Mājas (no sērijas: bēniņos) atradu fočiku... Zenit-E ar Hellios-44-2 objektīvu (cik saprotu tad 58mm f/2) Kaut kur var pamācību šādam brīnumam dabūt? Vai vispār ir vērts to aiztikt?
Man ir taads! da nu kaada tur pamaaciiba! no kreisaas puses... iestaadi exponometru uz filmas juutiibu! blakus lekaas tev taads raditaajs... katru reizi pieregulee uz to cik vinsh raada otru radiitaaju un nolasi no ripulja kreisajaa pusee parametrus! otraa pusee melnais ripulis :P ir sleedzha aatrums... B ir BULB! un atvilkt un filminju uzlikt takaa vajadzeetu maceet! par to kaa diafragmu aizveert nestaastiishu!
vot nesaprotu! ar visaadiem lieliem NIKONIEM darboties maakam! bet shitaadu parastu aparatu nee!
Tikko sapratu kāpēc neko nesapotu... man tas melnais ripulis ir nolauzts, kas regulē ekspozīciju...
Ir Rīgā kada iespēja tur kko salabot?
eksponometrs nolauzts vai pats tas ar ekspozīcijas laikiem?
Tikai laiki... atradu netā fotkas un tad var kko kruķīt, bet ar ziliem pirkstiem var palikt... vienīgi man ir aizdomas, ka tur tāpt kkas nav kārtībā, jo brīžiem shuters ieklemē, kaut kur kkas ķeras.
ta liecies mierā! aizej uz komisijas veici un pa piečuku nopērc ejošu ;D
Pa pieciiti komakaa var nebuut, CK tirguu pa celjam uz ruupnieciibas precju tirgu viens veciits seezj /ja joprojaam!/ blakus krievu laiku kraasu un paardegushu spuldziishu kioskam un andelee.