forum.gif
Svarī jautājums par nefototehnikas iegādi.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Svarī jautājums par nefototehnikas iegādi.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.10.10 15:06
 citēt
forelljjanka:Phe,visgaršīgāk vienalga uz malkas plīts,vienalga-zupa,rauši,pīrāgi,cepetis...:grimace:

++++ nesen vienā plenērā no rīta putru uz plīts uzvārījām, super garša!
Publicēts: 28.10.10 15:37
 citēt
forelljjanka:Phe,visgaršīgāk vienalga uz malkas plīts,vienalga-zupa,rauši,pīrāgi,cepetis...:grimace:

+1000. Un vēl zivju zupa uz ugunskura, ar dūmu garšu...
Publicēts: 28.10.10 15:39
 citēt
Schneider:+1000. Un vēl zivju zupa uz ugunskura, ar dūmu garšu...
nu tā jau ir bērnības klasika! :D sen tāda nav ēsta.. :what:
Publicēts: 28.10.10 15:51
 citēt
dansiga:foreljjanka, sedi savaa mezha aun cep ugunskuraa piiraagus ..... a MEES PILSEETNIEKi .... mums vaig jaunaas tehnologijijas;-ppp
:face-grin: Man jau ar tik tā laime uz laukiem pie sievasmātes aizbraucot tiek! Nez ,varbūt tikai aizspriedumi,bet mikroviļņu krāsns man nav,un nebūs! :bad_smile: Gāzes plīti gan jaunu vajadzētu! :haha:
Publicēts: 28.10.10 15:58
 citēt
foreljjanka man mikrene bija 90tajos, kad praktiski bija tikai dazhiem .... labi, ka garantijas laikaa sa bojaajaas un vairaak man arii nav un nebuus :-)
Publicēts: 28.10.10 15:59
 citēt
Mikroviļņu krāsns ir parocīga, ja jāuzsilda zupu. To var izdarīt vienā bļodiņā, bet ja sildīsi nezcik reizes visā katlā, tad tā ātri vien pārvērtīsies par "daudzreiz uzsildītu", saskāps un vispār paliks neēdama.
Tas gan neattiecas uz skābiem kāpostiem. Un, ja vēl ar jēra ribiņām vārīti, mmmm...
Publicēts: 28.10.10 16:01
 citēt
arii uz pliits mazaa katlinjaa var uzsildiit tikai vajadziigo daudzumu
Publicēts: 28.10.10 16:05
 citēt
dansiga:foreljjanka man mikrene bija 90tajos, kad praktiski bija tikai dazhiem .... labi, ka garantijas laikaa sa bojaajaas un vairaak man arii nav un nebuus :-)

un kuri tie daži bija??? :what:
Publicēts: 28.10.10 16:22
 citēt
Tik vienkārša lieta kā plīts, bet diskusijas nopietnākas nekā FF vs ziepis :D
Publicēts: 28.10.10 16:24
 citēt
Sala
dansiga:.... labi, ka garantijas laikaa sa bojaajaas un vairaak man arii nav un nebuus :-)

Salasījies Sensācijas tipa avīželēs par šausmīgu radiāciju un augšanas laikā ēdienā uzkrātās kosmiskās enerģijas zaudēšanu un, ar kombikormiem barotās, Ķekavas vistas gurna pareizās auras nojukumu?
Publicēts: 28.10.10 16:28
 citēt
neee - man nepatika. Un toreiz veel par sliktumu nerunaaja .... tolaik ceela debesiis sho izgudrojumu ;-)
Publicēts: 28.10.10 16:34
 citēt
Nezinu. Man uz visiem sliktumiem vai labumiem ļoti pragmatisks skats - ātri, parocīgi. Pēc profesijas esmu sakarnieks, kas ir elektromagnētiskais lauks, zinu, ar ko tas atšķiras no radioaktīva materiāla - arī, tātad man galvenais ir dabūt siltu to karoti biezputras ar sardeli uz neliela šķīvīša. Un punkts, kā Godmanis saka.
Publicēts: 28.10.10 16:35 labots
 citēt
a es zinu, kāpēc sievietēm mazāks izmērs kājai...! :D:D:D
Publicēts: 28.10.10 16:36
 citēt
Oliss:un kuri tie daži bija??? :what:
nu tak dansiga un gan jau kāds no valdības! :bad_smile:
Publicēts: 28.10.10 16:37
 citēt
Dansiga, Lavents un Haritonovs...:face-devil-grin:
Publicēts: 28.10.10 16:39
 citēt
schneider, nu un ko tie mikroviljnji izdara ar eedienu arii zini? ai labi ... katram sava galva :-)
Publicēts: 28.10.10 16:40
 citēt
tusne:
Oliss:un kuri tie daži bija??? :what:
nu tak dansiga un gan jau kāds no valdības! :bad_smile:

es nekad neesmu bijis valdībā.....
Publicēts: 28.10.10 16:41
 citēt
dansiga:schneider, nu un ko tie mikroviljnji izdara ar eedienu arii zini? ai labi ... katram sava galva :-)

