lūk jums lielisks salīdzinājums ar visām minētājām kamerām. skatiesites uz sensor size un effective pixels. apskatiesites arii svaru un izmeeru. piemetu klaat arii fullframe un cropoto spoguleni lai var saliidzinaat kvalitaati.
Canon PowerShot S90, Canon PowerShot G12 (visi G veidiigie), Nikon Coolpix P7000 atkriit uzreiz dēļ matricas.
Pentax K-x arī atkrīt jo ja salīdzina ar nikon d5000 tad taadi pashi parametri an matricaa, gan izmeeros, gan svaraa. varbuut nedaudz mazaaks bet nav buutiskas izmainas.
tad liideros iziet Sigma DP2s , Sony Alpha NEX-5 un Panasonic Lumix DMC-GF2 Panasonic Lumix DMC-GF2 shim matica ir pa vidu star cropu un ziepi. tas mani iisti nepaarliecina Sigma DP2s tai efektivie pikseli ir tikai 4 nu un līderos ir Sony Alpha NEX-5 ar matricu 23.4 x 15.6 mm (3.65 cm²), pie tam it kā esot iespēja piedabūt arī nikon lēcas. jāmeklē info.
RudeWolf:Ja godīgi, tad es īsti nesaskatu to solīto Foveon sensora ūber-allesīgumu.
Arī par leica aparātu var izteikties daudzdomīgi, nezinu vai ir v;erts maksāt vairākus stabus, ja rekl;amētās bildes ir ar zemu dinamiku un vēl daudziem sliktumiem.
andre:nu un līderos ir Sony Alpha NEX-5 ar matricu 23.4 x 15.6 mm (3.65 cm²), pie tam it kā esot iespēja piedabūt arī nikon lēcas.
principā jau tas idijōtisms, nespogulenei muhļīt klāt SLR kameras glāzes.
nu vispaar tas ir idiotisms teikt ka tas ir idiotisms nezinot merki kam tas viss tiek darīts un pētīts .
kaa pieemeeru piemochii klaat kaadu vecu manuaalo gaishu stiklu, un ir lieliska kamera ar crop matricu un labu manuaalo leecu, kas pie taadiem pashiem izmeeriem kaa ziepis dos daudz labaaku atteela kvalitaati.
RudeWolf:Ja godīgi, tad es īsti nesaskatu to solīto Foveon sensora ūber-allesīgumu.
Arī par leica aparātu var izteikties daudzdomīgi, nezinu vai ir v;erts maksāt vairākus stabus, ja rekl;amētās bildes ir ar zemu dinamiku un vēl daudziem sliktumiem.
Es vienmēr esmu šo salīdzinājis ar Sigma ... Vecīt es "šon" ieguvu ciparu par plīti, cepeni un virsmu - dizaineris bija www.pininfarina.com... ... Cenas vari iedomāties ... Ja godīgi, arī atļauties, bet kāda velna pēc ?!? Tas tas pats, kas reklāma kādu brīdi atpakaļ - Smeg virtuve par saprātīgu cenu - Ledusskapis 800-1500ls un nedaudz pielabots electrolux - turpināt?
kaa pieemeeru piemochii klaat kaadu vecu manuaalo gaishu stiklu, un ir lieliska kamera ar crop matricu un labu manuaalo leecu, kas pie taadiem pashiem izmeeriem kaa ziepis dos daudz labaaku atteela kvalitaati.
andre:nu vispaar tas ir idiotisms teikt ka tas ir idiotisms nezinot merki kam tas viss tiek darīts un pētīts .
pie mazo matricu ar platlenķiem vairāk darīšana var sanākt. televikam pofig, bet platlenķis spogulenei 1-mēr būs sūdīgāks un/vai (biežāk "un"!) dārgāks, jo viņam prasība, kura pretrunā citām prasībām - lai paliktu rūme, kur spieģelim vicināties. nu, labāka bilde, kā ar ziepeni jau neizbēgami.