forum.gif
Fotošop sovetskij.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Fotošop sovetskij.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.11.10 14:49
 citēt
www.youtube.com...
HiEnd tehnika.
Publicēts: 03.11.10 15:00
 citēt
spēks. man gan vairāk patika tas optiskais printeris...
Publicēts: 03.11.10 15:06
 citēt
Jā, tik nez kā šams drukā?
Publicēts: 03.11.10 15:27
 citēt
shauttra:Jā, tik nez kā šams drukā?

domaaju ka vnk ar attieciga stipruma gaismas impulsu un pec tam kjiimija... shamie tak teica, uz fotopapiira, i gaisminja spidinajas...
Publicēts: 03.11.10 15:45
 citēt
forši, ka sākumā pievelkto pixeļi ir varbūt kopā 200, katrs zirņa lieluma kvadrāts, bet AFTER pozīcījā perfektas bildes ar teicamu detalizāciju... mjā... ticamības momentiņš ir tālās zilās, uz neatgriešanos. žēl. :face-crying:
Publicēts: 03.11.10 15:49 labots
 citēt
Domāju, ka vienkārši dažādas kvalitātes skani. Jau tur, kur labo tās bildes, kvalitāte ir labāka.
Publicēts: 03.11.10 16:13
 citēt
alvils:forši, ka sākumā pievelkto pixeļi ir varbūt kopā 200, katrs zirņa lieluma kvadrāts, bet AFTER pozīcījā perfektas bildes ar teicamu detalizāciju... mjā... ticamības momentiņš ir tālās zilās, uz neatgriešanos. žēl. :face-crying:

Jaunietis ,acīm redzot,neko nav dzirdējis par fototelegrāfu un avīzi Правда arī laikam nekad nav redzējis.Laikam jāpaskaidro,ka Правда tika likta kopā Maskavā un pa fototelegrāfam līdzīgu iekārtu tika sūtīta uz plašās Padomju Dzimtenes reģioniem,kur no iekārtas nāca laukā uz tehniskās filmas eksponēta avīzes loksne.Viss bija un viss strādāja, tiem laikiem visnotaļ pieņememā kvalitātē.Poligrāfijā bija iekārtas,kas ne tikai uz filmas vai papīra eksponēja elektronisku signālu,bet arī bleķī gravēja to bildīti.
Publicēts: 03.11.10 16:19
 citēt
alvils:forši, ka sākumā pievelkto pixeļi ir varbūt kopā 200, katrs zirņa lieluma kvadrāts, bet AFTER pozīcījā perfektas bildes ar teicamu detalizāciju... mjā... ticamības momentiņš ir tālās zilās, uz neatgriešanos. žēl. :face-crying:

zinot, ka tiem datoriem atmiņas apjoms bija nepilns megabaits labākajā gadījumā, par grafiskajiem termināliem nemaz nerunājot, nav brīnums, ka tie rādīja šādus klučus. Uz lentas un diskiem gan jau ka bija pilna skanētā bilde kādos pāris simtos dpi ieskanēta
Publicēts: 04.11.10 07:31
 citēt
Principā nekas jau nav mainījies...:) Tagad tak arī digitālās fočenes laboratorijā tā drukā :)

Un čalis, kas drukā visu laiku čortojās - ha@, tie mudaki man nes failus ar 300dpi, ja līdz A3 pietiek ar 190?
Publicēts: 04.11.10 08:11
 citēt
imgfoto:Principā nekas jau nav mainījies...:) Tagad tak arī digitālās fočenes laboratorijā tā drukā :)

Un čalis, kas drukā visu laiku čortojās - ha@, tie mudaki man nes failus ar 300dpi, ja līdz A3 pietiek ar 190?
dpi ir naudas vienība:haha:
Publicēts: 04.11.10 11:17
 citēt
Šeit galvenā vērība jāpiegriež izvēlēto bilžu ideoloģiskajām vērtībām,es pat teiktu,audzinošajam spēkam.Prodrazvjorstka-vo bļin kā uzrakstīju!:face-glasses:Tā ir vesela epoha vēsturē!Luni,kur esi?Davai parunās par pilsoņkaru,stahanoviešiem un sarkano laukumu!:face-wink:
Publicēts: 04.11.10 11:23
 citēt
imgfoto:

Pietiek kam? Kārli, Tu zini, ko šī vienība ar nosaukumu dpi vispār nozīmē? :) Papildjautājums - cik sarežģīgi čalim, kas drukā ir pārveidot attēlu dpi no 300 uz 190 vai otrādi un cik lielā mērā tas ietekmē attēla kvalitāti!
Publicēts: 04.11.10 11:24
 citēt
jā,jā,neaizmirstiet vēl arī baltos pieminēt un tos maitas,kas kirovu nomušīja :super_man:
Publicēts: 04.11.10 15:13
 citēt
alvils:
imgfoto:

Pietiek kam? Kārli, Tu zini, ko šī vienība ar nosaukumu dpi vispār nozīmē? :) Papildjautājums - cik sarežģīgi čalim, kas drukā ir pārveidot attēlu dpi no 300 uz 190 vai otrādi un cik lielā mērā tas ietekmē attēla kvalitāti!

Alvil, nu kur nu man zināt:)
Tā saka cilvēks , kas ar to lietu nodarbojas, šķiet, no kāda 90. gada(slapjajā procesā taisa bildes), ja nezini kā tas ir varu pastāstit;)
Publicēts: 04.11.10 16:57
 citēt
Lūk arī problēmas risinājums: habrahabr.ru...

Izrādās krievi šo no frančiem nopirka un iztulkoja interfeisu.
Publicēts: 04.11.10 17:17
 citēt
tas ka ne psrs izražojums izbrīnu neizraisa, bet tas ka "pirka" tas gan iesit pakrūtē:D Parasti tak visu fenderēja
Publicēts: 04.11.10 19:43
 citēt
imgfoto:tas ka ne psrs izražojums izbrīnu neizraisa, bet tas ka "pirka" tas gan iesit pakrūtē:D Parasti tak visu fenderēja

daudz ko pirka, jo ne visu varēja nozagt. tādu massu produkciju, kā operētājsistēmas vai datoru shēmas varēja viegli nospert, bet ar specifiskiem softiem ar labu kopēšanas aizsardzību bija pagrūti. Tie kas, dzīvo uz PC visu mūžu pat nestādās priekšā kāda kopiju aizsardzība specifiskam softam bija uz UNIX un mini datoriem (dators, kas satilpa vienā lielā skapī). Bet ja tas softs strādāja uz System 360/370 vai kā līdzīga (slinkums skatīties) tad gan jau ka bija vēl bēdīgāk.
Publicēts: 08.11.10 18:52
 citēt
<s>aļāks</s>
Publicēts: 08.11.10 20:30 labots
 citēt
Jā var just ka tas Trubas autors ir "Jaunās paaudzes loxs" ar CCCP tur nekāda sakara tā ir PASAKAINI dārga teim laikiem KAPITĀLISTU iekārtas , trumuļa skeneri utt:):) Cena bija simtos štuku precizi neatceros bet mežonīgi dārgs. Man mājās ir viens 80 gadu beigu ROKAS skeneris , var AR taka špakteli vilkt pāri tekstiem un grāmatām un skenējās viss iekšā:):) Padomju laikos bija "Rokas" fotošops , tādi meistari retušētāji ka man ir gadijies žoklim atkrist un ilgi ciet nevērties. Pāris gadus šancēju kopā ar vienu pirmspensijas onkuli Viktoru šis bij dzīvokli samainijis no Krievijas poligrafijas galvaspilsētas Čehovas piemaskavā pret RĪGU kā jau "Pribaltjiku" . Onka bija profesionāls retušētājs ar milzīgu pieredzi , reiz man iedeva bildīti parfočēt kautkādu tur ģimensbildi no kuras bija jāizvāc laukā varāki cilvēki , fons bij visa sarežgīti kautkāda daba lielas. Parfočēju uz 13x18 negatīva un onkuls man pārējo pa 3 rubļiem UZTASĪJA , šis nāk un NES gatavo tāda negatīvu tur viss taka IR šis saka KURUS nevaizdēja es tāds sabēdājies rādu ŠITOS viņš tā "PAPŪTA" UN liekie izgaisa bez pēdām:):)
Publicēts: 08.11.10 23:02
 citēt
vispaar jau tie "trumulji" skeneri bija arii muusu pashu prees namaa ....
Publicēts: 08.11.10 23:16
 citēt
dansiga:vispaar jau tie "trumulji" skeneri bija arii muusu pashu prees namaa ....

Jā pirmkārt bija Preses namā un vēl šur tur jau vēlāk :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):