forum.gif
Problēma, Canon 400D Card reader.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Problēma, Canon 400D Card reader.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.11.10 18:40
 citēt
Varbūt kāds ir pasūtījis, vai arī ir beigta plate ar veseliem kartes kontaktiem.
Publicēts: 05.11.10 18:56
 citēt
Nopērc jaunu karšu lasītāju - 5ls tak tādi maksā.
Publicēts: 05.11.10 19:05 labots
 citēt
Fotoaparātā salauzti kontakti.
Aparātu atnesa remontā, man pieejamajiem neder, tapēc prasu varbūt kāds ir pasūtījis.
Publicēts: 05.11.10 19:19 labots
 citēt
parasti saloca, kādiem diviem vai trīs esmu atlocijis, bet nekāds liels iekāriens uz to pasākumu nu nav..

ja nu tiešām salauzti, un nav iekāriena lodēt, tad laikam vajadzēs šo te ja nekļūdos..
cgi.ebay.com...
Publicēts: 05.11.10 19:44 labots
 citēt
Salauzti, nevis saliekti 7, nodublēt nekko nevar. Lodeet nav problēma, vagag pašu detaļu, vai vismaz kontaktus, viņus var pārlikt.
Publicēts: 05.11.10 19:58 labots
 citēt
fukss:Fotoaparātā salauzti kontakti.
Aparātu atnesa remontā, man pieejamajiem neder, tapēc prasu varbūt kāds ir pasūtījis.

Nu ja tā, tad nākamreiz lūdzams savu sāpi un problēmu definē drusku precīzāk kā vienā teikumā - aiztaupītu laiku i sev, i man. ;)
Publicēts: 05.11.10 20:06
 citēt
a es darbā, laiks papilnam.
Publicēts: 05.11.10 23:48
 citēt
fukss:Salauzti, nevis saliekti 7, nodublēt nekko nevar. Lodeet nav problēma, vagag pašu detaļu, vai vismaz kontaktus, viņus var pārlikt.

piemeklēt no kāda sasodīta karšu lasītāja nav iespējams? 400 ja saprotu ir CF, jāpamocās būs bet nekas neiespējams tas nav man šķiet, ja gribas protams..
Publicēts: 06.11.10 00:40 labots
 citēt
...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):