forum.gif
Fomei Magnesium PRO 300 vs Cullman MAGNESIT 525
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Fomei Magnesium PRO 300 vs Cullman MAGNESIT 525
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.10.10 15:52
 citēt
Iesakiet, kuru izveeleeties, varbuut ir kaadas leetaakas alternatiivas?

(piem.: www.studio111.nl... )

eshop.fomei.com...

www.cullmann-foto.de...
Publicēts: 27.10.10 16:23
 citēt
Konigus neiesaku.
Publicēts: 27.10.10 16:58
 citēt
versatile:Konigus neiesaku.

Galiigas qaqas? Taa jau likaas ja smags (gandriiz 3kg), taatad buus arii stabils...
Publicēts: 27.10.10 17:01
 citēt
waldis:
versatile:Konigus neiesaku.

Galiigas qaqas? Taa jau likaas ja smags (gandriiz 3kg), taatad buus arii stabils...

vienu modeli taustiju, izskatas pamatiigs, bet ljuriigs pec vella... nepalika tas labakais priekhsstats. kgan, pec viena par visiem gruti spriest.
Publicēts: 27.10.10 17:05 labots
 citēt
Lētāk par Fomeju nekas nebūs jo tas ir ĶINIEŠU , tik zem EU tirdzniecības markas:):) Būtībā tas ir Ķiniešu mantu "Parpakotava" Čehijā:face-wink::face-grin: Kur nu vēl lētāk www.24.lv...
Publicēts: 27.10.10 17:06 labots
 citēt
waldis:Iesakiet, kuru izveeleeties, varbuut ir kaadas leetaakas alternatiivas?

(piem.: www.studio111.nl... )

eshop.fomei.com...

http://www.cullmann-foto.de/detail/id/magnesit-525.html

Ko liksi virsū? Ja ziepjutrauku, tad būs OK. Bet ja spoguļkameru, tad labāk pakrāt naudu un nopirkt Manfrotto 055 vai 190 statīvu un tā paša manfrotto 3D galvu. Labs bija arī Slik 700DX. Jebkurā gadījumā šādus nezināmus statīvus var tik pirkt,ja var tos pamēģināt.

Un par lodes galvām šajā cenu diapazonā ir jāaizmirst - normālu tur nav!
Publicēts: 27.10.10 17:09
 citēt
ak34: Jebkurā gadījumā šādus nezināmus statīvus var tik pirkt,ja var tos pamēģināt.

Briedenē stāv kā breiži mēģini cik uziet :):) Briedene ir Fomeja sadarbibas partneri Latvijā:)
Publicēts: 27.10.10 17:47
 citēt
Tas Cullmann 525 magnesit man ir. Tā sanāca, ka pasuti.lv nevarēja saprast, ir vai nav, nopirku kulmani, tad pa telefonu man pateica, ka neesot, laptopā paspēju nopirkt Manfrotto 190, bet izrādījās, ka arī tas Cullmann ir uz vietas, bija vien jāņem. Tā nu man bija iespēja izčamdīt un izmēģināt abus, rezultātā pārdevu Manfrotto, sev atstāju tieši Cullmann.
Par Fomei nezinu, bet somas gan viņiem ir ar cedelēm no kaut pilsētas Suņ-Huņ v čaj pilsētas Guangzhou provincē.
Publicēts: 27.10.10 20:03
 citēt
Fomei Magnesium PRO 400 uzliekot roku un mēģinot pakustināt (imitējot svaru 5-6kg) kājas plānākajā vietā
"itkā" (uz robežas ir/nav) nepadodas. Fomei Magnesium PRO 300 veicot līdzvērtīgas manipulācijas šaubas
nerodas - lufte ir. 600'ais jau ir nopietns "daikts".
Publicēts: 28.10.10 12:11
 citēt
Nu man jau 6kg nebuus uz taa statiiva jaaliek, max 2kg (kameras svars 850 grami + objektiivs...).

Nu skaidrs, buus jaadodas uz bfs nochekot tos fomejus, bet ja jau kjiinieshus jaaizmirst, tad vairaak sliecos par labu Cullmann 525 Magnesit. "Vaacu" kvalitaate un 10 gadu garantija.. :D
Publicēts: 28.10.10 14:17
 citēt
Nu saskrūvēts kopā arī tas ir Ķīnā. Bet, ja uz to skatīties, tad arī Sony, Philips un Panasonic televizoru nevar nopirkt, jo visi ir assembled in China un Taiwan. Un, lai dabūtu to 10 g. garantiju, būs jāaizpilda un kaut kur jāaizsūta klātpieliktā cedele, jo mūsu veikaliem uššpļaut uz visiem ražotāju garantiju laikiem. Es savējam neko nepildīju, jo arī man vairāk par 3-3,5 kg nesalasās, tātad kaut ko tur salauzt stipri jāgrib.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):