forum.gif
Kā ar to rīkoties?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Kā ar to rīkoties?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.03.07 13:37
 citēt
Mājas (no sērijas: bēniņos) atradu fočiku... Zenit-E ar Hellios-44-2 objektīvu (cik saprotu tad 58mm f/2)
Kaut kur var pamācību šādam brīnumam dabūt? Vai vispār ir vērts to aiztikt?
Publicēts: 09.03.07 14:06
 citēt
Man ir taads! :D da nu kaada tur pamaaciiba! ;) no kreisaas puses... iestaadi exponometru uz filmas juutiibu! :) blakus lekaas tev taads raditaajs... :) katru reizi pieregulee uz to cik vinsh raada otru radiitaaju un nolasi no ripulja kreisajaa pusee parametrus! :) otraa pusee melnais ripulis :P ir sleedzha aatrums... B ir BULB! ;) un atvilkt un filminju uzlikt takaa vajadzeetu maceet! ;) par to kaa diafragmu aizveert nestaastiishu! :D :D

vot nesaprotu! :) ar visaadiem lieliem NIKONIEM darboties maakam! :D bet shitaadu parastu aparatu nee! :D
Publicēts: 09.03.07 14:56
 citēt
vot nesaprotu! :) ar visaadiem lieliem NIKONIEM darboties maakam! :D bet shitaadu parastu aparatu nee! :D

tiešām jākaunas! :lol:
Publicēts: 09.03.07 14:57
 citēt

tiešām jākaunas! :lol:

Apmērm tā jau arī sapratu, bet kā ar to filmas jūtību... tur tie cipari tādi nestandarta :D
Publicēts: 09.03.07 15:31
 citēt
Tikko sapratu kāpēc neko nesapotu... man tas melnais ripulis ir nolauzts, kas regulē ekspozīciju... :cry:

Ir Rīgā kada iespēja tur kko salabot?
Publicēts: 09.03.07 16:03
 citēt
Tikko sapratu kāpēc neko nesapotu... man tas melnais ripulis ir nolauzts, kas regulē ekspozīciju... :cry:

eksponometrs nolauzts vai pats tas ar ekspozīcijas laikiem?
Publicēts: 09.03.07 16:08
 citēt

eksponometrs nolauzts vai pats tas ar ekspozīcijas laikiem?

Tikai laiki... atradu netā fotkas un tad var kko kruķīt, bet ar ziliem pirkstiem var palikt... vienīgi man ir aizdomas, ka tur tāpt kkas nav kārtībā, jo brīžiem shuters ieklemē, kaut kur kkas ķeras.
Publicēts: 09.03.07 18:13
 citēt
ta liecies mierā! aizej uz komisijas veici un pa piečuku nopērc ejošu ;D
Publicēts: 09.03.07 18:47
 citēt

to pashu gribeeju teikt :)
Publicēts: 09.03.07 21:35
 citēt

da nekur pa piečuku nenopirksi, tag uzskrūvējuši cenas līdz pat 35ls.... :shock:
Publicēts: 09.03.07 23:16
 citēt

da nekur pa piečuku nenopirksi, tag uzskrūvējuši cenas līdz pat 35ls.... :shock:

es tev ieposteetu bildi vienu, bet aizmirsu adresi savaa blogaa :mrgreen: - keep searching it v2 :mrgreen:
Publicēts: 12.03.07 17:58
 citēt

Pa pieciiti komakaa var nebuut, CK tirguu pa celjam uz ruupnieciibas precju tirgu viens veciits seezj /ja joprojaam!/ blakus krievu laiku kraasu un paardegushu spuldziishu kioskam un andelee.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):