forum.gif
Foto montazha
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Foto montazha
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.10.10 01:11
 citēt
kaa var uztaisiit shadu bildi?

www.xoriant.com...
ar CS2
Publicēts: 31.10.10 01:16
 citēt
Te tīņiem katrs otrais BMX reports ir šitāds . Pameklē Reportāžās sporta tēmā un uzprasi tam kam labāk sanācis:)
Publicēts: 31.10.10 01:26
 citēt
statīvs, dajebkura kamera ar 5+ kadri sek., dajebkurš grafiskais redaktors kas atbalsta slāņus.
Publicēts: 31.10.10 01:28
 citēt
ir kadri jau gatavi nezinu kaa samonteet ieksh cs2 :face-sad:
kur var netaa atrast kaadu Tutorial?
Publicēts: 31.10.10 01:32
 citēt
saliec citu citam virsū un izdzēs caurumus
Publicēts: 31.10.10 01:43
 citēt
sorry bet kaa to dara :face-grin:
Publicēts: 31.10.10 03:04
 citēt
tu reāli domā, ka ir iespējams iemācīt Photoshop caur forumu? Sāc no sākuma:
www.google.lv...=
Publicēts: 31.10.10 03:48
 citēt
Eliks:tu reāli domā, ka ir iespējams iemācīt Photoshop caur forumu? Sāc no sākuma:
http://www.google.lv/search?source=ig&hl=lv&rlz=&=&q=photoshop+for+dummies&aq=f&aqi=g4&aql=&oq=&gs_rfai=

For Dummies, kur vairs precīzāk :haha:
Publicēts: 31.10.10 07:34
 citēt
Iemet katru atsevišķo bildi kā slāni, iezīmē visus slāņus (turi Ctrl un klikšķini uz vajadzīgajiem slāņiem), tad ej uz Edit – Auto Align Layers, kas pēc kāda laiciņa (laiks var mainīties atkarībā no slāņu skaita, bildes izmēra, datora jaudas un laika apstākļiem) sabīdīs slāņus, lai galvenie statiskie objekti sakristu. Kad slāņi sabīdīti, dzēs tikai lieko ārā.
Publicēts: 31.10.10 07:36 labots
 citēt
kasnukas:Iemet katru atsevišķo bildi kā slāni, iezīmē visus slāņus (turi Ctrl un klikšķini uz vajadzīgajiem slāņiem), tad ej uz Edit – Auto Align Layers, kas pēc kāda laiciņa (laiks var mainīties atkarībā no slāņu skaita, bildes izmēra, datora jaudas un laika apstākļiem) sabīdīs slāņus, lai galvenie statiskie objekti sakristu. Kad slāņi sabīdīti, dzēs tikai lieko ārā.

P.s. Pamanīju, ka prasi par CS2, bet nav ne mazākās nojausmas, vai uz CS2 tas strādā.
P.p.s. Ja strādāji ar statīvu, tad pat Auto Align Layers nav nepieciešams, vari brutāli dzēst tikai slāņiem nepieciešamās vietas.
Publicēts: 31.10.10 08:50
 citēt
Ja nav problēmu ar RU, tad manuprāt sakarīga vieta, kur pasmelties zināšanas par CS:

www.photoshop-master.ru
Publicēts: 31.10.10 09:28
 citēt
šādus kadrus arī bez statīva esmu fočējis, jo uzlikto slāni var piekoriģēt :face-wink:
Publicēts: 31.10.10 10:31
 citēt
Es saprotu, ka šis ir topiks, kurā visi cenšas paspīdēt ar asprātību un savu super mega karalisko varēšanu, bet kādu linku www.youtube.com... jau puikam varējāt iedot, jo, iespējams, ka viņš nesaprot, ko tieši viņam gūgles meklētājā ierakstīt!
Publicēts: 31.10.10 11:14
 citēt
a kas ir slaanji?;-pppp
Publicēts: 31.10.10 11:26
 citēt
dansiga:a kas ir slaanji?;-pppp
maize, sviests, desa, salātu lapa. Caurumus desā izdzēš. Jāmāk taču google izmanott. Ieraksti - sviestmaize:face-glasses:
Publicēts: 31.10.10 11:46
 citēt
a kaa to desu dabuut photoshopaa!!!?!??!?!
Publicēts: 31.10.10 12:07
 citēt
dansiga:a kaa to desu dabuut photoshopaa!!!?!??!?!

