forum.gif
Foto somas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Foto somas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.03.07 23:03
 citēt
jebkuraa no elkor foto vai elkor tehnka veikaliem ir diezgan liela izveele, kaa arii maskavas ielas kanonaa, bet tur buus tikai peec meenesha pievedums.
Publicēts: 10.03.07 00:47
 citēt
IP Serviss uz Maskavas ielas netālu no tirgus Canon veikals...tur ir labas.
Publicēts: 10.03.07 09:48
 citēt
Labdien
Kāds nevarētu ieteikt, kur varētu iepirkt normālu somu fočikam (lai der priekš EOS+zibene+pāris stikliem...tad domājot uz priekšdienām)...

shaadaam veelmeem no lowepro somaam varu rekomendeet mugurenes mini trekker vai compu trekker. abas somas pilniigi vienaadas bet atshkjiras ar to ka computrekerim ir papildu nodaliijums notebookam.

kaa miinusu var mineet to ka shajaas somaas iisti nepanjemsi liidzi kautko citu - ne ar foto saistiito ja nu vieniigais kaadu jaku var iemest pa virsu foto lorinjiem, bet kedaam vietas nebuus. :)

www.lowepro.com...
www.lowepro.com...
Publicēts: 11.03.07 11:49
 citēt
(lai der priekš EOS+zibene+pāris stikliem...tad domājot uz priekšdienām)

Publicēts: 11.03.07 13:01
 citēt
Leetaakaas lowepro somas buus elkoraa, vislabaak braukt uz to plaza kas pie vefa.

Veel pastiijoes ka bfs piedaavaa kata somas, tiiri taa neko tikai padaargas gan
Publicēts: 12.03.07 16:43
 citēt
redzējuši jau daudzi to arī zināju bet nu tieši uz konkrēto gadijumu :D
Publicēts: 14.03.07 00:06
 citēt
shita soma tev buus uz iisu laiku... :)
Publicēts: 14.03.07 11:09
 citēt
lētākās lowepro somas būs pie manis... :) man takš tas pat kas elkorā...
Publicēts: 14.03.07 11:17
 citēt
shita soma tev buus uz iisu laiku... :)

Somas jau bieži vajag dažādas. Man ir kādas 4, kur fototehniku nēsāju. Katra savam dzīves gadījumam.
Publicēts: 14.03.07 11:32
 citēt
Vo...Vo... taisnība Ak34 - nav jau jēgas nopirkt krutu somu un vilkt visas parpalas līdzi - dažreiz pietiek ar statņiku, dažreiz vajag visu, dažreiz pusi... vajag jau sevi arī žēlot un domāt par to, ko vajadzēs tieši konkrētajam pasākumam, lai nav jānomokās un jāstibī viss līdz...:)
Publicēts: 15.03.07 14:29
 citēt
nesen bija aktuaali :)

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 16.03.07 02:50
 citēt
lowepro nepatik. Pirmkart man ir pietiekoshi bail no zagljiem realu gadijumu del,kad jau ir uzbrukushi un nacies atkauties. Un tieshi tapec man ir Kata. Nezinu, kur LV var nopirkt. Zinu, ka citiem nepatik. Un darga. Bet tiecienus iztur labi un zagljiem ar acis nekrit.
Somu - jo dargaka tehnika, jo vajag neizskatigaku no arpuses, bet ertaku - iekshpusee.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):