forum.gif
Šo diez redzēsim latvijas veikalu plauktos? :p
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Šo diez redzēsim latvijas veikalu plauktos? :p
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.11.10 13:25 labots
 citēt
Šo diez redzēsim latvijas veikalu plauktos? :p

www.boot.lv...
Publicēts: 09.11.10 13:53
 citēt
Šis vairs nav telefons ar kameru, bet drīzāk kamera ar telefonu :)
Te vairāk bildītes - k-tai.impress.co.jp...
Publicēts: 09.11.10 13:59
 citēt
nebūs šitais eiropā..
Publicēts: 09.11.10 14:39 labots
 citēt
Jā tas tiešām ir zieptrauks no kura var piezvanīt:):) Pilnīgu kā anekdotē:):)

shvaboc:nebūs šitais eiropā..

Eiropā būs viss kas patīk lietotājam , ja kādam vaizdēs tad būs , tādā vai citādā veidā:)
Publicēts: 09.11.10 21:41
 citēt
Eu,pagaidi!!! Man ziepis zvana :D:D:D:D
Publicēts: 09.11.10 22:18 labots
 citēt
Šādi nav paredzēti šeit - dabūt protams var, bet servisa nebūs ... Tas pats stāsts bija 2003. vai 2004. gadā, kad telefonos LG un Samsung krāniņiem mērījās - vienam 5Mpix, otram 8 Mpix - izmēros vienādi, kam labāka bilžu kvalitāte ... bla bla bla ... :D

Tad vēl kaitināšana ar adapteru piemontēšanu - kam foršāk vītni iegriezt ... :D

p.s. Tāpat telefonam labākais platleņķis ir "actiņa", kura iegādāta par 2ls būvmateriālu veikalā - ka tik fokusu var atrast ... :P

p.p.s. Gribētu zināt, kapēc šāds fetišs ir nepieciešams - EU tāpat patēriņš tiek limitēts un pāris indivīdu prasības neierobežo naudas slieksnis - ja ļoti gribas, tak var to dabūt! Es gan laikam esmu fetišists, jo gribu klasisko telefonu (touch screen tracina kaut vai "nospiediet 1" pakāpē - tālāk nerunāsim), bet W902 no SE ir jau retums un vienīgā alternatīva ir X2 no Nokia, kura jau arī izradās retums dēļ zemās cenas ... :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):