Tiešām!
Arī Karlsonam bija tieši tāds jautājums: Kā to Mājāzi dabūja televīzōrā iekšā.
Publicēts: 31.10.10 12:52
 citēt
vinieks:šādus kadrus arī bez statīva esmu fočējis, jo uzlikto slāni var piekoriģēt :face-wink:
Ar statīvu tomēr vieglāk, nav jāsabīda slāņi. :)
Publicēts: 31.10.10 13:22 labots
 citēt
smartins:
vinieks:šādus kadrus arī bez statīva esmu fočējis, jo uzlikto slāni var piekoriģēt :face-wink:
Ar statīvu tomēr vieglāk, nav jāsabīda slāņi. :)

Drusku no dzīves būsi atpalicis. :-) Jau kopš CS3 ir Edit - Auto-Align Layers...
Ja tev ir interesanti (par ko gan šaubos), varu iedot linku uz resursu skaidrā latviešu valodā. :-)
Publicēts: 31.10.10 13:26
 citēt
fottto:Drusku no dzīves būsi atpalicis. :-) Jau kopš CS3 ir Edit - Auto-Align Layers...
Ja tev ir interesanti (par ko gan šaubos), varu iedot linku uz resursu skaidrā latviešu valodā. :-)
a man linku iedosi (uz to skaidro latviešu valodu)? :face-grin:
Publicēts: 31.10.10 13:29 labots
 citēt
dansiga:a kaa to desu dabuut photoshopaa!!!?!??!?!
Desa jādabon vēderā! Fotoshopā_ ar scanera palīdzību. :face-glasses:
Publicēts: 31.10.10 13:35
 citēt
tusne: a man linku iedosi (uz to skaidro latviešu valodu)?

Arī problēmas ar amerikāniešu valodu? To kamā helps ir rakstīts?

P.S.
fotoapstrade.wordpress.com...
Par to, ka nosaukumos figurē "Blend" baidīties nevajag, jo tas "Blend" vienmēr sākas ar "Align".
Publicēts: 31.10.10 14:10
 citēt
fottto:
smartins:r statīvu tomēr vieglāk, nav jāsabīda slāņi. :)

Drusku no dzīves būsi atpalicis. :-) Jau kopš CS3 ir Edit - Auto-Align Layers...
Te cilvēks runāja par CS2 ;)
Publicēts: 31.10.10 14:21
 citēt
smartins:Te cilvēks runāja par CS2 ;)

Nu tad tu neesi vienīgais, kurš no dzīves ir atpalicis. :-)
Vispār Adobei neveicas ar pāra skaitļiem - attiecīgās versijas ir stipri neveiksmīgas un nākas ļoti ātri izlaist jaunu versiju. Tā tas bija ar CS2, kurš bija baismīga bremze un resursu rijējs, tāpat tas bīja ar CS4, kura vietā nācās steidzami izlaist CS5.

Topika autoram var ieteikt downgrade'oties uz CS. Tas būs ātrāks un ērtāks darbā.
Publicēts: 31.10.10 17:45
 citēt
fottto:Arī problēmas ar amerikāniešu valodu? ?
eh.. ir gan problēmas ar to valodu..:shame:
paldies par linku.. :face-smile:
Publicēts: 31.10.10 20:13
 citēt
135L:Es saprotu, ka šis ir topiks, kurā visi cenšas paspīdēt ar asprātību un savu super mega karalisko varēšanu, bet kādu linku www.youtube.com... jau puikam varējāt iedot, jo, iespējams, ka viņš nesaprot, ko tieši viņam gūgles meklētājā ierakstīt!

Nu bet nav taču mazs bērns!Youtube pilns ar fotoapstraades efektiem, ja ne tieshi tajaa veidaa, tad tacu jasaprot, ka panjeemienus var izmantot savam noluukam.
Publicēts: 31.10.10 20:20
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):