forum.gif
fotosesija Jelgavā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / fotosesija Jelgavā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.10.10 18:09 labots
 citēt
Heii , vai kāds nevar ieteikt kādu fotogrāfu Jelgavā,kas taisa apstrādātas bildes līdz 10/15 ls?
Publicēts: 29.10.10 18:22
 citēt
10/15 par vienu bildi?
Publicēts: 29.10.10 18:30
 citēt
kas ir apstradatas bildes? resize/sharpen?
Publicēts: 29.10.10 18:39 labots
 citēt
10x15cm, ne Ls .......
Publicēts: 29.10.10 20:27
 citēt
tā arī nesapratu, fotosesiju, vai bildes?
Publicēts: 29.10.10 21:21 labots
 citēt
Jelgavā čupa labu fotogrāfu arī foto studentu , pajautā šitam www.fotoblog.lv... onkulim viņš tev gan kādu Jelgavnieku ne glūži muļķi ieteiks arī pa tavu cenu.
Publicēts: 29.10.10 23:09 labots
 citēt
whatsupcutie:Heii , vai kāds nevar ieteikt kādu fotogrāfu Jelgavā,kas taisa apstrādātas bildes līdz 10/15 ls?

Esi nepilngadīga?
Publicēts: 30.10.10 00:51
 citēt
bilzukaste.lv bet diezvai tur kkas pa 15ls notiks
Publicēts: 30.10.10 11:22
 citēt
Lunis:Jelgavā čupa labu fotogrāfu arī foto studentu , pajautā šitam www.fotoblog.lv... onkulim viņš tev gan kādu Jelgavnieku ne glūži muļķi ieteiks arī pa tavu cenu.

kāpēc Tev šķiet, ka Jelgavā situācija atšķiras no Ogres vai citas kādas vietas un te ir fotogrāfi kas nav gluži muļķi?
Publicēts: 30.10.10 14:39
 citēt
Maris:
Lunis:Jelgavā čupa labu fotogrāfu arī foto studentu , pajautā šitam www.fotoblog.lv... onkulim viņš tev gan kādu Jelgavnieku ne glūži muļķi ieteiks arī pa tavu cenu.

kāpēc Tev šķiet, ka Jelgavā situācija atšķiras no Ogres vai citas kādas vietas un te ir fotogrāfi kas nav gluži muļķi?

Es sāku domāt vai man šo nevajadzētu uztvert personīgi..
Publicēts: 30.10.10 14:56
 citēt
Maris:

Nu beidz , no tava pērēkļa tur daži labi pat ļoti jauki gudrenieki nāca laukā vismaz pēc kursa darbiem spriežot:)
Publicēts: 30.10.10 14:57
 citēt
zo:bilzukaste.lv bet diezvai tur kkas pa 15ls notiks

Vai tad tante neskaidri izteicās , es domāju ka Kaste šai tēmā pilnīgi nav aktuāla.
Publicēts: 30.10.10 15:00
 citēt
Billy:
Maris:

Es sāku domāt vai man šo nevajadzētu uztvert personīgi..

Billit ši tēma nav nedz tev nedz Santim , šitais ir kādiem skilnieciņiem teicamnieciņiem kam tāds ciparīņš ar ir nauda bet zinības ar nav gluži "Janbo dambo" tukšpauri :):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):