forum.gif
pēcgaramtijas apkope -- labāk Canon centrā vai kur?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / pēcgaramtijas apkope -- labāk Canon centrā vai kur?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.10.10 11:22
 citēt
Canon 1000D laikam smiltis ietikušas iekšā, grūti slēdzas iekšā, arī ISO un dažas citas pogas spiežas ar tādu sajūtu, ka kaut kas traucē.

Skatījos fotomeistars.lv iesaka cilvēki remontam, un canon centrā droši vien arī varētu.

Ar ko ir laba pieredze un cik aptuveni tas varētu maksāt? Un vai tas varbūt ir kas tāds, ko var diezgan droši darīt pats?
Publicēts: 26.10.10 11:23 labots
 citēt
iztīrīs fotomeistars normāli un lētāk kā sapop centrā.
Pašam vaļā jaukt neiesaku. Pirmkārt, var viegli noķert asas izjūtas ar ~300v pa nagiem, ja ne tur pieskaras :) pirksti vel kadu laicinju tirpst :D Otrkārt, spogulenes izjaukšanā ir daži knifi, kurus tik servisa manuālī var atrast. Treškārt, iekšā dafiga šleifju, ieplēsīsi vienu vienā vietā, un kaput.
Ja kamera mirusi, nav vajadzīga, un jaukshana ir vieniga ceriba atdzivinat (neadekvati dargs remonts, piem) - tad kapec ne... Citaadi... Stiep fotomeistaram. Mierīgāk tomēr.

Pats savu iztīrīt es laikam jauktu, bet ne jau pirmo reizi to daru :)
Publicēts: 26.10.10 11:25
 citēt
Labāk Nissan centrā!
Publicēts: 26.10.10 22:29
 citēt
versatile:iztīrīs fotomeistars normāli un lētāk kā sapop centrā.
Pašam vaļā jaukt neiesaku. Pirmkārt, var viegli noķert asas izjūtas ar ~300v pa nagiem, ja ne tur pieskaras :) pirksti vel kadu laicinju tirpst :D Otrkārt, spogulenes izjaukšanā ir daži knifi, kurus tik servisa manuālī var atrast. Treškārt, iekšā dafiga šleifju, ieplēsīsi vienu vienā vietā, un kaput.
Ja kamera mirusi, nav vajadzīga, un jaukshana ir vieniga ceriba atdzivinat (neadekvati dargs remonts, piem) - tad kapec ne... Citaadi... Stiep fotomeistaram. Mierīgāk tomēr.

Pats savu iztīrīt es laikam jauktu, bet ne jau pirmo reizi to daru :)

Paldies! :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):