Sveiki, zinu, ka mazliet jau nēsāts temats, bet tomēr man tas ir aktuāli, tieši tādēļ vēršos pie Jums pēc palīdzības. Viss sākās ar to, ka nolēmu nopirkt jaunu spoguļkameru, un jau veselu gadu cenšos sev piemeklēt labāko. Pieredze nav diezko liela, bet gluži maza arī ne. Esmu strādājusi ar Canon eos 1000d, eos 500d. Abi zvēri nebija manējie, bet pratām labi sastrādāties. Vēlos nopirkt labu spoguļkameru, tikai izvēlēties ir grūti, jo principā par tām maz zinu. Vai varu varu lūgt Jūsu padomus? Kāds aparāts man labāk derētu? Doma ir par to pašu canon eos 1000d. Vai ir pietiekami laba? Ko teiksiet par objektīviem? Jau iepriekš paldies. Esmu izmisumā - vajag palīdzību.
"Doma ir par to pašu canon eos 1000d. Vai ir pietiekami laba? Ko teiksiet par objektīviem?" Vai ir pietiekami laba, pašai jāizlemj; vēl jo vairāk, ja esi strādājusi. Objektīvi der visi, kas ar EF/EF-s sākas, tātad visi jaunie Canon objektīvi un teikt tur vairāk nav ko...Lai veicas.
ja vien psiholoģiski, nav problēmas ar to C1000d[lētais] parādīties sabiedrībā, tad viss mierīgi......., ietaupīto naudu labāk ieguldīt labos objektīvos
Eltons:Nikoni paredzēti kreiļiem. Tik pogu aizmirsuši...
Ko ta tik traki? Es ar abām rokām Canon 20D menu maldījos - pēdējais, ko lietoju - Nikon vēl tikai ar kreiso īkšķi piepalīdzu un tas liekas pašaprotami, jo nesanāk pārāk bieži ...
waspplague:Bet kas tad vainas c1000d? Vismaz normāli paskaidrojiet, lai es dumiķis saprotu!
Vienīgais mīnuss- ļoti lēns buferis, sportu vai dinamisku reportāžu fotogrāfēt raw režīmā normāli nesanāks, tratatatata-režīmā būs busy, busy, busy...!
shvaboc:sporc nesanāks... lietots 40D un 18-200 ir maksimāli jēdzīgākais komplekts iesākumam.
Precīzi un aizmirsi piebilst, ka "lietot labos laika apstākļos" - sākumam labs komplekts, kurš derēs arī ģimenes dokumentācijai un būs laiks izdomāt, kas īsti vajadzīgs + iemesls pakrāt naudiņas ...
shvaboc:variants no tumšās puses - Nikon D80 un attiecīgais 18-200 VR>
Nu ja sākuma stadijā lietošana, tad arī derēs, bet nu Nikon > Canon adaptācija, ja nezin, ko īsti grib darīt un nav pastudēts manuālis ir diezgan pinķerīgs process ...
a kam ar tiem jābūt? iesākumam ņem to pašu 18-200 VR (vēlāk var paturēt ekskursijām utml.) vai ja vēl lētāk 18-135 un tad,saprotot,ko visvairāk bildē,pirkt klāt kaut ko atbilstošāku.Vai arī palikt apmierināts tāpat