Palīdziet! Man jaizvēlas starp divām spogulenēm.. Canon eos 450D OR canon eos 500D ! takā esmu iesācēja un daudz nesaprotu pagaidam, tad varbūt izsaktiet savus viedokļus par šīm kamerām!
vēl domāju par Nicon D5000 BET taka Lv nav nicon serviss tad bail ņemt!
Tā, kā esi iesācēja iesaku paņemt nikon d5000. Iepatiksies daudzās kamērā iebūvētās funkcijas, grozāmais ekrāns, kā arī filmēšanas iespējas. Mazāk klibos baltā balans, kā tas ir Canon 450 un 500 sērijai. Mazāk plīsīs. Bez tam ja iegādājies kameru pie Nikonistiem bezmaksas apmācība 2h garumā un tas iesācējam ir pats svarīgākais. Nākošais jautājums būs par objektīvu iegādi.
Tucha:Tā, kā esi iesācēja iesaku paņemt nikon d5000. Iepatiksies daudzās kamērā iebūvētās funkcijas, grozāmais ekrāns, kā arī filmēšanas iespējas. Mazāk klibos baltā balans, kā tas ir Canon 450 un 500 sērijai. Mazāk plīsīs. Bez tam ja iegādājies kameru pie Nikonistiem bezmaksas apmācība 2h garumā un tas iesācējam ir pats svarīgākais. Nākošais jautājums būs par objektīvu iegādi.
Paldies, šis noderēja! Un cenā neatskiras no 450 un 500 serijas! vēl padomāšu par niconu! www.amazon.co.uk...
Tucha:Tā, kā esi iesācēja iesaku paņemt nikon d5000. Iepatiksies daudzās kamērā iebūvētās funkcijas, grozāmais ekrāns, kā arī filmēšanas iespējas. Mazāk klibos baltā balans, kā tas ir Canon 450 un 500 sērijai. Mazāk plīsīs. Bez tam ja iegādājies kameru pie Nikonistiem bezmaksas apmācība 2h garumā un tas iesācējam ir pats svarīgākais. Nākošais jautājums būs par objektīvu iegādi.
Paldies, šis noderēja! Un cenā neatskiras no 450 un 500 serijas! vēl padomāšu par niconu! http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0025KV8Y0/ref=s9_simh_gw_p23_d0_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0NS8XT1MXZE7HK96Z4N0&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128533&pf_rd_i=468294
Duudis:
Paldies, šis noderēja! Un cenā neatskiras no 450 un 500 serijas! vēl padomāšu par niconu! http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0025KV8Y0/ref=s9_simh_gw_p23_d0_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0NS8XT1MXZE7HK96Z4N0&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128533&pf_rd_i=468294
Tucha:Mazliet pakrāj un paņem šo [url=http://www.amazon.co.uk/Nikon-D90-Digital-18-105-VR/dp/B001EO6WAI/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1288783602&sr=1-1
tikpat[/url] labi es varetu mazliet piekrat lidz labākajai canon spogulenei! pagaidam es domāju man pietiks ar canon 450 vai NIKON D5000 ka ir NIKON D5000 ar objektiviem? liela izvēle jeb nekāda?
nevaru neko izdomāt, pēc būtības lidz vakaram ir jaizdomā ko gribu! galva kūp.. cik cilvēku tik viedokļu,salasijos pa visu internetu visadas atsauksmes, tagad galva viss sajucis!
Duudis:nevaru neko izdomāt, pēc būtības lidz vakaram ir jaizdomā ko gribu! galva kūp.. cik cilvēku tik viedokļu,salasijos pa visu internetu visadas atsauksmes, tagad galva viss sajucis!
