forum.gif
Fotoaparāta pārbūve.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Fotoaparāta pārbūve.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.10.10 23:55 labots
 citēt
Atvainojos,ja kādam mana ideja šķiet muļķīga,bet man ir jautājums šāds:
Vai ir iespējams tehniski ielikt Canon SX30 IS kādu no Canon spoguļkameru matricām?:face-wink:
Varbūt šeit apgrozās kāds spečuks,kam tāda pārbūve būtu pa spēkam?:super_man:
Sanāktu tīri labs aparātiņš,jo viss pārējais darbojas nevainojami,tikai trokšņu līmenis pie augstiem ISO varētu būt nedaudz mazāks...:face-smile:
Publicēts: 27.10.10 23:56
 citēt
ieliekam zapinaa f1 motoru ?
Publicēts: 27.10.10 23:57 labots
 citēt
kāda mārrutka pēc tas būtu vajadzīgs? tam ziepim taču nav tāda optika kas būtu pimērota tāda izmēra matricai, slēdzis arī savādāks utttttt

AIZMIRSTI

makgaiveri bljin
Publicēts: 27.10.10 23:59
 citēt
andre:ieliekam zapinaa f1 motoru ?

nu ta gan uzreiz nevajadzeja...

www.youtube.com...
Publicēts: 27.10.10 23:59 labots
 citēt
A kāpēc nē?
Tie hibrīdaparāti ar spogulenes iekšām arī kaut ko nozīmē!
Tāpēc arī jautājums tika pacelts-vai tas tehniski ir iespējams???:anger:
Publicēts: 28.10.10 00:09
 citēt
Ja tas arī teorētiski varētu būt iespējams (par ko šaubos), tad tik un tā lētāk būs vienkārši nopirkt spoguļkameru.
Publicēts: 28.10.10 00:11
 citēt
Es domāju, ka tur, kur bateriju liek, tur sensors ielien. Pārējo ar izoleni var prosta pietīt klāt.
Publicēts: 28.10.10 00:43 labots
 citēt
Par ZAZ tas ir skarbi , piemēram reku ZAZ 960 ar 4.2 битурбо от Aуди www.youtube.com... :):) Zapiņš pat ar 1L motoru gadās zverskijs www.youtube.com... :):)
Publicēts: 28.10.10 09:10
 citēt
jocīgi ka youtube skatoties tos pārbūvētos zaz kā līdzīgos klipus met ārā ladygaga? :-)
Publicēts: 28.10.10 09:58
 citēt
Es domāju ka mierīgi var:super_man: TIKAI noteikti vajag nopirkt lodēšanas staciju, jo būs daudz jālodē, mikroskopu jai visu var labāk redzēt, pāris jaunas plāksnes lai dažas shēmas var uzlodēt. UN TADD vajag droši vien arī par procesoru padomāt, jo ziepju trauku procesors nepavilks lielu matricu, ātrāk būs ar roku uzzīmēt. Un tad vajag nopirkt POGU šedevrs, un sarunāt ar datoriķiem lai uzliek programmai update. Pārbūve ar visiem materiāliem tev varētu pavilkt uz 2k Latos un kādus divus mēn dulla darba, bet Tu būsi pirmais:super_man:

tas būs kā padomju gados kad vaikalā bija tikai putekļu sūcēls bet gribējas ledusskapis : )
Publicēts: 28.10.10 11:12
 citēt
A kameras procesors?
Publicēts: 28.10.10 12:08
 citēt
andza6:Atvainojos,ja kādam mana ideja šķiet muļķīga,bet man ir jautājums šāds:
Vai ir iespējams tehniski ielikt Canon SX30 IS kādu no Canon spoguļkameru matricām?:face-wink:
Varbūt šeit apgrozās kāds spečuks,kam tāda pārbūve būtu pa spēkam?:super_man:
Sanāktu tīri labs aparātiņš,jo viss pārējais darbojas nevainojami,tikai trokšņu līmenis pie augstiem ISO varētu būt nedaudz mazāks...:face-smile:

Un objektīvu arī būs jāieliek, kurš spēj tik lielu laukumu apgaismot! Par 500 Ls es to varu izdarīt (nomainīšu arī korpusu, pie reizes!) ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):