forum.gif
Svarī jautājums par nefototehnikas iegādi.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Svarī jautājums par nefototehnikas iegādi.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.10.10 19:25
 citēt
Vakar nobeizās gāzes plīts. Šobrīd ir interese par iebūvētas tehikas iegādi. Vai varat padalīties ar pieredzi uz ko vajag skatīties, kas obligāti jābūt, lai kaut ko garšīgu varētu pagatavot un iespējams varbūt kāds zin kur var kaut ko labu nopirkt pa saprātīgu cenu. Ja ir kāds īpaš piedāvājums rakstiet PM.:face-wink:
Publicēts: 27.10.10 19:45
 citēt
jaapeerk indukcijas pliits;-)
Publicēts: 27.10.10 19:57
 citēt
Publicēts: 27.10.10 20:03
 citēt
:face-glasses:V
dansiga:jaapeerk indukcijas pliits;-)

Vai tad indukcijai nevajag citādus katlus?:anger:
Publicēts: 27.10.10 20:13
 citēt
vajag gan, bet .... tas ir TIIIK eerti ... un TIIIK daudz aatraak ....
Publicēts: 27.10.10 20:14
 citēt
2 gadus atpakalj bija pagruuti ar tiem katliem, bet tagad jau diezgan liela izveele. Kad pierod pie shiis pliits, tad jebkura cita vienkarshi tracina ar savu leenumu ...
Publicēts: 27.10.10 20:43
 citēt
dansiga:2 gadus atpakalj bija pagruuti ar tiem katliem, bet tagad jau diezgan liela izveele. Kad pierod pie shiis pliits, tad jebkura cita vienkarshi tracina ar savu leenumu ...

viss kas nav dabīgs nav nekas laps ;)
Publicēts: 27.10.10 21:18
 citēt
Vai kāds zin kaut ko par ražotāju BEKO????:face-glasses:
Publicēts: 27.10.10 21:19
 citēt
Oliss:
dansiga:2 gadus atpakalj bija pagruuti ar tiem katliem, bet tagad jau diezgan liela izveele. Kad pierod pie shiis pliits, tad jebkura cita vienkarshi tracina ar savu leenumu ...

viss kas nav dabīgs nav nekas laps ;)

Un ko dabīgu tu ikdienā patērē? Pat ūden pudelē vairs nav dabīgs:D
Publicēts: 27.10.10 21:23
 citēt
BEKO-viens nosaukums ko vērts.Ja gribi vienreiz un labi tad ņem AEG.
Publicēts: 27.10.10 22:23
 citēt
armands_z:Vai kāds zin kaut ko par ražotāju BEKO????:face-glasses:

beko ir anglīšu širpotrebs, kas ražots ķīnā un komplektēts eiropā, parasti knapi garantijas laiku izvelk ;)

p.s. bet ūdens man ir no avota ;)
Publicēts: 27.10.10 22:55
 citēt
Runā ka Nikon jaunais modelis esot baigi labais.Pilnizmēra riņķi,netrokšņo...un komplektā divi vāciņi-iekšējais un ārējais.
Publicēts: 27.10.10 22:58
 citēt
AEG, zanussi, electrolux... vēl var paskatīt esesāaa. tur vismaz gadu atpakaļ bij čalis kas ved labu tehniku no zviedrijas, i mazlietotu i jaunu, tikai Top brendus, pa ļooti labām cenām, es nopirku ve;las ;z;av;et;eju bosh pa 125 Ls (nokaulēju no 150) veikalā tāds maksāja 350...
tas tā, ja te vispēr runa tiešām par sadz tehniku :)
Publicēts: 27.10.10 23:03
 citēt
Oliss, tu eedienu gatavo ugunskuraa!?!??!
Publicēts: 28.10.10 00:05
 citēt
1. AEG.
2. regulēšanas sensori uz plīts virsmas, lai var ar taukainiem pirkstiem grābstīties.
3. par indukcijas nezinu, keramiskā ir super.
Publicēts: 28.10.10 00:25
 citēt
keramiskā ir OK, gadus 10 lietoju visa veida Gorenje tehniku - AEG kvalitāte, ražots Dienvidslāvijā Eiropas tirgum, nekādu problēmu nav bijis ne ar ko.
Elektroinstalācijai gan jābūt nopietnai, bet tas būs jebkuras firmas elektrotehnikai.
Publicēts: 28.10.10 01:02
 citēt
indukcijas pliits - LJOTI aatri uzkarsee saturu katlaa, pannaa (nevar uzlikt pannu uz pliits un tad kasiit pakakusi pie ledusskapja un domaat, ko likt uz pannas) ... katlinju metaala rokturus var njemt ar plikaam rokaam, kaa arii karoti, kas staav katlinjaa, kurskh vaaraas. Tas kas paarliist paari - nepiedeg uz pliits virsmas.
Publicēts: 28.10.10 06:54
 citēt
Dansiga, kārtīgiem večiem pofig kas tur piedeg vai neopiedeg, tāpēc taču ir sievietes, lai satīrītu...;)
Publicēts: 28.10.10 09:49
 citēt
imgfoto, lai paliktu vairaak laika sexam ;-pppp
Publicēts: 28.10.10 10:15
 citēt
Oliss: "beko ir anglīšu širpotrebs, kas ražots ķīnā un komplektēts eiropā, parasti knapi garantijas laiku izvelk ;)"

BEKO ir Turcijas firma, par lēto nēģeru darbaspēku izmanto Krieviju "...в 2005 году началось строительство завода компании «БЕКО» в городе Киржач Владимирской области. Уже через год, в октябре 2006 года состоялось официальное открытие предприятия и запущено производство. В настоящее время в компании «БЕКО» в России работают около 1 300 человек. В 2007 году было произведено 259 000 стиральных машин и около 145 000 холодильников."

www.beko.ru...

P.S. Bļāviens, nu patiešām šitais
"Kļūdiņa...
Tiešām tik daudz cilvēki jācitē?!."
besī ārā. Citēju pāris reizes nedēļā:anger:
Publicēts: 28.10.10 10:16
 citēt
dansiga:imgfoto, lai paliktu vairaak laika sexam ;-pppp

Visnotaļ spēcīgs arguments indukcijas plīts iegādei :D
Publicēts: 28.10.10 10:19
 citēt
Es kaut kā pavilkos uz gāzes virsmu un AEG apakšu elektrisku:):anger:
Publicēts: 28.10.10 10:21
 citēt
konservatiivs esi ;-ppp perkot jaunu lietu, jaskataas uz jaunaakaam tehnologjijaam ;-)
Publicēts: 28.10.10 10:29
 citēt
Par BEKO vai nav vienalga kādas rokas liek kopā, vairāk jau interesē cilvēku pieredze.
Publicēts: 28.10.10 10:52
 citēt
dansiga:Oliss, tu eedienu gatavo ugunskuraa!?!??!

nē man ir gāzes plīts un gāze ir dabas produkts :grimace:
Publicēts: 28.10.10 11:11
 citēt
Oliss, nuuu - mushmires arii ir dabas produkts;-))))))))
Publicēts: 28.10.10 11:15 labots
 citēt
Kad plīts ir ieslēgta, tās tiešā tuvumā veidojas elektromagnētiskais lauks, kurš noteiktos apstākļos var ietekmēt sirds ritma stimulatora darbību.
Publicēts: 28.10.10 11:35
 citēt
nu visbriesmiigaakaa esot mikroviljnju kraasns
Publicēts: 28.10.10 11:44
 citēt
dansiga:nu visbriesmiigaakaa esot mikroviljnju kraasns

nav gan :grimace: bet uz tās indukcijas plīts nevar ražot nitroglicerīnu vot :grimace:
Publicēts: 28.10.10 11:58
 citēt
kukra tad ir taa breismiigaakaa?kaapec nevar? a uz gaazes var? a kam tev tas?;-p
Publicēts: 28.10.10 12:06
 citēt
dansiga:kukra tad ir taa breismiigaakaa?kaapec nevar? a uz gaazes var? a kam tev tas?;-p

kā kam pret naidniekiem :D
viss briesmīgākā jau tev ir......:grimace:
Publicēts: 28.10.10 12:16
 citēt
nu man ir savadaaks viedoklis ;-ppp
Publicēts: 28.10.10 12:24
 citēt
Ko tik te nejautā :D
Publicēts: 28.10.10 12:31
 citēt
armands_z:...ar pieredzi uz ko vajag skatīties, kas obligāti jābūt, lai kaut ko garšīgu varētu pagatavot ..
šai jautājumā tehnika vien neglābs, te vajag arī kādu, kas prot gatavot! :D
Publicēts: 28.10.10 12:34
 citēt
tusne:
armands_z:...ar pieredzi uz ko vajag skatīties, kas obligāti jābūt, lai kaut ko garšīgu varētu pagatavot ..
šai jautājumā tehnika vien neglābs, te vajag arī kādu, kas prot gatavot! :D

un tu proti :amazing:
Publicēts: 28.10.10 12:36
 citēt
Oliss:un tu proti :amazing:
es protu, bet uz mani nav jēgas lūkoties! :bad_smile:
Publicēts: 28.10.10 12:56
 citēt
tusne:
Oliss:un tu proti :amazing:
es protu, bet uz mani nav jēgas lūkoties! :bad_smile:

kur ir taustāmi pierādījumi? :amazing:
Publicēts: 28.10.10 14:06
 citēt
Phe,visgaršīgāk vienalga uz malkas plīts,vienalga-zupa,rauši,pīrāgi,cepetis...:grimace:
Publicēts: 28.10.10 14:58
 citēt
forelljjanka:Phe,visgaršīgāk vienalga uz malkas plīts,vienalga-zupa,rauši,pīrāgi,cepetis...:grimace:
prātīgi vārdi! :)
Publicēts: 28.10.10 15:02
 citēt
foreljjanka, sedi savaa mezha aun cep ugunskuraa piiraagus ..... a MEES PILSEETNIEKi .... mums vaig jaunaas tehnologijijas;-ppp
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):