Ir doma kādu bildi uz auduma uzdrukāt. Kāds var ieteikt kādu kantori, kas ar to nodarbojās? (googlē skatījos, daudzi piedāvā, bet reklāmā jau visi labi ) Izmērs max varētu būt kādi 60x90cm.
Uggga:Ir doma kādu bildi uz auduma uzdrukāt. Kāds var ieteikt kādu kantori, kas ar to nodarbojās? (googlē skatījos, daudzi piedāvā, bet reklāmā jau visi labi ) Izmērs max varētu būt kādi 60x90cm.
tas jau saucās kanvas (canvas)... pameklē pēc šada nosaukuma...
audums - stiepjams jeedziens. gribi apdrukaat canvas lai stieptu uz raamja, vai, piemeram, apgeerbu? apgerbu apdrukaa uzvelckreklu.lv (visu ko var sarunaat) un vel viena otra darbniica, uz sitiena aizmirsu nosaukumu. canvas... nu, tur atkal citi kantori
Uz audekla drukā "Lindā" Barona 79. Tikai jāņem vērā,ka kādi daži centimetri jārezervē stiprināšanai uz apakšrāmja,tobiš uz 60x90 būs kādi 56x84 lietderīgā attēla.
60uz5komats6:Uz audekla drukā "Lindā" Barona 79. Tikai jāņem vērā,ka kādi daži centimetri jārezervē stiprināšanai uz apakšrāmja,tobiš uz 60x90 būs kādi 56x84 lietderīgā attēla.
Es šādas bildes uz auduma drukāju IK LUUX (tel. 29606569), kvalitāte perfekta (protams, ja pats esi salicis pareizo krāsu balansu un blīvumu). Es šīs bildes parasti kniedēju uz koka rāmja (koka profils 3x3), tāpēc priekš 60x90 bildes taisu bilžainu canvas 66x96, balto canvas 68x98, melno canvas 68,1x98,1. Balto un melno tāpēc, lai prinermeistars redz, cik tālu ir jānogriež liekā mala.
Schnircks:Es izmantoju photocanvas.lv Un nevajag pašam rāmi taisīt- viņi ar to tiek galā gana lēti
Gana lēti ? Photocanvas mājas lapā rakstīts Ls 41.50, bet pie IK LUUX (tel. 29606569) ierāmāta 60x90 bilde maksā Ls 25.00 un reizi nedēļā nogādās arī uz Rīgu.
dansiga:Photocanvas nav taa labaakaa kvalitaate, diez kaada kvalitaate ir LUUX?
Cik esmu drukājis, tad pagaidām piekasīties nav kur. Protams, ka bildei jābūt ar pareizo krāsu korekciju (tas ir tāpat, kā tipogrāfijā - kādu bildi mākslinieks iedod, tādu arī izdrukā).
Cik esmu drukājis, tad pagaidām piekasīties nav kur. Protams, ka bildei jābūt ar pareizo krāsu korekciju (tas ir tāpat, kā tipogrāfijā - kādu bildi mākslinieks iedod, tādu arī izdrukā).
Mani tiešām intersētu tā pareizā krāsu korekcija...
RaitisSF:
Mani tiešām intersētu tā pareizā krāsu korekcija...
RaitisSF:
Tas ir tā!!! Es bildes apstrādāju tā, lai aiznesot uz jebkuru fotolaboratoriju (kur nešķaida ķīmiju un katru dienu kalibrē aparātu), bilžu meistaram būtu jānospiež tikai starta poga un vēlamais rezultāts ir gatavs, nevis jākoriģē krāsas un blīvums katrai bildei. Visi bilžu agregāti tiek kalibrēti pēc viena standarta... tāpēc, ja Tev ir normāls (kalibrēts) monitors un bilde uzčinīta Tev vēlamajā izskatā, tad nav starpība, kur drukā, jo gala rezultātam ir jābūt stipri vienādam. Ne jau visi bilžmeistari grib bildes koriģēt un ne jau vienmēr ir laiks būt klāt pie drukāšanas.
Tas ir tā!!! Es bildes apstrādāju tā, lai aiznesot uz jebkuru fotolaboratoriju (kur nešķaida ķīmiju un katru dienu kalibrē aparātu), bilžu meistaram būtu jānospiež tikai starta poga un vēlamais rezultāts ir gatavs, nevis jākoriģē krāsas un blīvums katrai bildei. Visi bilžu agregāti tiek kalibrēti pēc viena standarta... tāpēc, ja Tev ir normāls (kalibrēts) monitors un bilde uzčinīta Tev vēlamajā izskatā, tad nav starpība, kur drukā, jo gala rezultātam ir jābūt stipri vienādam. Ne jau visi bilžmeistari grib bildes koriģēt un ne jau vienmēr ir laiks būt klāt pie drukāšanas.
Tā jau ir pašsaprotama lieta.
Bet stāsts par to canavas patiesībā ir citur. 1. Ne visiem printeriem ir pietiekami plaša krāsu telpa (kā arī ne vienmēr izmanto orģinālās tintes). 2. Ne visiem apdrukas mateririāliem ir pietiekami plaša šī krasu telpa (nu nedabūsi uz toletes papīra labu bildi ar visu kalibrāšanu) 3. Ne vienmēr šie printeri kārtīgi katram audeklam (canavas) nokalibrēti utt...
RaitisSF, daudz no kalibrētas darba plūsmas praktiskajām niansēm nezinu, bet ir skaidrs, ka raksti muļķības. Lai iegūtu bildi tādu kā esi iedomājies uz izdrukas (konkrēta materiāla un konkrētas drukas iekārtas) ar universālu piegājienu pat uz kalibrēta monitora nepietiek.
pilnīga herņa!Nu nav tas reālajā dzīvē iespējams,tur tāda čupa nianšu un mainīgo lielumu piedalās,ka tas vienkārši nekad tā nebūs.Runājot par kalibrēšanu,vari kalibrēt līdz sirman vecumam,bet uz tās pašas noricas ,tajā pašā laikā drukājot NEKAD nepiedzīsi fuji papīra bildi pie kodak papīra bildes(biju klāt šitādā procesā,prikolīgs un bezcerīgs pasākums,beigās tika pāriets uz kodaku,jo bilde melnās vietas nesalīdzināmi labākas)
Reiz es vienam savam pasākumam photocanvas.lv biju dabūjis kā atbalstītājus un bildes sanāca labas. Tiesa pats attēls bija no graudainas mb filmas un audums pat šo to deva klāt tai tekstūrai.