forum.gif
Autortiesības...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Autortiesības...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.11.10 01:50
 citēt
Hadsons:Tiešām esmu izpētījis, šāda fotogrāfa nav. Lai gan jāatzīst studija bija ok, fonu ruļļi, aizkari, gaismas, viss bij līmenī..

Pazistu kadu baru ar cilvekiem kam MAJAS ir krutaka studija ka Krutakiem Latvijas profiem un bilde vinji ar tadu tehniku ka Rietumos var atlauties tikai Krutakiem profi , Bilde savus sunjus kakjus miljakas un draugus piekam visai viduveja limeni VAIRUMS ir gan tadi kas kabina daudziem pieredzejusjiem profiem BET VAIRUMS bilde pilnigi "Gimensbilzju" limeni :):) Taka dzelzji nav nekads raditajs Fotografu izvelas TIKAI pec Bildem vai Ieteikuma NEKA CITADI varianti musdienas diemzel nestarada.
Publicēts: 06.11.10 03:09 labots
 citēt
Kāpēc, piemēram izlasot šādu forumu var secināt, kas ir kas. Piemēram Tu, šajā virtuālajā vidē izskaties kā neapmaksājams profs no Francijas. Ir ok, gan jau ir kādi klienti, kuri tieši to vēlas.
Publicēts: 06.11.10 08:34 labots
 citēt
Tad piekāvi to Jansonu vai nē, tā arī nesapratu?:)

Vispār jau ir cilvēki, kuri ķer kaifu no dažādiem uzmetieniem, kā šajā gadījumā god. fotogrāfs...tiesiski juridiskā plāksnē ar tādiem bezjēdzīgi plūkties, sakaus ar pieredzi:) Un kā jau te daudzi teica - nav līgumu, nav parakstu...drūmi, tāpēc vienīgais kas var nest apgaismību šādu cilvēku prātā ir sitiens ar pieri pa virsdeguni, protams, bez lieciniekiem un līgumiem...;)
Publicēts: 06.11.10 15:59
 citēt
Hadsons:Kāpēc, piemēram izlasot šādu forumu var secināt, kas ir kas. Piemēram Tu, šajā virtuālajā vidē izskaties kā neapmaksājams profs no Francijas. Ir ok, gan jau ir kādi klienti, kuri tieši to vēlas.