mikro viļņi ēdienu padara melnbaltu un tādu saēdoties cilvēks sāk domāt melnbalti un savas melnbaltās domas izliek uz papīra arī fotopapīra :D
Publicēts: 28.10.10 16:44
 citēt
Zinu. Paņem fizikas grāmatu (manai paaudzei pietiktu ar 7.klases, ko māca tagad, nezinu), uzšķir elektrotehnikas pamatus, indukciju, un tad arī pats sapratīsi. Ēdiens sasilst.
Publicēts: 28.10.10 16:51
 citēt
un bez mīlestības ēdiens rūgts.... :D:D:D
Publicēts: 28.10.10 16:55
 citēt
oms:un bez mīlestības ēdiens rūgts.... :D:D:D
nē teksts bija savādāks...
Bez mīlestības nedzīvojiet,
Bez mīlestības viss ir mazs (vai kaut kā tā)
Bez mīlestības dūmo krāsns
Un maizi negriež nazis ass
:bad_smile:
Publicēts: 28.10.10 16:57
 citēt
tusne:
oms:un bez mīlestības ēdiens rūgts.... :D:D:D
nē teksts bija savādāks...
Bez mīlestības nedzīvojiet,
Bez mīlestības viss ir mazs (vai kaut kā tā)
Bez mīlestības dūmo krāsns
Un maizi negriež nazis ass
:bad_smile:

no tevis dzejniece nesanāks :D :D :D
Publicēts: 28.10.10 17:00
 citēt
Oliss:no tevis dzejniece nesanāks :D :D :D
tumsoni, TU! Tas ir Ziedoņa dzejoļa pirmais pantiņš! :grimace:
Publicēts: 28.10.10 17:02
 citēt
Ziedonim labāks ir šis

Dibeni pret debesīm, kartupeļu laiks
Dievs piedod cilvēkiem
Jo tie zina, ko tie dara...
Publicēts: 28.10.10 17:04
 citēt
tusne:
Oliss:no tevis dzejniece nesanāks :D :D :D
tumsoni, TU! Tas ir Ziedoņa dzejoļa pirmais pantiņš! :grimace:

es teicu ka no tevis dzejniece nesanāks nevis no Ziedoņa :D
Publicēts: 30.10.10 14:24
 citēt
Schneider:Nezinu. Man uz visiem sliktumiem vai labumiem ļoti pragmatisks skats - ātri, parocīgi. Pēc profesijas esmu sakarnieks, kas ir elektromagnētiskais lauks, zinu, ar ko tas atšķiras no radioaktīva materiāla - arī, tātad man galvenais ir dabūt siltu to karoti biezputras ar sardeli uz neliela šķīvīša. Un punkts, kā Godmanis saka.

Schneider, nu kā var nesaprast? Starot ir labi, bet izstarot - slikti, saules stari brīnišķīgi, nosauc to pašu par radiāciju – šausmas, „mazs ir labs”(tāds populārs zaļo sauklis), bet „mikro…” – briesmas, āu, glābiet. Selekcija – svētīgs darbs, bet kaut ko „ģenētiski modificēt” - noziegums pret visu pasauli. U.t.t. Mikroviļņu krāsnis mums uzspieduši imperiālistiskie agresori un visādi monopoli, kam tik vien prātā, kā nomocīt nabaga latvietēnus. Un nekāda fizikas zināšana nevar attaisnot neizpratni par zaļo loģiku.
Es arī tumsons nelabojams – lietoju sīkviļnu krāsni, pie tam to visbriesmīgāko, ar grillu un karsta gaisa konvekciju (vēl viens šausmu vārds). Jau labu laiku un tomēr vēl dzīvs – nu kā tādu zeme nes?
Publicēts: 30.10.10 18:10
 citēt
:face-grin::face-grin::face-wink::face-crying::face-grin::face-grin:
Publicēts: 01.11.10 15:30
 citēt
Liels paldies visiem par padomiem un ieteikumiem. paliku pie AEG - esmu apmierināts:)
Publicēts: 07.11.10 08:55
 citēt
armands_z:Liels paldies visiem par padomiem un ieteikumiem. paliku pie AEG - esmu apmierināts:)

Un malacis - AEG pārdod visi, kam nav slinkums, laba firma un klasika, kura hierarhijā (AEG, Electrolux, Zanussi) augstākā un dempinga dēļ cena piedāvājumos ir principā vairumtirgotāju cena ... :)

Nepamanīju topiku un būtu ieteicis paskatīties arī Gorenje - ražo tas pats, kas Bosch un Siemens, tikai kā stila elementus un cenas ļoti pieejamas ...

Par Beko - nu tas būs lētais turks, kurš kādreiz sludināja 5 gadu garantiju, bet Latvijā to noņēma - brāķa procents bija pārāk liels ... Tiek ražot turpat kur Whirlpool un Blomberg, tikai no lētiem materiāliem, kā rezultātā ir pievilcīga cena budžeta klases produktam - vairāk par 2 gadu garantiju var necensties rēķināt - protams, daļa iztur, bet nu tas būs subjektīvais pozitīvais vērtējums ... :)
Publicēts: 08.11.10 09:26
 citēt
CerambyX:
dansiga:imgfoto, lai paliktu vairaak laika sexam ;-pppp

Visnotaļ spēcīgs arguments indukcijas plīts iegādei :D

Un tad izrādīsies, ka tehnoloģija atsaucas uz potenci :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):