dansiga:foreljjanka, sedi savaa mezha aun cep ugunskuraa piiraagus ..... a MEES PILSEETNIEKi .... mums vaig jaunaas tehnologijijas;-ppp
Man jau ar tik tā laime uz laukiem pie sievasmātes aizbraucot tiek! Nez ,varbūt tikai aizspriedumi,bet mikroviļņu krāsns man nav,un nebūs! Gāzes plīti gan jaunu vajadzētu!
Mikroviļņu krāsns ir parocīga, ja jāuzsilda zupu. To var izdarīt vienā bļodiņā, bet ja sildīsi nezcik reizes visā katlā, tad tā ātri vien pārvērtīsies par "daudzreiz uzsildītu", saskāps un vispār paliks neēdama. Tas gan neattiecas uz skābiem kāpostiem. Un, ja vēl ar jēra ribiņām vārīti, mmmm...
dansiga:foreljjanka man mikrene bija 90tajos, kad praktiski bija tikai dazhiem .... labi, ka garantijas laikaa sa bojaajaas un vairaak man arii nav un nebuus
dansiga:.... labi, ka garantijas laikaa sa bojaajaas un vairaak man arii nav un nebuus
Salasījies Sensācijas tipa avīželēs par šausmīgu radiāciju un augšanas laikā ēdienā uzkrātās kosmiskās enerģijas zaudēšanu un, ar kombikormiem barotās, Ķekavas vistas gurna pareizās auras nojukumu?
Nezinu. Man uz visiem sliktumiem vai labumiem ļoti pragmatisks skats - ātri, parocīgi. Pēc profesijas esmu sakarnieks, kas ir elektromagnētiskais lauks, zinu, ar ko tas atšķiras no radioaktīva materiāla - arī, tātad man galvenais ir dabūt siltu to karoti biezputras ar sardeli uz neliela šķīvīša. Un punkts, kā Godmanis saka.
Zinu. Paņem fizikas grāmatu (manai paaudzei pietiktu ar 7.klases, ko māca tagad, nezinu), uzšķir elektrotehnikas pamatus, indukciju, un tad arī pats sapratīsi. Ēdiens sasilst.
nē teksts bija savādāks... Bez mīlestības nedzīvojiet, Bez mīlestības viss ir mazs (vai kaut kā tā) Bez mīlestības dūmo krāsns Un maizi negriež nazis ass
nē teksts bija savādāks... Bez mīlestības nedzīvojiet, Bez mīlestības viss ir mazs (vai kaut kā tā) Bez mīlestības dūmo krāsns Un maizi negriež nazis ass
Schneider:Nezinu. Man uz visiem sliktumiem vai labumiem ļoti pragmatisks skats - ātri, parocīgi. Pēc profesijas esmu sakarnieks, kas ir elektromagnētiskais lauks, zinu, ar ko tas atšķiras no radioaktīva materiāla - arī, tātad man galvenais ir dabūt siltu to karoti biezputras ar sardeli uz neliela šķīvīša. Un punkts, kā Godmanis saka.
Schneider, nu kā var nesaprast? Starot ir labi, bet izstarot - slikti, saules stari brīnišķīgi, nosauc to pašu par radiāciju – šausmas, „mazs ir labs”(tāds populārs zaļo sauklis), bet „mikro…” – briesmas, āu, glābiet. Selekcija – svētīgs darbs, bet kaut ko „ģenētiski modificēt” - noziegums pret visu pasauli. U.t.t. Mikroviļņu krāsnis mums uzspieduši imperiālistiskie agresori un visādi monopoli, kam tik vien prātā, kā nomocīt nabaga latvietēnus. Un nekāda fizikas zināšana nevar attaisnot neizpratni par zaļo loģiku. Es arī tumsons nelabojams – lietoju sīkviļnu krāsni, pie tam to visbriesmīgāko, ar grillu un karsta gaisa konvekciju (vēl viens šausmu vārds). Jau labu laiku un tomēr vēl dzīvs – nu kā tādu zeme nes?
armands_z:Liels paldies visiem par padomiem un ieteikumiem. paliku pie AEG - esmu apmierināts
Un malacis - AEG pārdod visi, kam nav slinkums, laba firma un klasika, kura hierarhijā (AEG, Electrolux, Zanussi) augstākā un dempinga dēļ cena piedāvājumos ir principā vairumtirgotāju cena ...
Nepamanīju topiku un būtu ieteicis paskatīties arī Gorenje - ražo tas pats, kas Bosch un Siemens, tikai kā stila elementus un cenas ļoti pieejamas ...
Par Beko - nu tas būs lētais turks, kurš kādreiz sludināja 5 gadu garantiju, bet Latvijā to noņēma - brāķa procents bija pārāk liels ... Tiek ražot turpat kur Whirlpool un Blomberg, tikai no lētiem materiāliem, kā rezultātā ir pievilcīga cena budžeta klases produktam - vairāk par 2 gadu garantiju var necensties rēķināt - protams, daļa iztur, bet nu tas būs subjektīvais pozitīvais vērtējums ...