varbut sakuma pateiksi, vai gribi skruvejamos vai kvadratiskos filtrus? ja skruvejamos, tad kads objektiva vitnes diametrs? ja kvardatiskos, tad kada sistema? Cik tam priekam esi gatavs teret?
tos divus keywordus ko es augstak ieliku vari drsohi mest ieksha internetveikalu un ebay mekletajos, pierakstit uz lapinjas un iet uz veikalu jautaat.
Variants jau neslikt,bet man nekad neizdodas tajas adreses ka ebay untt ar savu karti maksāt..tapec tadas lapas nemaz neskatos jo zinu ka nevaresu pasutit..
Attheafternoon:Variants jau neslikt,bet man nekad neizdodas tajas adreses ka ebay untt ar savu karti maksāt..tapec tadas lapas nemaz neskatos jo zinu ka nevaresu pasutit..
pēdējos linkus paskaties gan, tad Tu zināsi ko tev vajag...., es savu Cokin komplektu nopirku Rīgā, neko nepasūtot
SIA "Flēra" ir oficiālais Hensel izplatītājs Latvijā. Iespējams iegādāties Hensel produkciju arī uz pasūtijumu. Lūgums sazināties ar tirdzniecības menedžeri. Tālr. 67276050 begin_of_the_skype_highlighting 67276050 end_of_the_skype_highlighting www.1188.lv...
negatIvs:SIA "Flēra" ir oficiālais Hensel izplatītājs Latvijā. Iespējams iegādāties Hensel produkciju arī uz pasūtijumu. Lūgums sazināties ar tirdzniecības menedžeri. Tālr. 67276050 begin_of_the_skype_highlighting 67276050 end_of_the_skype_highlighting [url=http://www.1188.lv/katalogs/flera-sia-foto-veikals/fotopreces-un-aparatura/513087/
A[/url] pričom šneidera B+W filtri un hensel?! vai tad šneiders pieder henselam vai arī hensel kaut kādus filtrus ražo? To, ka flēra oficiālais hensela zibspuldžu pārstāvis Latvijā, to gan laikam nenoliegšu
Bet nu topika aizsācējam - flēra tiešām ir B+W filtru oficiālais tirgotājs Latvijā. Pats tur pirku, un vēl atlaides uz vietas iedeva. Un 25 sekundēm toč vajadzēs KasTeIr ieteikto filtru, jo ar trīs soļu ND8, iso 100 un f16 dienā pat 3 sekundes neizvilksi
haralds:LP un CP var kombinēt un grozot gandrīz "тёмная ночь" dabūt.
tīri teorētisks jautājums - vai ar diviem CPL-iem arī nevar nakti dabūt? neesmu neko tamlīdzīgu mēģinājis, bet vai tīri teorētiski nevajadzētu sanākt, jeb kaut ko nesaprotu?
haralds:LP un CP var kombinēt un grozot gandrīz "тёмная ночь" dabūt.
tīri teorētisks jautājums - vai ar diviem CPL-iem arī nevar nakti dabūt? neesmu neko tamlīdzīgu mēģinājis, bet vai tīri teorētiski nevajadzētu sanākt, jeb kaut ko nesaprotu?
domā te ir daudzi kuriem ir divi cpl filtri? ja kas varu notirgot pa puscenu Cokin filtru turētāju un filtrus P120(gradual neutral grey G1)un P121F(ND8)