forum.gif
dslr ziepis
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / dslr ziepis
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.11.10 12:13
 citēt
lūk jums lielisks salīdzinājums ar visām minētājām kamerām. skatiesites uz sensor size un effective pixels. apskatiesites arii svaru un izmeeru. piemetu klaat arii fullframe un cropoto spoguleni lai var saliidzinaat kvalitaati.

Canon PowerShot S90, Canon PowerShot G12 (visi G veidiigie), Nikon Coolpix P7000 atkriit uzreiz dēļ matricas.

Pentax K-x arī atkrīt jo ja salīdzina ar nikon d5000 tad taadi pashi parametri an matricaa, gan izmeeros, gan svaraa. varbuut nedaudz mazaaks bet nav buutiskas izmainas.

tad liideros iziet Sigma DP2s , Sony Alpha NEX-5 un Panasonic Lumix DMC-GF2
Panasonic Lumix DMC-GF2 shim matica ir pa vidu star cropu un ziepi. tas mani iisti nepaarliecina
Sigma DP2s tai efektivie pikseli ir tikai 4
nu un līderos ir Sony Alpha NEX-5 ar matricu 23.4 x 15.6 mm (3.65 cm²), pie tam it kā esot iespēja piedabūt arī nikon lēcas. jāmeklē info.

Publicēts: 10.11.10 12:24 labots
 citēt
Varēji jau Side-by-side linku iemest ar modeļiem, lai neizlektu no rāmjiem ... :D

Vēl varēji piebilst, ka Sony NEX-5 ir ņiprāka zibene by default un uz augstiem ISO trokšņu līmenis zems - uz auto strādās tip-top ... :)

p.s. Cik saprotu, ziepi jau atradi - ja nav noslēpums, par cik taisies pirkt? Iesaku paņemt papildus "aķīti"! :amazing:
Publicēts: 10.11.10 13:07
 citēt
cgi.ebay.co.uk...

re kur var nopirkt pareju un izskataas ka AF arii stradaa
Publicēts: 10.11.10 13:32
 citēt
Af nestrādās gan, bet blendi var regulēt, kas jau ir daudz.
Publicēts: 10.11.10 14:08
 citēt
RudeWolf:Af nestrādās gan, bet blendi var regulēt, kas jau ir daudz.

Nevarēs, bet ja to stroķi grozīt māk, tad jau nav liela bēda!

Cik saprotu, tiek iepirkts kompakts auto aparāts dēļ labām bildēm kādam citam, bet ar iespēju nepieciešamības gadījumā piemontēt pašam esošo sistēmu?

Palabo, ja kļūdos! :)
Publicēts: 10.11.10 15:00
 citēt
andre:nu un līderos ir Sony Alpha NEX-5 ar matricu 23.4 x 15.6 mm (3.65 cm²), pie tam it kā esot iespēja piedabūt arī nikon lēcas.

principā jau tas idijōtisms, nespogulenei muhļīt klāt SLR kameras glāzes. :grimace:
Publicēts: 10.11.10 15:06
 citēt
Ir arī pāreja uz Leica M.
Publicēts: 10.11.10 15:34 labots
 citēt
:face-devil-grin:sigma, sigma, sigma. Sigmas skaitās labākās savā kategorijā un izmantotā matrica, tehnoloģija pēc principa "netrokšņo".:big_smile:
www.next.lv...
Publicēts: 10.11.10 15:48
 citēt
Tucha::face-devil-grin:sigma, sigma, sigma. Sigmas skaitās labākās savā kategorijā un izmantotā matrica, tehnoloģija pēc principa "netrokšņo".:big_smile:
http://www.next.lv/ItemDetail.php?Type=FirstLook&ItemId=191