Patiesiba nav talu no istenibas , LV jau sen esmu pametis , Francija gluzji nav vairs tas bija sakuma bet daleji franciski runajosja kaiminzeme gan:):) Par samaksam runajot mums ar partneriem loti specifiski Klienti kurs katrs netiek klat del dazadam specifiskam prasibam , lidz ar to cenas savadakas. Es labu laiku esmu tikai konsultans un "Labuma guvejs" pats ar tiesjiem darbiem sen nenemos . Tas par "Biznesu" , tacju ir Hoobija dalja kurai taga ir gana laika , tiesa iejudzies esmu tik daudz sados projektos ka gandriz par "Darbu" kluvusji , man patik un daru tikai to kas patik. Redz cilveki par savu dzives merkji nodefine KLUT BAGATAM un neko nedarit , tas no ta ka vinien nav ne jausmas ko nozime "But bagatam" man sji iespaja bija jo man radinieki samera veiksmigi Turisma gan Reklamas gan Apdrosjinasjanas bizneso , ka tuvam radiniekam man savulaik siki smalki izradi izsstastija KO NOZIME liela meroga bizness ar simtiem limonu apogrozijumu , Darbs 16h diena bez brivdienam , 2 nedelju atvalinajumu divreiz gada. Tas bija neatkaribas sakuma kad te bija neierobezotas iespejas nem tik visu pa sviestmaizi . Familija liela ar saviem divainjiem , reiz celojot pa Holandi tante neuzmanigi izplapajas ka ISTENIBA gimene nav 3 bet 4 bralji tikai viens ir "Melna avs" neviens vinju nav gadiem redzejis , bet reku dzivojot , rada uz vienam no daudzajam kanalu dzirnavam , UN MAN tak sagribejas apmeklet "Neriktigo radinieku" tas ko ieraudziju MANI PARLIECINAJA , kops ta laika vienaigais mana biznesa merkjis bijis DARIT TA lai NEKAS NEBUTU JADARA darit tikai to ko grib un kad grib , to jau sen esmu panecis jutos izcili labi. Daru tikai to ko gribu , taisu tikai tadus darbus kadus gribu , kadi man patik. KAZAS nebildeju , esmu tas simtiem izbildejies GARLAIKO / RIEBJAS , nebildeju , klientiem stradaju tik tadiem kuri piedava ko MAN INTERESANTU , man tas nav biznesa jautajums bet gan HOBIJS uztasit to kas man patik ta ka man patik. Tiesji tapec man nav jacakare klienti ar "Solijumiem" ka neradisju bet PARADU jo ja man kas iepatikas es varu TO PASJU uztasit kada nekomerciala projekts SEV un viss matereals pieders TIKAI MAN. Ja man vajadzes Kazu bildes isstadei , es pasutisju modeljus un satasisju TIESJI TADAS kadas man gribesies nevis "Nemsu no kautkadiem pasutijumiem" ja man vajag skukjus sabildet es izvelos no tiem kurus man patik bildet un kuriem patik pie manis bildeties:) Man nav nepieciesjami Latvijas knauzerigie klienti "Lai izdzivotu" ja man iepatikas vinju piedavajusm es varu tasit to par tadu ciparu KAU vinji grib maksat , ja man NECEPI vinju priekslikums es ari par 3x lieliku ciparu nenemsos taisit:) Protams ka gadas ka NEVAR atteikt , nu tur visadiem radiem vai senu klientu vajazdigiem cilvekiem BET visi zin ka es tad taisu "Nelabprat" un neko vaira ka LUDZU UZTASIJU var ari negaidit :):) Taka loti normals radosjs darbs GRIBAS STRADAT stradaju , negribas nestradaju . Manuprat pats labaksis varianst RADOSJA DARBA:) Vienmer esmu piekopis tektiku KOMERCIALUS DARBUS neradit , neparakstities uz vieniem TAS NAV MANAS bet klienta VELMES , pietiek nekomercialu darbu kurus paradit ar kuriem palielities 100% tadi ka ES VELOS , neviens cits uz vinju AUTORIBU / ATLAUSANU nepretende :) Taga par klientiem , piemers par "Slikto slavu" ka daudzus ta pievelk , piemeram atnak klienti uzbildejas visiespejamakos exsotiskos variantos sastukjs sev visju iekaja kur vien var , SANEM LAIMIGA , pec brisja jauta TU SEV NEKO NEPATUREJI ? Es saku NE mes tak visu ka atdodam iznicinam , meicja izbrinita NEVIENAM NEGRIBEJI paradit MANI !!? Saku neee tu maksa tu sanem un VISS. Cilveks vienkarsji sjausmigi apvainojas. Nesakaskejamies bet pec daudziem gadiem vina man atzinas GRIBEJU IEDOT PA GALVU tev , ka es ta centos UN TU to neuzskatiji ne par ko SEVISKJU saglabajamau un kadam paradamu!:) Tas pats ar legendaro "Sex ar modeli" PIRMKART es visas "Pavedeju" lietas esmu 25 gados atskaijies regulari, otrakart cjibriks sen butu nodilis ja kristu slipi ar katru kura velas "Pasexsot ar fotografu" taka mitis , es to uztveru pilnigi normali ka kliente vai neprofesionals modelis velas "Pavest fotografu" nesanaks , nesmu dzirdejis ka sanaktu ari kolegjiem , viss pasakas. Ar lameriem kam kamera nipirkusies ar vienu merkji "Sapazities ar skukjiem" tas gan notiek nonstopa BET tadiem gan nav nekada sakara ar FOTO pa lielakai daljai pat isti bildet neprot un bilde VIENIGI skukjus "Tizlas pozinjas" :):) Man patik darit tikai to ko es gribu JEBKURA JOMA , gan Foto gan Sexsa gan jebkur citur :):) Sistema pavisma vienkarsja MAN INTRESANTS piedavajums un par cenu vienosimies VIENMER abpuseji izdevigi , ja man neskitis intresants NEVIENOSIMIES pat tad ja loti daudz maksasiet:)
Publicēts: 07.11.10 09:41
 citēt
šis citāts var noderēt:
Tu domā par sevi: "Es esmu kaut kas, es esmu tas un es šis.

Esmu līdzīgs tam. Es esmu dusmīgs cilvēks".

Tu sevi identificē noteiktā veidā un pēc tam attaisno savu aizkaitināmību,

ar to, ka tu esi sevi identificējis kā aizkaitinātu cilvēku un tu sajūties laimīgs esot visu laiku aizkaitināts.

Tev vajag atteikties no sevis identificēšanas.
Publicēts: 09.11.10 15:29
 citēt
neviens jau neapstrīd, ka viņš ir tā darba autors, bet runa ir par to, vai viņš to drīkst publiskot bez personas piekrišanas, vai šāda publiskošana neaizskar viņa cilvēktiesības un līdz ar to, vai ir tiesības pieprasīt atlīdzību par morālu kaitējumu
Personas tiesības uz savu attēlu www.politika.lv...
Mans attēls – mans īpašums? www.politika.lv...
www.tiesibsargs.lv...
Publicēts: 18.11.10 00:26
 citēt
Viedi vārdi.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info: