17:47
 citēt
zo:bradajumi.lv mok tur galerijās vai forumā kko var atrast

nebūs īsti - izdemolētas drupas jau neder vajag telpas ar 70-80to gadu fīlingu - tātad tādas kas aiz atslēgas.

rīt sarunāts ar Vides ģeoloģijas centra šefiem Salaspilī viesoties

Eltons:
Bet Džūkstes ielas elektrosadale, ja nav jau modernizēta, cik atceros, bija līdzīgām prasībām atbilstoša.

Tad uz Citadeles ielas Lattelekom operatoru zāle kā kosmosa CUP izskatās.

O paldies apjautāšos

ritikoff: es gan zinu vietu, ... bla, bla

mēs taču vienmēr runājam par mani vai ar mani saistītiem projektiem ne tavu bezvērto personu vai bezseguma apgalvojumiem - tā, ka turpmāk arī lūdzu turpini par interesanto - *Māris nav labs diezgan, nejauks utt*

nemaisi pelavas pie graudiem :big_smile:
Publicēts: 25.10.10 18:03
 citēt
Tev kads specigi peimanija ka esi Gudrs, gudri cilveki tik stulbus jautajumus neuzdot kur atrast

It ipasi dzivojot netalu no Elejas, kur ir labas shatas, ar diezgan iespaidigiem skatiem

Bet nu piedod ka es Ridzinieks zinu vairak neka tu...

Un esi tik laipns, seko lidz tam ko saki.

Jo mans ieprieksejas piedavajums veljoprojam ir speka!:face-wink:
Publicēts: 25.10.10 18:09 labots
 citēt
ritikoff:Tev kads specigi peimanija ka esi Gudrs, gudri cilveki tik stulbus jautajumus neuzdot kur atrast

It ipasi dzivojot netalu no Elejas, kur ir labas shatas, ar diezgan iespaidigiem skatiem

Bet nu piedod ka es Ridzinieks zinu vairak neka tu...

Un esi tik laipns, seko lidz tam ko saki.

Jo mans ieprieksejas piedavajums veljoprojam ir speka!:face-wink:
Aizbrauc uz Eleju un palūri tos "foršos" bunkurus un tad izsaki savus murgus, Rīdzinieks. Rīdzinieks taču nav sinonīms stulbam - Rīdzinieks - stulbs. Runā par to ko pats nezini.:super_man:
Publicēts: 25.10.10 18:12
 citēt
It ka es nebiju tajos bunkuros, tas jau sen izstaigats cels...

Un vel kaudzi interesantu vietu:face-wink:

Tikai vajag acis pavert vala un apskatities apkart, nevis telot kallulatoru un stulbi kliegt PALIGA...:face-grin:
Publicēts: 25.10.10 18:17
 citēt
nu re - nujau atkal ir par smieklīgo - par mani + pērles par bāzēm
Publicēts: 25.10.10 18:42
 citēt
Kas te atkal pa sexu notiek..? :D
Publicēts: 25.10.10 18:47
 citēt
pilnmēnes!
Publicēts: 25.10.10 18:53
 citēt
kasparsf:pilnmēnes!

tieši tā
Publicēts: 25.10.10 19:46
 citēt
ūdenstorrnis cietuma galā?
Publicēts: 25.10.10 19:49
 citēt
Elejas šahtas izlaupītas un izdemolētas un appludinātas, kazarmas piedirstas... stulbie bālēliņi!
Vākus gan krievi paši saspridzināja, bet pārējo vajadzēja saglabāt kā muzeju.
Pat pievadceļu betona plāksnes izrāvuši... kas, bagāti kļuva?!
Kretīni!
Igauņi, tie gan malači, savas šahtas saglabāja un tagad ekskursijas rīko.
Publicēts: 25.10.10 20:01
 citēt
haralds:ūdenstorrnis cietuma galā?

ūdenstorņos parasti augšā kā reizi ir rezervuārs - telpa tik gaitenis pa perimetru... gāzes torņi ir stipri vecāki + renovēti nesen - vienā basketa zāle otrā LG glaunas reprezentācijas telpas laikam...

Eltons:Elejas šahtas izlaupītas un izdemolētas un appludinātas, kazarmas piedirstas... stulbie bālēliņi!
Vākus gan krievi paši saspridzināja, bet pārējo vajadzēja saglabāt kā muzeju.
Pat pievadceļu betona plāksnes izrāvuši... kas, bagāti kļuva?!
Kretīni!
Igauņi, tie gan malači, savas šahtas saglabāja un tagad ekskursijas rīko.

gan balistisko, gan pretgaisa aizsardzības šaunamo bāzes jau visas pēc standarta projektiem ceptas un apaļas ir tikai pašu raķešu šahtas... tāda paprāva aka vien ir - apsaimniekošanas pultis diezgan mazos, kantainos bunkuros

jelgavas puišeļi Elejas bāzi jau izlodāja pirms metālu tur izzaga - bija interesanti protams, bet nu nevarētu teikt, ka daudz ko armija tur bij atstājusi
Publicēts: 01.11.10 12:44
 citēt
Maris:ūdenstorņos parasti augšā kā reizi ir rezervuārs - telpa tik gaitenis pa perimetru...
konkrētajā sen sen bija Lauris Gundars filmējis un pirmajā stāvā - sen, sen. natūrā tikai no ārpuses esmu redzējis.
Publicēts: 01.11.10 14:52
 citēt
Baldonēs teleskopa telpa apaļa un liela, vadības pults arī feina, var atvērt sfēru, skats super, teleskops dažādos rakursos izmantojams. Ja interesē raksti uz PM varu pameklēt kontakttālruņus. Pēdējo reizi biju ziemā dažus gadus atpakaļ.
Publicēts: 01.11.10 20:04
 citēt
Nord:Baldonēs teleskopa telpa apaļa un liela, vadības pults arī feina, var atvērt sfēru, skats super, teleskops dažādos rakursos izmantojams. Ja interesē raksti uz PM varu pameklēt kontakttālruņus. Pēdējo reizi biju ziemā dažus gadus atpakaļ.

Toč, Baldones astrofizikas observatorija, mans kursabiedrs 80-jos gados tur strādāja... bijis gan pats neesmu, bet iedomāties varu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):