Khem - next.lv reklamē elkor neizpārdoto stocku - ja tici visam, ko viņi raksta, man paliek Tevis nedaudz žēl! :)
Publicēts: 10.11.10 15:54
 citēt
Ja godīgi, tad es īsti nesaskatu to solīto Foveon sensora ūber-allesīgumu.
Publicēts: 10.11.10 16:07
 citēt
RudeWolf:Ja godīgi, tad es īsti nesaskatu to solīto Foveon sensora ūber-allesīgumu.
Arī par leica aparātu var izteikties daudzdomīgi, nezinu vai ir v;erts maksāt vairākus stabus, ja rekl;amētās bildes ir ar zemu dinamiku un vēl daudziem sliktumiem.
Publicēts: 10.11.10 16:21
 citēt
haralds:
andre:nu un līderos ir Sony Alpha NEX-5 ar matricu 23.4 x 15.6 mm (3.65 cm²), pie tam it kā esot iespēja piedabūt arī nikon lēcas.

principā jau tas idijōtisms, nespogulenei muhļīt klāt SLR kameras glāzes. :grimace:

nu vispaar tas ir idiotisms teikt ka tas ir idiotisms nezinot merki kam tas viss tiek darīts un pētīts .

kaa pieemeeru piemochii klaat kaadu vecu manuaalo gaishu stiklu, un ir lieliska kamera ar crop matricu un labu manuaalo leecu, kas pie taadiem pashiem izmeeriem kaa ziepis dos daudz labaaku atteela kvalitaati.
Publicēts: 10.11.10 17:52 labots
 citēt
Tucha:
RudeWolf:Ja godīgi, tad es īsti nesaskatu to solīto Foveon sensora ūber-allesīgumu.
Arī par leica aparātu var izteikties daudzdomīgi, nezinu vai ir v;erts maksāt vairākus stabus, ja rekl;amētās bildes ir ar zemu dinamiku un vēl daudziem sliktumiem.

Es vienmēr esmu šo salīdzinājis ar Sigma ... Vecīt es "šon" ieguvu ciparu par plīti, cepeni un virsmu - dizaineris bija www.pininfarina.com... ... Cenas vari iedomāties ... Ja godīgi, arī atļauties, bet kāda velna pēc ?!? Tas tas pats, kas reklāma kādu brīdi atpakaļ - Smeg virtuve par saprātīgu cenu - Ledusskapis 800-1500ls un nedaudz pielabots electrolux - turpināt? :D

p.s. Ideju sapratāt? :)
Publicēts: 10.11.10 18:54 labots
 citēt
andre:

kaa pieemeeru piemochii klaat kaadu vecu manuaalo gaishu stiklu, un ir lieliska kamera ar crop matricu un labu manuaalo leecu, kas pie taadiem pashiem izmeeriem kaa ziepis dos daudz labaaku atteela kvalitaati.

Vai tiešām varēsi to bikšu kabatā iebāzt?
Publicēts: 10.11.10 19:13
 citēt
Publicēts: 10.11.10 20:06
 citēt
AA-EVO:http://tehnika.delfi.lv/tehnika/mazaka-fotokamera-ar-mainamiem-objektiviem.d?id=35082456

šitais <<< inteliģentais autorežīms (iA), >>> varētu būt vienkārši neaizstājams ......:haha:
Publicēts: 10.11.10 20:35
 citēt
CerambyX:Vai tiešām varēsi to bikšu kabatā iebāzt?
cilvēki ne visi vienādi. un kameras. bikses un kabatas arī.:grimace:
Publicēts: 10.11.10 21:21
 citēt
negatIvs:
AA-EVO:http://tehnika.delfi.lv/tehnika/mazaka-fotokamera-ar-mainamiem-objektiviem.d?id=35082456

šitais <<< inteliģentais autorežīms (iA), >>> varētu būt vienkārši neaizstājams ......:haha:
pēc raksta spriežot - ražotājs ir atklājis kā izgatavot šedevra pogu atrodamu ikvienam jūzerim :D
Publicēts: 11.11.10 12:51 labots
 citēt
andre:nu vispaar tas ir idiotisms teikt ka tas ir idiotisms nezinot merki kam tas viss tiek darīts un pētīts .

pie mazo matricu ar platlenķiem vairāk darīšana var sanākt. televikam pofig, bet platlenķis spogulenei 1-mēr būs sūdīgāks un/vai (biežāk "un"!) dārgāks, jo viņam prasība, kura pretrunā citām prasībām - lai paliktu rūme, kur spieģelim vicināties.:grimace:
nu, labāka bilde, kā ar ziepeni jau neizbēgami.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):