Duudis:Palīdziet! Man jaizvēlas starp divām spogulenēm.. Canon eos 450D OR canon eos 500D ! takā esmu iesācēja un daudz nesaprotu pagaidam, tad varbūt izsaktiet savus viedokļus par šīm kamerām!
visi aukstāk minētie ir **** labāk ņem sony ar Leica optiku
Duudis:Palīdziet! Man jaizvēlas starp divām spogulenēm.. Canon eos 450D OR canon eos 500D ! takā esmu iesācēja un daudz nesaprotu pagaidam, tad varbūt izsaktiet savus viedokļus par šīm kamerām!
visi aukstāk minētie ir **** labāk ņem sony ar Leica optiku
ar ko sony labaks par Nikon un Canon'? un kurs sony modelis tev liekas labs?
versatile:Duudii - jebkura no tām kameram būtiski pārsniegs tavas spējas. ņem lētāko un nopērc labāku optiku.
tieši tā, jebkura no tām kamerām būs laba iesācējam! vēl jau jaiemācās labi bildēt nav kur skriet ar dārgām mantām! lai noķertu labu bildi jabūt labai optikai!
versatile:Duudii - jebkura no tām kameram būtiski pārsniegs tavas spējas. ņem lētāko un nopērc labāku optiku.
tieši tā, jebkura no tām kamerām būs laba iesācējam! vēl jau jaiemācās labi bildēt nav kur skriet ar dārgām mantām! lai noķertu labu bildi jabūt labai optikai!
un labai acij vēl būtisks faktors - kā guļrokās, kā jūties ar to kameru... paņem tās, ko gribi pirkt rokās, paturi,pažonglē, utt. kura no tām tev visdabīgāk guļ rokās, lai vēlāk būtu patīkami to turēt rokās
Duudis:
un labai acij vēl būtisks faktors - kā guļrokās, kā jūties ar to kameru... paņem tās, ko gribi pirkt rokās, paturi,pažonglē, utt. kura no tām tev visdabīgāk guļ rokās, lai vēlāk būtu patīkami to turēt rokās
jā tas kā rokā guļ arī ir svarīgi.. esmu paturējusi rokā 450D nu prieks mani nekada vaina.. neerta katra zinja nav.
Duudis:lai noķertu labu bildi jabūt labai optikai!
nu te var sadalīt viedokli... melnu kaķi tušā istabā nenoķersi ne ar kādu optiku, ja rocībā būs kaut kāda veca soņka vai pentaxis (starp citu, jaunie nav daudz labāki šajā ziņā). a wot, ja Tev būs kwakona 5DmkII vai nedod dies niCona D3 vai D700, pofig, uzgriezīsi ISO līdz 12000, bilde sanāks arī ar tumšu kitu, pie kam skatāma, ja vēl izdodies kaut ko iekadrēt...
tieši otrādi, kad iemācies bildēt, un zini, kādu specifiku vajag tieši Tev un tieši kādos apstākļos, kas jādara, kāpēc utt utjp, tad var atzīt, ka galvenais ir labi stikli un to pakaļu jau pohuj kādu piekabināt klāt (tomēr ar apziņu, ak melnu kaķi tumšā izstabā visdrīzāk nenāksies bildēt).
Duudis:lai noķertu labu bildi jabūt labai optikai!
nu te var sadalīt viedokli... melnu kaķi tušā istabā nenoķersi ne ar kādu optiku, ja rocībā būs kaut kāda veca soņka vai pentaxis (starp citu, jaunie nav daudz labāki šajā ziņā). a wot, ja Tev būs kwakona 5DmkII vai nedod dies niCona D3 vai D700, pofig, uzgriezīsi ISO līdz 12000, bilde sanāks arī ar tumšu kitu, pie kam skatāma, ja vēl izdodies kaut ko iekadrēt...
tieši otrādi, kad iemācies bildēt, un zini, kādu specifiku vajag tieši Tev un tieši kādos apstākļos, kas jādara, kāpēc utt utjp, tad var atzīt, ka galvenais ir labi stikli un to pakaļu jau pohuj kādu piekabināt klāt (tomēr ar apziņu, ak melnu kaķi tumšā izstabā visdrīzāk nenāksies bildēt).
Nu protams melnu kaķi tumšā istabā būs grūti nobildēt.. tāpēc jau es gribu iemācīties fočēt lai pēctam zinātu kādu optiku vai kameru gribu..