Jelgavā čupa labu fotogrāfu arī foto studentu , pajautā šitam www.fotoblog.lv... onkulim viņš tev gan kādu Jelgavnieku ne glūži muļķi ieteiks arī pa tavu cenu.
Lunis:Jelgavā čupa labu fotogrāfu arī foto studentu , pajautā šitam www.fotoblog.lv... onkulim viņš tev gan kādu Jelgavnieku ne glūži muļķi ieteiks arī pa tavu cenu.
kāpēc Tev šķiet, ka Jelgavā situācija atšķiras no Ogres vai citas kādas vietas un te ir fotogrāfi kas nav gluži muļķi?
Lunis:Jelgavā čupa labu fotogrāfu arī foto studentu , pajautā šitam www.fotoblog.lv... onkulim viņš tev gan kādu Jelgavnieku ne glūži muļķi ieteiks arī pa tavu cenu.
kāpēc Tev šķiet, ka Jelgavā situācija atšķiras no Ogres vai citas kādas vietas un te ir fotogrāfi kas nav gluži muļķi?
Es sāku domāt vai man šo nevajadzētu uztvert personīgi..
Nu beidz , no tava pērēkļa tur daži labi pat ļoti jauki gudrenieki nāca laukā vismaz pēc kursa darbiem spriežot
Es sāku domāt vai man šo nevajadzētu uztvert personīgi..
Billit ši tēma nav nedz tev nedz Santim , šitais ir kādiem skilnieciņiem teicamnieciņiem kam tāds ciparīņš ar ir nauda bet zinības ar nav gluži "Janbo dambo" tukšpauri